- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.493
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #52.361
Aleykum selam...Selam kizlar
Saol canimcimÇok şık cnm güle güle kullan canım
Muhteşem görünüyor
Ellerine sağlık birde çay ister bu çörek şimdi
Eline saglikBugün de çikolatalı turta yaptım
Halimi hiç beğenmiyorum
Cocuklu aileler genelde boyle. Bizimkiler yanimizda olsaydilar, meyve yetistiremezdik. N'apardik bilmem...Bugün de çikolatalı turta yaptım
Halimi hiç beğenmiyorum
Ahh ahh hiç sormayın, çocuklara diye yapıyoruz ama eşim ve ben de yiyoruz maalesefCocuklu aileler genelde boyle. Bizimkiler yanimizda olsaydilar, meyve yetistiremezdik. N'apardik bilmem...
Kizim su an haftalik 11 kg meyve aliyor evine...
Cocuklu aileler genelde boyle. Bizimkiler yanimizda olsaydilar, meyve yetistiremezdik. N'apardik bilmem...
Evlatlar bir sofradayken bol bol pisirin yedirin. Bu is guc, kosturma da gun gelip ozleniyor...Ben de meyveyi bol alıyorum ama, soyup tabak hazırlarsam yiyorlar, meyveye sıra gelmiyor, çoğu zaman... :)
Ahh ahh hiç sormayın, çocuklara diye yapıyoruz ama eşim ve ben de yiyoruz maalesef
Lahmacunum fena olmadı doyduk bugünde şükür. Yarina da tavuk sosladim tavuk döner istedi ev ahalisi
Afiyet olsunBugün de çikolatalı turta yaptım
Halimi hiç beğenmiyorum
Alın alın ben sizden cesaret alıyorumCocuklu aileler genelde boyle. Bizimkiler yanimizda olsaydilar, meyve yetistiremezdik. N'apardik bilmem...
Afiyet olsun, gencsiniz yiyin tabi.Alın alın ben sizden cesaret alıyorumyalnız olmadığımı bilmek iyi hissettiriyor. Bizim de bugün pazar günümüzdü 8 kg aldık iki kişi için ah biz. Her evde bişey çok gidiyor bizim evde et mesela çok yenmez hiç düşkün değilim eşim de az yer.
Bu söylediğine katılıyorumAlın alın ben sizden cesaret alıyorumyalnız olmadığımı bilmek iyi hissettiriyor. Bizim de bugün pazar günümüzdü 8 kg aldık iki kişi için ah biz. Her evde bişey çok gidiyor bizim evde et mesela çok yenmez hiç düşkün değilim eşim de az yer.
Biz de etçil bir çekirdek aileyiz.Bu söylediğine katılıyorumbizim evde de et tüketimi çok fazla ne yapalım biz de eti çok seviyoruz
Bizde de tatlı neredeyse hiç yapılmaz hamur işleri de yapılmaz. Bolca tencere yemeği yeriz. Etide et olarak tuketiriz ,yemeklere kaynattigim kemik suyunu eklerim.Bu söylediğine katılıyorumbizim evde de et tüketimi çok fazla ne yapalım biz de eti çok seviyoruz
kimisi kahvaltıda bile sever yoksa siz onlrdan mısınızBiz de etçil bir çekirdek aileyiz.
Her öğün de yersek hayır demeyiz
Abla deme öyle, anneme özlemim depreşiyorEvlatlar bir sofradayken bol bol pisirin yedirin. Bu is guc, kosturma da gun gelip ozleniyor...
Kavurma, kasap sucuk gibi kahvaltıda tuketiriz....
kimisi kahvaltıda bile sever yoksa siz onlrdan mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?