- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.493
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #52.321
Çok şükür ablaCok sukur sonuc negatif cikmis. Erkekte kalp pili varmis o zayiflamis, nefes darligi olmus. Boyle olunca da oldugu gibi aileyi goturmusler.
Allah korktuklarimizdan emin eylesin, amin...
Cok şükürCok sukur sonuc negatif cikmis. Erkekte kalp pili varmis o zayiflamis, nefes darligi olmus. Boyle olunca da oldugu gibi aileyi goturmusler.
Allah korktuklarimizdan emin eylesin, amin...
Ben de bugün rüyamda ebabil sürülerini gördümAy az once aklima geldi. Ruyamda ABD Baskanini gordum. Bir kismi aile cevresinden, bir kismi da hukumetten kisilerle bize ait bir bahcede oturuyorlardi.Galiba korona kritikleri bizim bahcede yapiliyordu...
Hayir olsun.Ben de bugün rüyamda ebabil sürülerini gördüm
Yüzlercesi havada tur atıyorlardı
Sonra hepsi Afyon istikametine uçtular ben arkamı döndüm kendimi oluruna bıraktım
Benim sağımdan solumdan başımın üstünden koca sürü deyim yerindeyse sel gibi akıp uçup gitti
Sonra içimde bir rahatlık hissettim
Hayırdır inşaallah
Ebabil kuşları görmek kurtuluşa ermek rahatlamak hayır ve menfaat diye görülüyor sanırım. Hayır olsun.Ben de bugün rüyamda ebabil sürülerini gördüm
Sonra hepsi Afyon istikametine uçtular ben arkamı döndüm kendimi oluruna bıraktım
Benim sağımdan solumdan başımın üstünden koca sürü deyim yerindeyse sel gibi akıp uçup gitti
Hayırdır inşaallah
Ay az once aklima geldi. Ruyamda ABD Baskanini gordum. Bir kismi aile cevresinden, bir kismi da hukumetten kisilerle bize ait bir bahcede oturuyorlardi.Galiba korona kritikleri bizim bahcede yapiliyordu...
Hayır olsun hanimlarBen de bugün rüyamda ebabil sürülerini gördüm
Hayırdır inşaallah
Bereketli olsun ins.50 dolar aldım birikime attım
aiyy cok guzeller gule gule kullan
Çok severimbugünkü etkinliğimiz beycağımızın isteği üzerine haşhaşlı çörek
bide önceki yaptıgımın aynısı olacakmıs baska tarif istemıyormus
buyrun çaya beklerim kızlarEki Görüntüle 2615338
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?