Ev musaitse baska egzersizler dusunulebilir belki.
Ben sadece yuruyus yapabiliyorum. Beyin sapinda deformasyon var, buna bagli olarak da denge bozuklugu. Yuruyus yaparken de ne yere, ne saga sola hic bakamiyorum, sadece karsiya...
Bi de benim üç kuzu, akşam babayla spor yapıyor... sen de gel diyorlar ama, ben pertim çıkmış bir şekilde bakıyorum... :)

Bu aksam oglumla gelinim de yuruyuse cikacak bakalim. Soz verdi bana...
Yatana kadar virus tartismalari seyredip duruyorlarmis.
Hey Allah'im...
Sakın ha abla
Ben tv yi açıp izlemediğimi
Mutfak temizlik burada sizlerle watsaptan diğer arkadaşlarla vs daha çok vakit geçirdiğimi farkettim ve öyle an oluyor ki ben virüs meselesini unutuyorum

Sakın ha abla
Ben tv yi açıp izlemediğimi
Mutfak temizlik burada sizlerle watsaptan diğer arkadaşlarla vs daha çok vakit geçirdiğimi farkettim ve öyle an oluyor ki ben virüs meselesini unutuyorum
Insaallah ana sozu dinleyecekler...
Is cevresi de oyle diyor, herkes panik halinde, aglak...
O zaman keyifli bir seyler yapin, yuruyun vs.
Allah kolaylik versin ne diyeyim...

Bi de benim üç kuzu, akşam babayla spor yapıyor... sen de gel diyorlar ama, ben pertim çıkmış bir şekilde bakıyorum... :)
Benim de karsi dairemde 4 kuzulu bir kardesim var. Ayy alemler, cok tatlilar...
Anneleri hep mutfakta, duydukca onlari nesem yerine geliyor.
4 erkek kuzu, masallah onlara, seninkilere ve cumlesine...

Son düzenleme:
Geçmiş olsun.

Ben hiç sevmem Bana ver, frambuazlı chesecake veya çilekli magnolya :))
bende bende sütlü ve çilekli herşeyi severimki. Gerçi Allah'ın yarattığı her nimeti severim hiç seçmem herşeyi yerim iyimi kötü bilmem

Lutfen kendinize bunu yapmayin.
Tamam gundemden tamamen uzak kalmamak icin, yeni tedbirlerden haberdar olmak icin bir kere seyredilebilinir. Fazlasi zarar...
Bakalim oglum bugun telefonda soz verdi bana, onlar da yuruyus yapip, kafalarini bosaltacaklar.
Yoksa mesaj, arama cikin disariya diye taciz edecegim. Sokakta mi bulduk evlatlari...

bu aksam da tatlı annemden elmalı turta yapmıs bide üstüne de pudra sekeri oh mis
tecrübeli anneler size bise danısmak ıstıyorum
oglum banyodan cok keyıf alıyordu gülücükler sacıyordu hatta basını yıkayacagımz zaman egiliyordu büyük adam gibi diyip gülüyordu vıdeo falan bıle cektik hatıra.
1.5-2aydır cocuk banyodan nefret edıyor oyuncaklar aldım kıyafetini çıkarmadan suya soktum su oyunu oynadım yok hele bugun resmen katılarak agladı 5dk mecbur cıkardım tekrar üstünü giydirdim
napcamı sasırdım ya nası bıse yapsam
duşun altında bırlıkte yıkanıyormus arkadasım bizim duşta zor o su ısınıp soğuyabiliyor risk alamam
önerisi olan var mı

Kendine etmek değil de gerçeğe hazırlanmak diyelim (sağlık calisaniyim hastayla mesafemiz 15 cm e kadar düşüyor yüzüme öksürüyor kaçış yok)
Sizinki ozel bir durummus. Allah yar ve yardimciniz olsun... Devlet, saglik calisanlarini korumaya azami dikkat etmeli, alkis yetmiyor...

Benim de karsi dairemde 4 kuzulu bir kardesim var. Ayy alemler, cok tatlilar...
Anneleri hep mutfakta, duydukca onlari nesem yerine geliyor.
4 erkek kuzu, masallah onlara, seninkilere ve cumlesine...

4 erkek çocuk, Rabbim kolaylık versin.. :)

Çok şükür ki benim, iki delikanlıdan sonra, küçük bir prensesim var... :)

Afiyet olsun canım, Elmalı turta en çok sevdiğim tatlılardan ... :)

Benim kızım da ağlıyordu yıkarken, özellikle başını yıkarken.... şimdilerde banyoya girerken, bir kaç bebeğini, oyuncak kovasını falan alıyor, ben onu yıkıyorum , o bebeklerini, daha iyiyiz... :)

Senin oğlun nE kadarlıktı, bilmiyorum ama, oyuncaktan vs anlıyorsa, sevdiği oyuncaklarla girebilirsiniz, gemi, araba vs onları yıkarken dikkati dağılır belki... bu tür durumlarda, dikkatini başka bir şeye yöneltmek, genelde işe yarıyor ..,,

Lütfen canım, kendine eziyet etme...

evet hepimiz korkuyoruz, önümüzü göremiyoruz, sağlık gibi önemli bir konuda, iki adım ötedeki anne, babamızı, sevdiklerimizi göremiyoruz, iş hayatından, sosyal hayattan koptuk vs ama, inanan insanlarız... Allah ın dediği olur... virüsü yaratan da, yapaysa, yapanlara izin veren de O, dermanı verecek olan da, O... sadece biraz sabır ve dua, düzelecek inşallah...

Ben de yatana kadar izliyorum. Bir umut ışığı haberi duyar mıyım diye ,korona olursam sasirmam enfekte olacağım o kesin bari geç zamanda yakalanayim diyorum plazma vs verirler tedavi şansım artar

Öyle bir şey olmaz inşallah, lütfen içini ferah tut..,. Kaderde ne varsa onu yaşayacağız... umarım en kısa zamanda, en az hasarla atlatırız bu süreci...

Kızlar tavuğun göğüs etini hiç severek filan yemezdim o nedenle almazdım
Ama kuzucukların babaları tavuk getirdiğinde göğüs eti filan da getirmiş
Nefis yemek tariflerinden aldığım tarifle yaptım
Sonuç mükemmel bu tarif göğüs eti pişirmede favorim

NOT marine edeceğim sos malzemelerini
Ve kızartmadan önceyi bulama malzemelerini israf olmaması açısından miktarlarını hemen hemen yarıya indiriyorum

Son düzenleme:

Tavuk kalamar bu
Çok lezzetli oluyor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…