- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.861
onlar karantina bölgesıne alınan yerler için gecerlıymıs canım ayrıntıları okudumda.eger genel ysak falan olursa o zaman hepımıze, dogalgaz elektrık bu sekılde.3 ay okunmayacak, ortalama tüketime göre fatura gelecek diyordu
Kıskançlık, fesatliktir o.Geçen yaptığım ekmekleri insta da paylaştım, arkadaşım yorum yazmışsen o kadar oku sinavlara gir mali musavir ol yoneticilik yap sonuç evde ekmek yap.
Çok sinirlendim ama yine insan yerine koyup cevabımı verdim.
Evde olmayi seviyorum bende.Bana sanki evcilik oynuyormuşuz gibi geliyor
Evde kalmaya alışkın olmadığım için sanırım.
Ama keyifli, şu ana kadar eve para oduyordum, şimdi keyfini çıkarma zamanı.
Rahat rahat yemek hazırlayıp keyifle akşam yemeği yemeyi bile özlemişim, haftasonu dışında uzun kahvaltılar yapmak, eşimle kahve içelim diye oturup saatlerce sohbet etmek, evin keyfi baskaymis onu farkettim
bereketli olsun turtişimMaaş hesaba yatmış, yarin bekliyorduk aslinda.
Bereketli olsun inş.
Zorunluluklar dışında harcama yok.
turtişe katılıyorum bu fesatlık kusra bakmasında.Geçen yaptığım ekmekleri insta da paylaştım, arkadaşım yorum yazmışsen o kadar oku sinavlara gir mali musavir ol yoneticilik yap sonuç evde ekmek yap.
Geçen yaptığım ekmekleri insta da paylaştım, arkadaşım yorum yazmışsen o kadar oku sinavlara gir mali musavir ol yoneticilik yap sonuç evde ekmek yap.
onlar karantina bölgesıne alınan yerler için gecerlıymıs canım ayrıntıları okudumda.eger genel ysak falan olursa o zaman hepımıze, dogalgaz elektrık bu sekılde.
haberlere bakayım dedim biraz oturdum aglıyorum
39 yasında 8 aylık hamıle annede pozıtıf cıkmıs bebegi sezeryanla almıslar ama anne de vefat etmıs bebek de.annesinin yanına defnetmısler bu dünyada kavusamadılar öte tarafta kavusacaklar ınsAllah
Olay yeri kocaeli ise yalan haber geziyor böyle bir tane, anne de bebek de iyiymiş.haberlere bakayım dedim biraz oturdum aglıyorum
39 yasında 8 aylık hamıle annede pozıtıf cıkmıs bebegi sezeryanla almıslar ama anne de vefat etmıs bebek de.annesinin yanına defnetmısler bu dünyada kavusamadılar öte tarafta kavusacaklar ınsAllah
Diğer bankalarda daha fazla makas
Ooo maşallah... :)
Merhaba,sizleri okuyorum derdim birikim vs değil sohbet güzel kaliteli diye takipteyim.Çok zor günler geçiriyoruz ülkece, ben de az önce gördüm haberi...
Haber takip etmemek lazım ama, ediyoruz, tüm dünyada olağanüstü şeyler yaşanıyor, hayal gibi, şaka gibi, kabus gibi.... dua ve sabırla yeneceğiz inşallah... amin
“Ey iman edenler, sabırla ve namazla (Allah için sıkıntılara katlanmak ve devamlı ibadet ve dua üzerinde bulunmakla Benden) yardım dileyin. Gerçekten Allah, sabredenlerle beraberdir.” ( Bakara, 153 )
evet kocaeli ins yalan haberdirOlay yeri kocaeli ise yalan haber geziyor böyle bir tane, anne de bebek de iyiymiş.
Allah yardimciniz olsun, haddime değil ama böyle hissettiginiz zamanlarda daha çok Allah'a siginmalisiniz.Merhaba,sizleri okuyorum derdim birikim vs değil sohbet güzel kaliteli diye takipteyim.
Benim maneviyatim gittikçe azalıyor gibi dua etmek istiyorum hemen vesvese kaplıyor içimi boşuna gibi dua etmek
Engelli çocuğum var eğer dualar kabul olsaydı oğlum bir nebze de olsa düzelirdi diyorum içimi umutsuzluk kapladı yaşasam ne ölsem ne zaten nefes alıp veriyorum keyif almıyorum hayattan Allah sabredenlerle beraberdir diyor ya ayet sanki Allah beni yavrumu bizi görmüyor gibi ne vardı benim oğlumda konuşsa idi bir benim oğlum mu çok geldi bu dünyaya o kadar boş beleş yaşayan varken diyorum. Cennet beklentim yok ruhum gitti sanki oğlumun bekçisi gibiyim onu korumak tüm amacım oldu. İçimde iki ses çarpışıyor birbiriyle biri sus diyor biri isyan ediyor
Kendimi kimseye anlatamam hep susarım ilk defa bu kadar döküldü içim
kuveyt genel de en düşük burda da düşük makas suanda.2 tl
Gazetede foto var amaevet kocaeli ins yalan haberdir
bu arada hamıle arkadasları unutup yazdım sizi extra endiselendırmek ıstemezdım hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?