Ay az once aklima geldi. Ruyamda ABD Baskanini gordum. Bir kismi aile cevresinden, bir kismi da hukumetten kisilerle bize ait bir bahcede oturuyorlardi. Galiba korona kritikleri bizim bahcede yapiliyordu...
Ben de bugün rüyamda ebabil sürülerini gördüm
Yüzlercesi havada tur atıyorlardı
Sonra hepsi Afyon istikametine uçtular ben arkamı döndüm kendimi oluruna bıraktım
Benim sağımdan solumdan başımın üstünden koca sürü deyim yerindeyse sel gibi akıp uçup gitti
Sonra içimde bir rahatlık hissettim
Hayırdır inşaallah

Hayir olsun.

Ebabil kuşları görmek kurtuluşa ermek rahatlamak hayır ve menfaat diye görülüyor sanırım. Hayır olsun.

Cocuklarim beni gunde bir kere arayinca mutlu, gun icinde akillarina estikce ararlarsa huzursuz oluyorum. Cunku bu keyifsiz, mutsuz olduklarina delalettir.
Bu aralar oglum boyle. Elemani da evine yollamis, tek basina dukkan bekliyor.
Isten gucten, havadan sudan kisa kisa da konussak demek ki iyi geliyor.
Arasin, en azindan sesimizi duyalim.
Ama ruh hali duzelsin ki, aramalari normale donsun. Kac yasinda olursa olsun evlat, daraldiginda siginacak ana babasinin oldugunu bildiginde, hissettiginde rahatliyor.
Allah evlatlara saglikli omur versin, acilarini gostermesin. Aminnn

Ay az once aklima geldi. Ruyamda ABD Baskanini gordum. Bir kismi aile cevresinden, bir kismi da hukumetten kisilerle bize ait bir bahcede oturuyorlardi. Galiba korona kritikleri bizim bahcede yapiliyordu...
Hayır olsun hanimlar

Ya sabah 9da gözlerimizi matkap sesiyle açtık
Komşu banyo fayanslarını yaptiriomus
Benimki kızdı kopurdu
Inmis adamla kavga etmiş ben ise gidince
Zaten herkes gergin bu zamanı mi buldunuz yaptıracak diye
Gelince bana da kahvaltı hazırlamış domates kızartmış üstüne yumurta üstüne kadar peyniri güzel olmuş. Bazı insanlara diken yariyor gercekten. Kendimi geri çekince tazı gibi pesimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…