Cocuklu aileler genelde boyle. Bizimkiler yanimizda olsaydilar, meyve yetistiremezdik. N'apardik bilmem...
Kizim su an haftalik 11 kg meyve aliyor evine...

Ben de meyveyi bol alıyorum ama, soyup tabak hazırlarsam yiyorlar, meyveye sıra gelmiyor, çoğu zaman... :)

Cocuklu aileler genelde boyle. Bizimkiler yanimizda olsaydilar, meyve yetistiremezdik. N'apardik bilmem...
Kizim su an haftalik 11 kg meyve aliyor evine...
Alın alın ben sizden cesaret alıyorum yalnız olmadığımı bilmek iyi hissettiriyor. Bizim de bugün pazar günümüzdü 8 kg aldık iki kişi için ah biz. Her evde bişey çok gidiyor bizim evde et mesela çok yenmez hiç düşkün değilim eşim de az yer.

Afiyet olsun, gencsiniz yiyin tabi.

Bu söylediğine katılıyorum bizim evde de et tüketimi çok fazla ne yapalım biz de eti çok seviyoruz

Bu söylediğine katılıyorum bizim evde de et tüketimi çok fazla ne yapalım biz de eti çok seviyoruz
Bizde de tatlı neredeyse hiç yapılmaz hamur işleri de yapılmaz. Bolca tencere yemeği yeriz. Etide et olarak tuketiriz ,yemeklere kaynattigim kemik suyunu eklerim.
Meyve bolca tuketiriz bir de çiğ kuruyemiş çok gider bizde.
Her gün tatlı yapıyor burda herkes inanmayacaksınız kek kalıbı bile yok bizim evde (teflon vardı bi tane atmışım)çünkü kimse yemez misafir olarak ailelerimiz gelir zaten çok küçük aile çevremiz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…