- 28 Mart 2020
- 6.384
- 24.792
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.981
kendisiyle önemli şeyler dışında hiç konuşmadığım için ve kendisinin arkaşlarınında b enim arkadaşlarımın kocası olduğu için sohbet ihtiyacını ablalarını günde 10 kere arayarak gideriyo demişlerdir yetti laaaÇocuklar kavga ediyor diyeyse tuhaf olmuş.
Çocuk onlar sonuçta, atisabilirler.
Sen kendi hâlinde takil bencede,
Çok da takma.
Yemeği bile önünde, gün içinde işe gittiğin halde.
Dertleri neyse.
Benimki de pek takmazdi da sayemde onunda psikolojisi bozulduEş normalde gamsizlik seviyesinde rahattı bu konuda, akşam bir video geldi.
Bizim yakinimizda bir sürü cenaze arabası pespese görünce panikledi.
benimde gülesim geliyo hep boşverAy canim gülüyorum da ama
Witcher kocasiysa arayan,kendisiyle önemli şeyler dışında hiç konuşmadığım için ve kendisinin arkaşlarınında b enim arkadaşlarımın kocası olduğu için sohbet ihtiyacını ablalarını günde 10 kere arayarak gideriyo demişlerdir yetti laaa
Mesela onun sesini duyunca içinden en sevdiğin şarkıyı soyle ya da onu görünce aaa eve yeni obje fena olmamış diye düşünsen.
mümkün değil 190 boy 100 kilo
zebellah gibi başımda boru sesiyle
Witcher kocasiysa arayan,
Kapat kapat sessize al mi diyolar
Aradigimiz muzip kan sendebenimde gülesim geliyo hep boşver
Adam telefon sapığı desenehahahah bu seferde watsaptan yazıyor ulaşana kadar
evini işi hiç bitmiyorki bide şimdi eba eba tv watsaptan atılan ödevler benim kafada çıkmasında egzama neremde çıksınMesela onun sesini duyunca içinden en sevdiğin şarkıyı soyle ya da onu görünce aaa eve yeni obje fena olmamış diye düşünsen.
Kendine evde oyalanacak birşeyler bul bence
Sen de çıkmasın, eşinde çıksınevini işi hiç bitmiyorki bide şimdi eba eba tv watsaptan atılan ödevler benim kafada çıkmasında egzama neremde çıksın
çok muzurumdur söylemesi ayıpAradigimiz muzip kan sende
Birdesekerim00 var senin renginden ama bebesi oldu onun,
Az geliyo taze annis
Sen de çıkmasın, eşinde çıksın
En son artik kadin açarsa tlf uhahahah bu seferde watsaptan yazıyor ulaşana kadar
onun yüzünden arayamıyorum görümcemleri azarı ben yemeyim diyeEn son artik kadin açarsa tlf u
Ne arion be
çok kaygısız ya taş gibi hiç hastalanıp dokta gittiğini görmedim 13 yıldırSen de çıkmasın, eşinde çıksın
Ben eşime kızınca tlf kayit ismini değiştiriyorumonun yüzünden arayamıyorum görümcemleri azarı ben yemeyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?