- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #52.201
Bi de benim üç kuzu, akşam babayla spor yapıyor... sen de gel diyorlar ama, ben pertim çıkmış bir şekilde bakıyorum... :)Ev musaitse baska egzersizler dusunulebilir belki.
Ben sadece yuruyus yapabiliyorum. Beyin sapinda deformasyon var, buna bagli olarak da denge bozuklugu. Yuruyus yaparken de ne yere, ne saga sola hic bakamiyorum, sadece karsiya...
Sakın ha ablaBu aksam oglumla gelinim de yuruyuse cikacak bakalim. Soz verdi bana...
Yatana kadar virus tartismalari seyredip duruyorlarmis.
Hey Allah'im...
Insaallah ana sozu dinleyecekler...Sakın ha abla
Ben tv yi açıp izlemediğimi
Mutfak temizlik burada sizlerle watsaptan diğer arkadaşlarla vs daha çok vakit geçirdiğimi farkettim ve öyle an oluyor ki ben virüs meselesini unutuyorum
Benim de karsi dairemde 4 kuzulu bir kardesim var. Ayy alemler, cok tatlilar...Bi de benim üç kuzu, akşam babayla spor yapıyor... sen de gel diyorlar ama, ben pertim çıkmış bir şekilde bakıyorum... :)
Geçmiş olsun.Oglum gece panik atak gecirmis. Gece acile gitmisler, covid19 testi de yapmislar. Sonuc negatif, kalp krizi vs de yok. Stresten demis doktor.
Ilk defa boyle bir sey yasadi.
Vurdumduymazlik kadar, kontrolden cikan yuksek kaygi da kulliyen zarar. Canli kaniti...
Oglumun derdi is-guc, ekonomi...
Oysa ki su akar, yolunu bulur.
Insan etki alani disinda hic bir sey yapamaz.
Ahh genclik, ahh toyluk...
bende bende sütlü ve çilekli herşeyi severimki. Gerçi Allah'ın yarattığı her nimeti severim hiç seçmem herşeyi yerim iyimi kötü bilmemBen hiç sevmemBana ver, frambuazlı chesecake veya çilekli magnolya :))
Lutfen kendinize bunu yapmayin.CanTorun ben de oğlunuz gibi panikatak ve anksiyete yaşıyorum. Yatana kadar haberler izliyorum. Çok kilo verdim öksürüğüm oldu, kesin pozitifim diye kendimi yedim bitirdim. Çok geçmiş olsun, psikoloji çok önemli, bağışıklığımı düşürdüm iyice öksürüyorum
Kisinin kendisine ettigini, kimse etmezmis...Ben de yatana kadar izliyorum. Bir umut ışığı haberi duyar mıyım diye ,korona olursam sasirmam enfekte olacağım o kesin bari geç zamanda yakalanayim diyorum plazma vs verirler tedavi şansım artar
Kendine etmek değil de gerçeğe hazırlanmak diyelim (sağlık calisaniyim hastayla mesafemiz 15 cm e kadar düşüyor yüzüme öksürüyor kaçış yok)Kisinin kendisine ettigini, kimse etmezmis...
Sizinki ozel bir durummus. Allah yar ve yardimciniz olsun... Devlet, saglik calisanlarini korumaya azami dikkat etmeli, alkis yetmiyor...Kendine etmek değil de gerçeğe hazırlanmak diyelim (sağlık calisaniyim hastayla mesafemiz 15 cm e kadar düşüyor yüzüme öksürüyor kaçış yok)
Benim de karsi dairemde 4 kuzulu bir kardesim var. Ayy alemler, cok tatlilar...
Anneleri hep mutfakta, duydukca onlari nesem yerine geliyor.
4 erkek kuzu, masallah onlara, seninkilere ve cumlesine...
bu aksam da tatlı annemden elmalı turta yapmıs bide üstüne de pudra sekeri oh mis
tecrübeli anneler size bise danısmak ıstıyorum
oglum banyodan cok keyıf alıyordu gülücükler sacıyordu hatta basını yıkayacagımz zaman egiliyordu büyük adam gibi diyip gülüyordu vıdeo falan bıle cektik hatıra.
1.5-2aydır cocuk banyodan nefret edıyor oyuncaklar aldım kıyafetini çıkarmadan suya soktum su oyunu oynadım yok hele bugun resmen katılarak agladı 5dk mecbur cıkardım tekrar üstünü giydirdim
napcamı sasırdım ya nası bıse yapsam
duşun altında bırlıkte yıkanıyormus arkadasım bizim duşta zor o su ısınıp soğuyabiliyor risk alamam
önerisi olan var mı
CanTorun ben de oğlunuz gibi panikatak ve anksiyete yaşıyorum. Yatana kadar haberler izliyorum. Çok kilo verdim öksürüğüm oldu, kesin pozitifim diye kendimi yedim bitirdim. Çok geçmiş olsun, psikoloji çok önemli, bağışıklığımı düşürdüm iyice öksürüyorum
Ben de yatana kadar izliyorum. Bir umut ışığı haberi duyar mıyım diye ,korona olursam sasirmam enfekte olacağım o kesin bari geç zamanda yakalanayim diyorum plazma vs verirler tedavi şansım artar
Tavuk kalamar buKızlar tavuğun göğüs etini hiç severek filan yemezdim o nedenle almazdım
Ama kuzucukların babaları tavuk getirdiğinde göğüs eti filan da getirmiş
Nefis yemek tariflerinden aldığım tarifle yaptım
Sonuç mükemmel bu tarif göğüs eti pişirmede favorim
Eki Görüntüle 2614392 Eki Görüntüle 2614394 Eki Görüntüle 2614395
NOT marine edeceğim sos malzemelerini
Ve kızartmadan önceyi bulama malzemelerini israf olmaması açısından miktarlarını hemen hemen yarıya indiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?