Bugün hicbirsey yapmadım
Boynum tutulmuş, stresten sanırım.
Haberlerden ben de biraz uzak kalmaliyim.
Elimden geldiğince önlem alıyorum, dışarı çıkmıyorum her son dakikayı takip etmek ruhen kötü hissetmekten başka bir etki yapmıyor hayatımda.
Eşim ortalığı topladı, akşam için yemek programlarından menü bakıyor.
Bildigin gurmeydi şimdi evde cheff oldu
Fırsattan istifade kitabımi yariladim ben de.

Canım, hepimiz aynı gel gitleri yaşıyoruz, zaman zaman...
Bu dünya imtihan yeri, herkesin bir imtihanı var... evet bazılarının imtihanı daha zor, ama emin ol, sabretmeyi başarabilirlerse, mükafatları da o kadar büyük olacak...

Müslüman Ümit ve korku arasında olmalı zaten... ümitsizliğe düşmen de normal, önemli olan bunun bizi isyana sürüklememesi , Allah muhafaza... evet ümitsizlik de yaşayabiliriz, dönem dönem korkularımız da olabilir bu normal ama aşırıya kaçması şeytanın vesvesesi..,

Hepimizin eksikleri, hataları, günahları var, hiç birimiz dört dörtlük insan ve müslüman değiliz ama bence önemli olan iyi niyetle, elimizden geleni yapmaya çalışırsak, Rabbim de bunun mükafatını verecektir...

Şu an dünyanın hali ortada, zengin, fakir, ağa, paşa hepimiz, hiç bir ayrım olmadan, büyük bir sınavdan geçiyoruz... biz inananlar sabır ve duayla çok daha kolay aşacağız, inşallah..,

Birikim dediğin asıl, güzel insan, iyi insan ve güzel ahlak biriktirmektir, bu ikisi olunca, araç olan birikim de olur... :)

Rabbim hepimizi korktuklarımızdan emin, umduklarımıza nail eylesin... amin

Cnm sende benim gibi haberleri yakindan takip ediyorsun ama böylesi bize zarar veriyor.
Önlemlerimizi aliyoruz, gerisi Allah'a kalmış.
Biraz başka yönlere ilgimizi verelim

Hoşgeldiniz, hepimiz bazi durumlarda sıkışıyoruz pes etmemeliyiz,
Mücadele etmeye devam etmeliyiz.
Rabbim herşeyi herkesi görüyor oğlun ve seni de cnm.

evet kocaeli ins yalan haberdir
bu arada hamıle arkadasları unutup yazdım sizi extra endiselendırmek ıstemezdım hakkınızı helal edin
Yok estagfurullah. Haberdeki hamile kadın ile ortak arkadaşımız var o söyledi kızlar inanmayın böyle böyle diye.

Ben birde bu karışıklıkta güne girdim ayda 300tl.
Mayista ben alacağım diye.
Elim sıkışsa bile toplu para bana erken gelecek diye çıkmadım.
Benim de mayısta sırası bana gelen 2.000 tl günüm var çok şükür. Ama benim sıram son günleri severiz

Ya siz benimle uğraşanları bir bilseniz
3 yıldır
İçimdeki yükselen ve benim inadına susturmak için savaş verdiğim ve sonunda da umursamadigim siz bendekileri duysaniz
Siz cehennemliksiniz dersiniz
Sakın ha canım onların hepsi vesvese hepsi boş aslı astarı olmayan şeytan ve nefsinin sana verdiği boş lakırdılar
O nedenle öyle bir durumda çek bir kelime-i tevhid
getir bir kelime-i şehadet
Kendine gel kov onları
Hepsini imtihan bil
Meyve veriyorsun ki taşlanıyorsun
Şeytan sen de iş varolduğunu anladı ki Rabbim ile aranı bozmaya çalışıyor
Sakin ol sabırlı ol
Sakın bunlara takılma canım

Varyemez ablacım tarif için cok teşekkür ederim harika oldu
Hemen ekliyorum favorilerime,
Evde kalma süremiz uzarsa bol bol yapip atabilirim dondurucuya.
Ne demek canımcım ellerine sağlık
Bir de fotoğraf atarsın inşaallah

Kıskançlığın bu kadarına da pesss doğrusu
Sen bu arkadaşın karnını baya bi ağrıtmışsın
farkında mısın şekerim?

Gerçekten muhteşem olmuş
Kalıp içerisine mi koydun
Nasıl bu şekli verdin anlat bakalım
Abla yuvarlak şekil verecektim sonra eşim dediki ekmek şekli de olur, fikrimi değiştirip uzunca sekil verip üstüne bicakla kesik attim.
Verdiğin tarifi birebir yaptım,
Storimi gören tarif istiyor
Gerçekten çok da lezzetli oldu.
Hemen defterimde yerini aldi senin tarifin.
Hakkini helâlet, tarif istiyorlar

Yahu ne demek tabiki helal olsun sevap hanem dolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…