- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.841
Sağol canım,
Hamurdan ortalama kaç ekmek çıkar?
Turta ekmek yapacak
2 br ilik suyla yoğurdum cnm,3.5 su bardağı ılık su 7 -8 bardak un ile olunca 3 tane çıkmıştı
Büyüklüğü sana kalmış
Günaydın kızlar
Emsandan 1 çelik tencere takımı 1 granit tencere ve tava. 1 termos 1de servis kasigi seti aldim 625 tl odedim.
Köy yanarken k. Taranirmisa döndüm de neyse
Kaç gün yasıcaz belli değil icimde mi kalsin
Birde farkettim adamla kavga edince sürekli alışveriş yapasım geliyo
Biz yillardir çalışan iş kadinlarinin içinde neler varmış böyleMaşallah :)
Ben bi de kayınvalidemden aldığım tam buğday unuyla yapıyorum ekmek, tam organik yani.,, az önce ben de hamuru yoğurdum... :)
20 yıllık iş kadını meyraa, oldu dört dörtlük ev hanımı... ben bile kendime inanamıyorum :)
bir şey değil, bir daha işe gitmek istememekten korkuyorum... :))
Biz yillardir çalışan iş kadinlarinin içinde neler varmış böyle
Benim hamurum da bekleme süresinde şimdi mayalansin bakalım
2 tane ekmek çıkar2 br ilik suyla yoğurdum cnm,
Bu doz az olsun bakalim nasil olacak
Yoğurdum şimdi bekliyor.
Benim bir yanım hep ev hanımıydıBiz yillardir çalışan iş kadinlarinin içinde neler varmış böyle
Benim hamurum da bekleme süresinde şimdi mayalansin bakalım
2 ye bölerim muhtemelen ablacım, teşekkür ederim2 tane ekmek çıkar
Büyük olsun dersen 1 tane
Bende aslında evcimenim ama çalışiyorsam demek kiBenim bir yanım hep ev hanımıydı
Sebebi çalışma saatlerimin esnekliği idi
Haftalık ders programındaki boş gün ya da günler ev hanımlığı konusunda bana hep fırsat verdi
Evdeki zamanın çoğu mutfakta geçti
Amin abla Alllah yardım etsin hepimizeCuma hayirlamak icin, haftalik rutin gorusmelerimi yaptim.
6 ailede ya kendilerinde, ya kizinda, ya oglunda ucretsiz izin, isten cikarma vs var.
Her sabah umutla uyaniyorum. Gun icinde ara ara gogsume okuz oturmus gibi oluyorum. Yine oyle oldum.
Cuma'nin yuzu suyu hurmetine, Allah gonullere ferahlik, hanelere saglik, huzur, bereket versin...
Bereketli olsun canımMaaş hesaba yatmış, yarin bekliyorduk aslinda.
Bereketli olsun inş.
Zorunluluklar dışında harcama yok.
Cuma hayirlamak icin, haftalik rutin gorusmelerimi yaptim.
6 ailede ya kendilerinde, ya kizinda, ya oglunda ucretsiz izin, isten cikarma vs var.
Her sabah umutla uyaniyorum. Gun icinde ara ara gogsume okuz oturmus gibi oluyorum. Yine oyle oldum.
Cuma'nin yuzu suyu hurmetine, Allah gonullere ferahlik, hanelere saglik, huzur, bereket versin...
Geçen yaptığım ekmekleri insta da paylaştım, arkadaşım yorum yazmışMaşallah :)
Ben bi de kayınvalidemden aldığım tam buğday unuyla yapıyorum ekmek, tam organik yani.,, az önce ben de hamuru yoğurdum... :)
20 yıllık iş kadını meyraa, oldu dört dörtlük ev hanımı... ben bile kendime inanamıyorum :)
bir şey değil, bir daha işe gitmek istememekten korkuyorum... :))
Bana sanki evcilik oynuyormuşuz gibi geliyorBende aslında evcimenim ama çalışiyorsam demek ki
Evde gerçekten hayat,
Herşeye bol bol zaman var.
Bu durumda bütçemizi daha çok dusunmeliyiz cnmKredilerini ertelettim, ara ödeme yapıp faizi borcu azaltalim dedikçe hepten faize battım.
Allah sonumuzu hayır etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?