- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.941
anlatsana yedinmi sıcak sıcak kaç dilim yedin doğruyu söyleSağ baştan say
Bereketli olsun abla
Ben paketiyle almıştım ama ilâve yapmam gerekecek .
Bilemedimcnm ama pazar günü kalabalık olur tâbi.
Şu an ihtiyaç olan hicbirsey yok, haftaya sipariş veririz eve gelir diyorum. Gelen kişide gün geçtikçe hastalik riski artacak çıkıp alalım diyor,Çıkmayın bacanın, hatta marketlerde gitmeyin, siparişle kapıya gelsin...,
Ben de bugün toplu alış veriş yaptım, 1 ay kadar çıkmayı düşünmüyoruz... kuru bakliyat, temizlik ürünleri vs vardı, meyve, sebze, kahvaltılık ağırlıklı aldım...
sütçümden de 15 kg süt sipariş verdim geldi, çoğunu yoğurt yaptım, biraz süt bıraktım, biraz da komşuma sıcak süt gönderdim...
Şehirce garantinadayız, herkes olduğu yerde kaldı, Rabbim sonumuzu hayretsin...
Tamam valla söylüyorumanlatsana yedinmi sıcak sıcak kaç dilim yedin doğruyu söyle
Hoşgeldin tekrar, tabii ki unutmadık seni andık hatta.Arkadaşlar merhaba , ben eskiden bu gruba üyeydim..Dilek bolu (engelli hemşire) .
Hepinizden özür diliyorum..Sizlere açıklama dahi yapmadan çıktım.. Mutlaka beni merak etmişsinizdir.
Ciddi bir sağlık problemi yaşadım.. ufak bir ameliyat..sonrasında uzun süre ilaç kullanımı.. 7 aydır şeytan kulağına kurşun iyi sayılırım..
Arkadaşlar uzun zamandır eski kadınlar kulübü kadınları bilir ki ev alma istegimi..Evetttt EV ALDIM..engelime uygun 3+1 ..asansörlü..ara kat daire..
Maalesef kilom 67 (buradan ayrılmadan yiyerek içerek diyet yapardım)
Sizlere ikinci güzel bir haber vereyimmmm..
Facebook ta ^ENGELSİZ ÖRGÜ HOBİ ^ adı altında grubum mevcut..3 admin olarak grubu yönetiyoruz.. etkinlikler yapıyoruz..
Şal.. etol..işleme..amigurumi..yelek..patik .. battaniye..örgü ile alakalı ne aklınıza geliyorsa..grubumda örgü Ile satış serbest..kişi sipariş alan kişiyle iletişime geçiyor.. anlaşırlarsa..herşeyi kendileri hallediyor
Daha çok şey yazmak istiyorum..fakat artık hep burdayım
Sizleri çok ama çok özledim
kurabiye çok olmuş meyveyi de atlarsan tamamdır.Tamam valla söylüyorum
2 dilim ev ekmeği ,
5 tane de kurabiye yedim de geldim
Henüz aksam meyvemi yemedim,
Ve sade türk kahvem
Dileeek hoşgeldin,Arkadaşlar merhaba , ben eskiden bu gruba üyeydim..Dilek bolu (engelli hemşire) .
Hepinizden özür diliyorum..Sizlere açıklama dahi yapmadan çıktım.. Mutlaka beni merak etmişsinizdir.
Ciddi bir sağlık problemi yaşadım.. ufak bir ameliyat..sonrasında uzun süre ilaç kullanımı.. 7 aydır şeytan kulağına kurşun iyi sayılırım..
Arkadaşlar uzun zamandır eski kadınlar kulübü kadınları bilir ki ev alma istegimi..Evetttt EV ALDIM..engelime uygun 3+1 ..asansörlü..ara kat daire..
Facebook ta ^ENGELSİZ ÖRGÜ HOBİ ^ adı altında grubum mevcut..3 admin olarak grubu yönetiyoruz.. etkinlikler yapıyoruz..
Şal.. etol..işleme..amigurumi..yelek..patik .. battaniye..örgü ile alakalı ne aklınıza geliyorsa..grubumda örgü Ile satış serbest..kişi sipariş alan kişiyle iletişime geçiyor.. anlaşırlarsa..herşeyi kendileri hallediyor
Kuzum çok şükür..sizleri burda bulmak çok güzel.. Maalesef eve taşınamadım...şu covit.19 son bulsundaDileeek hoşgeldin,
Çok seslendik sana K kahvemsi mutluluk ile ,
Çok bekledik.
Tekrar aramiza gelmene çok sevindim,
Çok geçmiş olsun cnm ve iyi günlerde otur evinde
Arkadaşlar merhaba , ben eskiden bu gruba üyeydim..Dilek bolu (engelli hemşire) .
Allah bereket versin hep bu tarihlerde mi yatardı sizinEkdersler yatırılmış Allah bereket versin
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Eski dostlar eski dostlarHoşgeldin tekrar, tabii ki unutmadık seni andık hatta.
Evin hayirli olsun
Sayfan bereketli olsun
Tesekkur ederim tatlım.. şuan iyiyimHoşgeldin canım, çok geçmiş olsun... evin de hayırlı olsun... :)
Yaa o radyo çok güzel güle güle kullan,Ben bugün hiç bişey yapmadım çünkü işe gittim
işten çıktım 3 bim gezdim nostaljik radyo ve tefal wok tava için ve buldum aldım.
eve gelip duş aldım küçüğe ödev yaptırdım. bi kaç telefon konuşması
sulu patates yemeği pilav ve salata yaptım
yemedim. (İçimde koca bi boşluk var niye diyodum bende)
1 posta kavga
kapanış
dilekcım hosgeldinArkadaşlar merhaba , ben eskiden bu gruba üyeydim..Dilek bolu (engelli hemşire) .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?