- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #52.241
O zaman yapacak birşey yok
Elini çabuk tutup bağırmasına aldırış etmeden yikayıp çıkaracaksın
O bağırırken susturmaya çalışmayıp tam tersine sessiz kal bakalım
Senin sessizliğin onun dikkatini çekecek mı acaba
tesekkur ederim denicem bunları daOtizmli çocuk annesi olarak cevap vereyim çünkü banyodan nefret ediyor bir çoğu
Banyoya girince önce ayaklarından yıkamaya başla yavaş yavaş yukarıya çık . Kafasına suyu dökünce elini alnında siperlik gibi tut su hep arkaya doğru aksın ( hazır siperlik satılıyor ) biz böyle çözüm bulduk kolaylıklar diliyorum.
1 su bardağı su ile 2 kaşık dolusu tereyağ tencerede eritilir.
Kaynamaya başlayınca 1 su bardağı un, 1 kaşık şeker, 1 fiske tuz eklenir. 3-4 dk güzelce karıştırılarak pişirilir. Soğumaya bırakılır.
Soğuyunca 4 yumurta hamura tek tek eklenerek yedirilir güzelce. Elde edilen cıvık hamur tatlı kaşığı ile küçük ceviz boyutunda tepsiye dizilir. Ortalama 25 adet çıkıyor aralıklarla tepsiye konur. Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede 25 dk pişirilir.
Dolgu kreması için:
2.5 su bardağı süt
1 çay bardağı toz şeker
3 çorba kaşığı un
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 paket vanilin
ile muhallebi yapılır ve soğuyan topların içine krema sıkacağı ile sıkılır.
Son olarak da toplar çikolata sosuna batırılır
Ben hazır sos kullandım. Afiyet olssun
Ellerine sağlık canım çok teşekkürler1 su bardağı su ile 2 kaşık dolusu tereyağ tencerede eritilir.
Kaynamaya başlayınca 1 su bardağı un, 1 kaşık şeker, 1 fiske tuz eklenir. 3-4 dk güzelce karıştırılarak pişirilir. Soğumaya bırakılır.
Soğuyunca 4 yumurta hamura tek tek eklenerek yedirilir güzelce. Elde edilen cıvık hamur tatlı kaşığı ile küçük ceviz boyutunda tepsiye dizilir. Ortalama 25 adet çıkıyor aralıklarla tepsiye konur. Önceden ısıtılmış fırında 180 derecede 25 dk pişirilir.
Dolgu kreması için:
2.5 su bardağı süt
1 çay bardağı toz şeker
3 çorba kaşığı un
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 paket vanilin
Sizce kenei yaptığımız maskeler cidden işe yararmıHayırlı nurlu akşamlar...bugün maske yaptim..geçmiş yorumları okuyamadım nasılsınız
Buzdolabını yerleştirirken hazır çikolata sosu çıktı, nereye kullanacaksan diye soylendim1 su bardağı su ile 2 kaşık dolusu tereyağ tencerede eritilir.
Dolgu kreması için:
2.5 su bardağı süt
1 çay bardağı toz şeker
3 çorba kaşığı un
1 tatlı kaşığı tereyağ
1 paket vanilin
Buzdolabını yerleştirirken hazır çikolata sosu çıktı, nereye kullanacaksan diye soylendim
Evren cevabini yolladı
Teşekkürler, ellerine sağlık
tavuk kalamar mmm severizKızlar tavuğun göğüs etini hiç severek filan yemezdim o nedenle almazdım
Ama kuzucukların babaları tavuk getirdiğinde göğüs eti filan da getirmiş
Nefis yemek tariflerinden aldığım tarifle yaptım
Sonuç mükemmel bu tarif göğüs eti pişirmede favorim
Eki Görüntüle 2614392 Eki Görüntüle 2614394 Eki Görüntüle 2614395
NOT marine edeceğim sos malzemelerini
Ve kızartmadan önceyi bulama malzemelerini israf olmaması açısından miktarlarını hemen hemen yarıya indiriyorum
Sizce kenei yaptığımız maskeler cidden işe yararmıçok pahalıya satıyorlar malesef ama tv de bir uzman dikiş yerlerinde virüs toplanır dedi.Çalışan bir insan olarak sürekli maske takmam gerekecek,ne o kadsr maskeyi bulabilirim nede o kadar para verebilirim.Bende kendime maske dikmeyi düşünüyorum.ağız kısmınada gazlı bez koysam daha iyi olurmu acaba
Hoş geldin grubuma...isim ne..memnun oldum...aktıf grup 720 şuan..5 aylık grupE ENGELSIZ ORGU facebook'tan sayfayi takibe aldim. Ne guzel seyler uretilmis...Onceden cok orgu yapardim, boyun fitigindan dolayi artik yapamiyorum. Ama bakmasi cok guzel...
çok geçmiş olsun!Oglum gece panik atak gecirmis. Gece acile gitmisler, covid19 testi de yapmislar. Sonuc negatif, kalp krizi vs de yok. Stresten demis doktor.
Ilk defa boyle bir sey yasadi.
Vurdumduymazlik kadar, kontrolden cikan yuksek kaygi da kulliyen zarar. Canli kaniti...
Oglumun derdi is-guc, ekonomi...
Oysa ki su akar, yolunu bulur.
Insan etki alani disinda hic bir sey yapamaz.
Ahh genclik, ahh toyluk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?