Sağol canım,
Hamurdan ortalama kaç ekmek çıkar?
Turta ekmek yapacak

Maşallah :)

Ben bi de kayınvalidemden aldığım tam buğday unuyla yapıyorum ekmek, tam organik yani.,, az önce ben de hamuru yoğurdum... :)

20 yıllık iş kadını meyraa, oldu dört dörtlük ev hanımı... ben bile kendime inanamıyorum :)

bir şey değil, bir daha işe gitmek istememekten korkuyorum... :))

Güle güle, güzel günlerde kullan... ben de bazen yazlığın eksik mutfak eşyalarını vs alayım diyorum, hazır evdeyken ... sonra da , koyun can derdinde, kasap et deyip, vazgeçiyorum... :)
Çok güzel indirimler var ama benim canım hiç alış veriş yapmak istemiyor, oldum olası sevmem zaten alış verişi, hiç bir şey beğenmem vs alış veriş iskence benim için, klasik bayan tarifine hiç uymuyorum maaalesef

Biz yillardir çalışan iş kadinlarinin içinde neler varmış böyle
Benim hamurum da bekleme süresinde şimdi mayalansin bakalım

Hayırlı Cumalar...

65 yaş 60 a çekilecek, 18 yaş altına da yasak kApıda, İstanbul içi özel araç trafiğine de kısıtlama geliyor... gidişat iyi değil, Rabbim sonumuzu hayretsin..,

Benim oğlum da sabah, neee dışarı çıkmak için 6 yıl mı bekleyeceğim diyor, kız da, oooo abi ben daha çok bekleyeceğim diyor, en büyük de bari yasak gelmeden dışarı çıksaydım diyor... :) yok öyle, dedim, hava almak isteyen dooooğru terasa :)

Yazarken bile inanamıyor insan

Uzun bir eksik listesi hazırlayıp marketten sipariş vermem lazım, 10 gündür hiç bir şey almadık... toplu alıp bir süre daha market, fırın vs gitmeyi düşünmüyorum.,. Sütçümden de 10-15 kg süt slıp mayalayıp yoğurt işini de halletmek istiyorum inşallah...

Biz yillardir çalışan iş kadinlarinin içinde neler varmış böyle
Benim hamurum da bekleme süresinde şimdi mayalansin bakalım
Benim bir yanım hep ev hanımıydı
Sebebi çalışma saatlerimin esnekliği idi
Haftalık ders programındaki boş gün ya da günler ev hanımlığı konusunda bana hep fırsat verdi
Evdeki zamanın çoğu mutfakta geçti

Cuma hayirlamak icin, haftalik rutin gorusmelerimi yaptim.
6 ailede ya kendilerinde, ya kizinda, ya oglunda ucretsiz izin, isten cikarma vs var.
Her sabah umutla uyaniyorum. Gun icinde ara ara gogsume okuz oturmus gibi oluyorum. Yine oyle oldum.
Cuma'nin yuzu suyu hurmetine, Allah gonullere ferahlik, hanelere saglik, huzur, bereket versin...

Bende aslında evcimenim ama çalışiyorsam demek ki
Evde gerçekten hayat,
Herşeye bol bol zaman var.

Amin abla Alllah yardım etsin hepimize

Amiiin...

Geçen yaptığım ekmekleri insta da paylaştım, arkadaşım yorum yazmış sen o kadar oku sinavlara gir mali musavir ol yoneticilik yap sonuç evde ekmek yap.
Çok sinirlendim ama yine insan yerine koyup cevabımı verdim.

Bende aslında evcimenim ama çalışiyorsam demek ki
Evde gerçekten hayat,
Herşeye bol bol zaman var.
Bana sanki evcilik oynuyormuşuz gibi geliyor
Evde kalmaya alışkın olmadığım için sanırım.
Ama keyifli, şu ana kadar eve para oduyordum, şimdi keyfini çıkarma zamanı.
Rahat rahat yemek hazırlayıp keyifle akşam yemeği yemeyi bile özlemişim, haftasonu dışında uzun kahvaltılar yapmak, eşimle kahve içelim diye oturup saatlerce sohbet etmek, evin keyfi baskaymis onu farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…