- 28 Mart 2020
- 6.384
- 24.792
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #51.961
teşekkür ederim evet çok beğendim radyomuYaa o radyo çok güzel güle güle kullan,
Ama tavayi kocanin kafaya gecirme
Ara sıra kavga etmeyi özlemeye zaman bırakın yahu
Neymiş onun derdi kiteşekkür ederim evet çok beğendim radyomu
tavaya kıyamam valla ne risklere girdim
yok bacım günlük bi doz kavga etmezsek uyuyamıyoruz
Canım benim..2 haftadır idari izinliyim..uzadı.. maalesefki çalıştığım hastane de ciddi önlemler var..işe galiba biraz daha gidemiycem..evden destekdilekcım hosgeldin
evin hayırlı olsunn cok sevındım
sen yokken andık seni nerelerde diye
idari izinlisin suanda degılmi
çok gecmıs olsun ıyı olmana sevındım
En geç 5 6 sına kadar yatırılıyorduAllah bereket versin hep bu tarihlerde mi yatardı sizin
Evet ya....bak ben döndüm.. sen de dön
HoşgeldinizArkadaşlar merhaba , ben eskiden bu gruba üyeydim..Dilek bolu (engelli hemşire) .
Hepinizden özür diliyorum..Sizlere açıklama dahi yapmadan çıktım.. Mutlaka beni merak etmişsinizdir.
Ciddi bir sağlık problemi yaşadım.. ufak bir ameliyat..sonrasında uzun süre ilaç kullanımı.. 7 aydır şeytan kulağına kurşun iyi sayılırım..
Arkadaşlar uzun zamandır eski kadınlar kulübü kadınları bilir ki ev alma istegimi..Evetttt EV ALDIM..engelime uygun 3+1 ..asansörlü..ara kat daire..
Maalesef kilom 67 (buradan ayrılmadan yiyerek içerek diyet yapardım)
Sizlere ikinci güzel bir haber vereyimmmm..
Facebook ta ^ENGELSİZ ÖRGÜ HOBİ ^ adı altında grubum mevcut..3 admin olarak grubu yönetiyoruz.. etkinlikler yapıyoruz..
Şal.. etol..işleme..amigurumi..yelek..patik .. battaniye..örgü ile alakalı ne aklınıza geliyorsa..grubumda örgü Ile satış serbest..kişi sipariş alan kişiyle iletişime geçiyor.. anlaşırlarsa..herşeyi kendileri hallediyor
Daha çok şey yazmak istiyorum..fakat artık hep burdayım
Sizleri çok ama çok özledim
Tesekkur ederim canımHoşgeldiniz
Geçmiş olsun
Evin de hayırlı olsun
Adam kağıdı kalemi eline aldı mutfağa daldı.Kahvemsim bende yine liste yaptım.
Meyve sadece dibe yaklaştı,
Diğerlerine ilâve yaparım.
Insan tedirgin oluyor gerçekten.
benim küçükler masada yer kavgası yapıyordu birden benide götürsünler karantinaya 14 gün ya diye söylenirken sesini yükselterek biseyler söyledi aptalca konuşma babında bende cevap verdim doğal olarak sonra sofraya bile oturmadım falan günlük olağan şeyler. Şu süreçte katlanamıyorum tahammül seviyem düştü iyice özellikle ona karşı malesefNeymiş onun derdi ki
Hıh.
Şu topigin pirlanta kalpli hanimlarinin kalplerini kiran da ne bileyim
En kibarindan kördür.
Sen de ciddiyetin farkindasin da çok da düşününce fena oluyoruz.Adam kağıdı kalemi eline aldı mutfağa daldı.
İşin ciddiyetinin farkında değilsin diye söyleniyor.
Bana diyor ya, gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Evde kalmak yaramadı
Yokmuş gibi mi davransan acababenim küçükler masada yer kavgası yapıyordu birden benide götürsünler karantinaya 14 gün ya diye söylenirken sesini yükselterek biseyler söyledi aptalca konuşma babında bende cevap verdim doğal olarak sonra sofraya bile oturmadım falan günlük olağan şeyler. Şu süreçte katlanamıyorum tahammül seviyem düştü iyice özellikle ona karşı malesef
Evde 10 kilo un var, un yazmış listeyeSen de ciddiyetin farkindasin da çok da düşününce fena oluyoruz.
Olmadi sakin birzaman alin alacağınızı tamam.
Ekmek yapmayi da öğrendik
hepimiz farkındayız ama birbirimize dünyayı dar etmenin ne mantığı var benimkide psikopata bağladı bu konuda dünde o yüzden kavga etmiştik bak düşününce sinir oldum yine. gidip bi canını sıkayımSen de ciddiyetin farkindasin da çok da düşününce fena oluyoruz.
Olmadi sakin birzaman alin alacağınızı tamam.
Ekmek yapmayi da öğrendik
mümkün değil 190 boy 100 kiloYokmuş gibi mi davransan acaba
Çocuklar kavga ediyor diyeyse tuhaf olmuş.benim küçükler masada yer kavgası yapıyordu birden benide götürsünler karantinaya 14 gün ya diye söylenirken sesini yükselterek biseyler söyledi aptalca konuşma babında bende cevap verdim doğal olarak sonra sofraya bile oturmadım falan günlük olağan şeyler. Şu süreçte katlanamıyorum tahammül seviyem düştü iyice özellikle ona karşı malesef
Hadi otur şimdi oturduğun yerdehepimiz farkındayız ama birbirimize dünyayı dar etmenin ne mantığı var benimkide psikopata bağladı bu konuda dünde o yüzden kavga etmiştik bak düşününce sinir oldum yine. gidip bi canını sıkayım
Eski günlerimi hatırlattınbenim küçükler masada yer kavgası yapıyordu birden benide götürsünler karantinaya 14 gün ya diye söylenirken sesini yükselterek biseyler söyledi aptalca konuşma babında bende cevap verdim doğal olarak sonra sofraya bile oturmadım falan günlük olağan şeyler. Şu süreçte katlanamıyorum tahammül seviyem düştü iyice özellikle ona karşı malesef
Ay canim gülüyorum da ama
mümkün değil 190 boy 100 kilo
zebellah gibi başımda boru sesiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?