- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #52.381
Dunyanin nizami bu...Herkes evinde yerinde iyi olsun. Bugunleri saglikla atlatalim, hasretler bitsin insaallah...Abla deme öyle, anneme özlemim depreşiyor
Helal olsun evde kim kim yaşıyorsunuz küçük çocuklarla bunu başarıyosanız süperBizde de tatlı neredeyse hiç yapılmaz hamur işleri de yapılmaz. Bolca tencere yemeği yeriz. Etide et olarak tuketiriz ,yemeklere kaynattigim kemik suyunu eklerim.
Meyve bolca tuketiriz bir de çiğ kuruyemiş çok gider bizde.
Her gün tatlı yapıyor burda herkes inanmayacaksınız kek kalıbı bile yok bizim evde (teflon vardı bi tane atmışım)çünkü kimse yemez misafir olarak ailelerimiz gelir zaten çok küçük aile çevremiz var.
Amin abla, inşallahDunyanin nizami bu...Herkes evinde yerinde iyi olsun. Bugunleri saglikla atlatalim, hasretler bitsin insaallah...
Hahah afiyet olsun ben de hiç sevmem ben kahvaltıda portakal dilimler kuru kayısı filan kemiririmKavurma, kasap sucuk gibi kahvaltıda tuketiriz
Türk mutfağına uygun bulmadimHahah afiyet olsun ben de hiç sevmem ben kahvaltıda portakal dilimler kuru kayısı filan kemiririm
Teşekkür ederim ,ben ,eşim ,kızım 19 yaşında, oğlum 9 yaşında (özel bir çocuk şekerli katkılı gıdalar hiperaktivite yapıyor) yalnız kızım da küçükken hiç istemezdi ben otculum yeşillik yerim oğlumda bana çekmiş yeşillik yeriz koca bir tabak , mutlaka portakal yer havucsuz günü geçmez yani sıra gelmiyor hamur işleri yemeyeHelal olsun evde kim kim yaşıyorsunuz küçük çocuklarla bunu başarıyosanız süper ☺
Ne güzel ben de evladımı öyle öğretip yetiştirmeyi umuyorum evde anne baba ne yiyosa çocuğun zevki de ona göre şekil alıyor çoğu kez.Teşekkür ederim ,ben ,eşim ,kızım 19 yaşında, oğlum 9 yaşında (özel bir çocuk şekerli katkılı gıdalar hiperaktivite yapıyor) yalnız kızım da küçükken hiç istemezdi ben otculum yeşillik yerim oğlumda bana çekmiş yeşillik yeriz koca bir tabak , mutlaka portakal yer havucsuz günü geçmez yani sıra gelmiyor hamur işleri yemeye
Mesela oğlum daha hiç simit yemedi poğaça çok nadir yer ayda bir bile değil
Dışarıya çıkınca çantamda mandalina , kuruyemiş ve salatalık olur bunlar yeter oğluma
Büyük oranda etkisi vardır. Ama çocuklar dış çevre ile tanistikca yeme içme alışkanlığı değişiyor kızım sosis ile kreşte tanıştı ben hiç sevmem çiğ gibi geliyor hiç almazdım hala da almam. Oğluma kahvaltıda iki haşlanmış yumurta mutlaka yediririm kaçışı yok en ucuz protein kaynağı ve zeytin illa ki yediririm.Ne güzel ben de evladımı öyle öğretip yetiştirmeyi umuyorum evde anne baba ne yiyosa çocuğun zevki de ona göre şekil alıyor çoğu kez.
Evet sayılır....
kimisi kahvaltıda bile sever yoksa siz onlrdan mısınız
Bu boyda lazim bana malum artik babyli hayat
yaa cok tesekkur ederimtr_lelli canım tam 6 saat oldu ve su gerçekten çok sıcak güvenle alabilirsin ben beğendim resimde goruyormusun bardak nasıl buharlandi
Kesinlikle öyle.Ne güzel ben de evladımı öyle öğretip yetiştirmeyi umuyorum evde anne baba ne yiyosa çocuğun zevki de ona göre şekil alıyor çoğu kez.
İglooBu boyda lazim bana malum artik babyli hayat
bunun markasi nedir bunada bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?