- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.493
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #52.281
O zaman tarif alalım biz de deneyelimGüllaç ben de istiyoruuum, bayılırım, neyseki ben fıstıklı seviyorum... :)
Ellerine sağlık...
Eki Görüntüle 2614832
Benim poğaçalar da puf puf, pastane poğaçası gibi oldu... bir ölçüden iki tepsi çıktı, birini şade, diğerini susamlı yaptım..,
Kendimi aşıyorum her geçen gün... :))
Abla internette 30 marta kadar yazıyorKuyumcular acildi mi, bilgisi olan var mi? Benim kuyumcum bankam ve atm ile yanyana, isimi kolayca hallediyordum...
ohhh miss eline sağlık ablacım
O zaman tarif alalım biz de deneyelim
Ellerine saglik
Seri üretime yakında başlarsın abla
Maşallah, ellerine sağlık :)
Carsi kapali da, carsi disindakiler acik olabilir...Abla internette 30 marta kadar yazıyor
Biz de fırından çıkan poğaça peksemet gibi mayalilari hemen üzerine su serpip üzerini temiz bezle kapatırızEki Görüntüle 2614865
Klasik tarif canım , her zaman tutar... :)
Ben çok şekerli sevmediğim için, 4 kaşık şeker yerine 2 kaşık şeker kullandım... 1 saat mayalandı, yuvarlayıp tepsiye dizdim, bi yarım saat kadar da tepside mayalandı... 200 derece ısınmış fırında 25-30 dakika , üstü kızarana kadar pişti... fırından alınca, iki buzdolabı poşetini yıkayıp , üzerlerine serdim, bu püf noktası, puf puf olmasının sırrı, yazmaz hiç bir yerde :)
Hey masallah! Baban da mi firinciydi?
Biz de fırından çıkan poğaça peksemet gibi mayalilari hemen üzerine su serpip üzerini temiz bezle kapatırız
Pofuduk pofuduk olması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?