- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.881
Merhaba,sizleri okuyorum derdim birikim vs değil sohbet güzel kaliteli diye takipteyim.
Benim maneviyatim gittikçe azalıyor gibi dua etmek istiyorum hemen vesvese kaplıyor içimi boşuna gibi dua etmek
Engelli çocuğum var eğer dualar kabul olsaydı oğlum bir nebze de olsa düzelirdi diyorum içimi umutsuzluk kapladı yaşasam ne ölsem ne zaten nefes alıp veriyorum keyif almıyorum hayattan Allah sabredenlerle beraberdir diyor ya ayet sanki Allah beni yavrumu bizi görmüyor gibi ne vardı benim oğlumda konuşsa idi bir benim oğlum mu çok geldi bu dünyaya o kadar boş beleş yaşayan varken diyorum. Cennet beklentim yok ruhum gitti sanki oğlumun bekçisi gibiyim onu korumak tüm amacım oldu. İçimde iki ses çarpışıyor birbiriyle biri sus diyor biri isyan ediyor
Kendimi kimseye anlatamam hep susarım ilk defa bu kadar döküldü içim
Cnm sende benim gibi haberleri yakindan takip ediyorsun ama böylesi bize zarar veriyor.Bugün hicbirsey yapmadım
Boynum tutulmuş, stresten sanırım.
Haberlerden ben de biraz uzak kalmaliyim.
Elimden geldiğince önlem alıyorum, dışarı çıkmıyorum her son dakikayı takip etmek ruhen kötü hissetmekten başka bir etki yapmıyor hayatımda.
Eşim ortalığı topladı, akşam için yemek programlarından menü bakıyor.
Bildigin gurmeydi şimdi evde cheff oldu
Fırsattan istifade kitabımi yariladim ben de.
Hoşgeldiniz, hepimiz bazi durumlarda sıkışıyoruz pes etmemeliyiz,Merhaba,sizleri okuyorum derdim birikim vs değil sohbet güzel kaliteli diye takipteyim.
Benim maneviyatim gittikçe azalıyor gibi dua etmek istiyorum hemen vesvese kaplıyor içimi boşuna gibi dua etmek
Engelli çocuğum var eğer dualar kabul olsaydı oğlum bir nebze de olsa düzelirdi diyorum içimi umutsuzluk kapladı yaşasam ne ölsem ne zaten nefes alıp veriyorum keyif almıyorum hayattan Allah sabredenlerle beraberdir diyor ya ayet sanki Allah beni yavrumu bizi görmüyor gibi ne vardı benim oğlumda konuşsa idi bir benim oğlum mu çok geldi bu dünyaya o kadar boş beleş yaşayan varken diyorum. Cennet beklentim yok ruhum gitti sanki oğlumun bekçisi gibiyim onu korumak tüm amacım oldu. İçimde iki ses çarpışıyor birbiriyle biri sus diyor biri isyan ediyor
Ellerine sağlık canimVaryemez ablacım tarif için cok teşekkür ederim harika oldu
Hemen ekliyorum favorilerime,
Evde kalma süremiz uzarsa bol bol yapip atabilirim dondurucuya.
Aynen canım haklisinCnm sende benim gibi haberleri yakindan takip ediyorsun ama böylesi bize zarar veriyor.
Önlemlerimizi aliyoruz, gerisi Allah'a kalmış.
Biraz başka yönlere ilgimizi verelim
Yok estagfurullah. Haberdeki hamile kadın ile ortak arkadaşımız var o söyledi kızlar inanmayın böyle böyle diye.evet kocaeli ins yalan haberdir
bu arada hamıle arkadasları unutup yazdım sizi extra endiselendırmek ıstemezdım hakkınızı helal edin
Benim de mayısta sırası bana gelen 2.000 tl günüm var çok şükür. Ama benim sıram sonBen birde bu karışıklıkta güne girdim ayda 300tl.
Mayista ben alacağım diye.
Elim sıkışsa bile toplu para bana erken gelecek diye çıkmadım.
Ya siz benimle uğraşanları bir bilsenizMerhaba,sizleri okuyorum derdim birikim vs değil sohbet güzel kaliteli diye takipteyim.
Ne demek canımcım ellerine sağlıkVaryemez ablacım tarif için cok teşekkür ederim harika oldu
Hemen ekliyorum favorilerime,
Evde kalma süremiz uzarsa bol bol yapip atabilirim dondurucuya.
Ben birde bu karışıklıkta güne girdim ayda 300tl.
Mayista ben alacağım diye.
Elim sıkışsa bile toplu para bana erken gelecek diye çıkmadım.
Mayıs ayında benim de günüm var nasipse 5000 tl gelecekBenim de mayısta sırası bana gelen 2.000 tl günüm var çok şükür. Ama benim sıram son ☺ günleri severiz
Kıskançlığın bu kadarına da pesss doğrusuGeçen yaptığım ekmekleri insta da paylaştım, arkadaşım yorum yazmışsen o kadar oku sinavlara gir mali musavir ol yoneticilik yap sonuç evde ekmek yap.
Çok sinirlendim ama yine insan yerine koyup cevabımı verdim.
Gerçekten muhteşem olmuş
Abla yuvarlak şekil verecektim sonra eşim dediki ekmek şekli de olur, fikrimi değiştirip uzunca sekil verip üstüne bicakla kesik attim.Gerçekten muhteşem olmuş
Kalıp içerisine mi koydun
Nasıl bu şekli verdin anlat bakalım
Yahu ne demek tabiki helal olsun sevap hanem dolsunAbla yuvarlak şekil verecektim sonra eşim dediki ekmek şekli de olur, fikrimi değiştirip uzunca sekil verip üstüne bicakla kesik attim.
Verdiğin tarifi birebir yaptım,
Storimi gören tarif istiyor
Gerçekten çok da lezzetli oldu.
Hemen defterimde yerini aldi senin tarifin.
Hakkini helâlet, tarif istiyorlar
Aynen öyle abla, cevabimdan sonra daha da agridigina eminim ama hakettiKıskançlığın bu kadarına da pesss doğrusu
Sen bu arkadaşın karnını baya bi ağrıtmışsın
farkında mısın şekerim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?