Kıskançlık, fesatliktir o.
Evde ekmek yapmaya engel mi mesleğin acaba,
Sen bir güzel benzetmissindir ama biliyorum

Evde olmayi seviyorum bende.
Herşeye bol bol zaman buluyorum,
Kısıtlı değil.
Çocuklarımin dersleriyle daha çok ilgilenebiliyorum daha cok oyunlar oynuyoruz, bazen beraber uyuyoruz, beraber yemekler tatlilar yapiyoruz.
Kendimi dinlemeye çok zaman var meselâ.
Temizlik yapip işe gitmiyorum koşa koşa.
Dinlendigimi hissediyorum

Maaş hesaba yatmış, yarin bekliyorduk aslinda.
Bereketli olsun inş.
Zorunluluklar dışında harcama yok.
bereketli olsun turtişim
esımınki de pazartesi yatackmıs ınsAllah
dün de 200 küsür liralık market alısverısı yaptık cok sukur süt ürünleri,sebze meyve hariç kısa surede alınacak bısey kalmadı
et aldıracagım bugun esıme ramazana kadar gitgide zamlanıyor.
mümkün oldugu kadar bıse almayalım dedim ben de esıme.
harcama pik yaptı zaten evde.
turtişe katılıyorum bu fesatlık kusra bakmasında.
böyle densiz şakalara uyuz oluyorum.

Ne insanlar var ya huuu... :)

Canım, o seni, hem kariyerin, hem de ev hanımlığın dört dörtlük olduğu için kıskanmıştır da öyle demiştir ... :)

Çok zor günler geçiriyoruz ülkece, ben de az önce gördüm haberi...
Haber takip etmemek lazım ama, ediyoruz, tüm dünyada olağanüstü şeyler yaşanıyor, hayal gibi, şaka gibi, kabus gibi.... dua ve sabırla yeneceğiz inşallah... amin

“Ey iman edenler, sabırla ve namazla (Allah için sıkıntılara katlanmak ve devamlı ibadet ve dua üzerinde bulunmakla Benden) yardım dileyin. Gerçekten Allah, sabredenlerle beraberdir.” ( Bakara, 153 )

Olay yeri kocaeli ise yalan haber geziyor böyle bir tane, anne de bebek de iyiymiş.

Kuveyt’in gramdaki makas aralığı biraz fazla mı yoksa bana mı öyle geliyor

Eki Görüntüle 2613642

Makasları çok açtılar, küresel etkilerden diye açıklama yapıyorlar, herkes kendi karını düşünüyor... :)

Benim özel kur olduğu halde, 0.45 lerden olan makasım, 2 küsürlere çıkabiliyor..,

Merhaba,sizleri okuyorum derdim birikim vs değil sohbet güzel kaliteli diye takipteyim.
Benim maneviyatim gittikçe azalıyor gibi dua etmek istiyorum hemen vesvese kaplıyor içimi boşuna gibi dua etmek
Engelli çocuğum var eğer dualar kabul olsaydı oğlum bir nebze de olsa düzelirdi diyorum içimi umutsuzluk kapladı yaşasam ne ölsem ne zaten nefes alıp veriyorum keyif almıyorum hayattan Allah sabredenlerle beraberdir diyor ya ayet sanki Allah beni yavrumu bizi görmüyor gibi ne vardı benim oğlumda konuşsa idi bir benim oğlum mu çok geldi bu dünyaya o kadar boş beleş yaşayan varken diyorum. Cennet beklentim yok ruhum gitti sanki oğlumun bekçisi gibiyim onu korumak tüm amacım oldu. İçimde iki ses çarpışıyor birbiriyle biri sus diyor biri isyan ediyor
Kendimi kimseye anlatamam hep susarım ilk defa bu kadar döküldü içim

Allah yardimciniz olsun, haddime değil ama böyle hissettiginiz zamanlarda daha çok Allah'a siginmalisiniz.
Rabbim isterse herşey olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…