1 su bardağı su ile 2 kaşık dolusu tereyağ tencerede eritilir.
Kaynamaya başlayınca 1 su bardağı un, 1 kaşık şeker, 1 fiske tuz eklenir. 3-4 dk güzelce karıştırılarak pişirilir. Soğumaya bırakılır.

Soğuyunca 4 yumurta hamura tek tek eklenerek yedirilir güzelce. Elde edilen cıvık hamur tatlı kaşığı ile küçük ceviz boyutunda tepsiye dizilir. Ortalama 25 adet çıkıyor aralıklarla tepsiye konur. Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede 25 dk pişirilir.

Dolgu kreması için:
2.5 su bardağı süt
1 çay bardağı toz şeker
3 çorba kaşığı un
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 paket vanilin
ile muhallebi yapılır ve soğuyan topların içine krema sıkacağı ile sıkılır.

Son olarak da toplar çikolata sosuna batırılır
Ben hazır sos kullandım. Afiyet olssun

tesekkur ederim denicem bunları da

Teşekkürler...

Ellerine sağlık canım çok teşekkürler

Hayırlı nurlu akşamlar...bugün maske yaptim..geçmiş yorumları okuyamadım nasılsınız
Sizce kenei yaptığımız maskeler cidden işe yararmı çok pahalıya satıyorlar malesef ama tv de bir uzman dikiş yerlerinde virüs toplanır dedi.Çalışan bir insan olarak sürekli maske takmam gerekecek,ne o kadsr maskeyi bulabilirim nede o kadar para verebilirim.Bende kendime maske dikmeyi düşünüyorum.ağız kısmınada gazlı bez koysam daha iyi olurmu acaba

Buzdolabını yerleştirirken hazır çikolata sosu çıktı, nereye kullanacaksan diye soylendim
Evren cevabini yolladı
Teşekkürler, ellerine sağlık

tavuk kalamar mmm severiz
ben birde şöyle yapıyorum
yumurta yoğurt un salça sarımsak sıvıyağ köri pulbiber kekik karabiber karıştırıp marine ediyorum
çöpşişlere dizip galeta ununa batırıp fırında pişiriyorum muhteşem oluyor tavsiye ederim.

Cerrahı steril wrap....tek kullanımlık...kullan at...sonuçta 50..100 paket aldığınızda.. tek steril kâğıtta değil...1 kutu içinde...ben yapıp.. yuksek ısıda dakikalarca ütüluyorum.. yaparsın...2 saate bir maske değiştirirsin...

Kumaş yada örgü bende karşıyım

çok geçmiş olsun!

kronikuykucu

benim kızımda çok severdi banyo yapmayı sonrada senin oglun gibi birden aglamaya başladı.
O dönemler sevdigi şarkıları söylüyerek sakinleştiriyorduk.
Bir süre sonra yine sevmege başladı, sonra yine aglamalar. Sürekli degişiyor yani. Ama şarkılarlada denege bilirsin.

Günaydın bu arada

Burasi 18 derece bugün. Uzun bir yürüyüse cikariz yine. Camasir yikancak. Temizlik yapilcak.

Süt aldığım çocuk mesaj atmış sütleri getirdim abla diye
Annem de istemişti şimdi sütleri alıp annemin birkaç parça ihtiyaçlarını da alıp nasipse verip geleceğim

Sonra oğlanlara kahvaltı hazırlarım

Sonrasını sonra düşüneceğim salim kafayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…