Helal olsun evde kim kim yaşıyorsunuz küçük çocuklarla bunu başarıyosanız süper

Helal olsun evde kim kim yaşıyorsunuz küçük çocuklarla bunu başarıyosanız süper ☺
Teşekkür ederim ,ben ,eşim ,kızım 19 yaşında, oğlum 9 yaşında (özel bir çocuk şekerli katkılı gıdalar hiperaktivite yapıyor) yalnız kızım da küçükken hiç istemezdi ben otculum yeşillik yerim oğlumda bana çekmiş yeşillik yeriz koca bir tabak , mutlaka portakal yer havucsuz günü geçmez yani sıra gelmiyor hamur işleri yemeye
Mesela oğlum daha hiç simit yemedi poğaça çok nadir yer ayda bir bile değil
Dışarıya çıkınca çantamda mandalina , kuruyemiş ve salatalık olur bunlar yeter oğluma

Ne güzel ben de evladımı öyle öğretip yetiştirmeyi umuyorum evde anne baba ne yiyosa çocuğun zevki de ona göre şekil alıyor çoğu kez.

Ne güzel ben de evladımı öyle öğretip yetiştirmeyi umuyorum evde anne baba ne yiyosa çocuğun zevki de ona göre şekil alıyor çoğu kez.
Büyük oranda etkisi vardır. Ama çocuklar dış çevre ile tanistikca yeme içme alışkanlığı değişiyor kızım sosis ile kreşte tanıştı ben hiç sevmem çiğ gibi geliyor hiç almazdım hala da almam. Oğluma kahvaltıda iki haşlanmış yumurta mutlaka yediririm kaçışı yok en ucuz protein kaynağı ve zeytin illa ki yediririm.
Şarküteri ürünu sadece sucuk tuketiriz. Ben almazsam onlarda yemez , artık patates kızartması da yapmıyorum ayda bir bile değil
Sizin çocuğunuz da inşallah önce sağlıkla kucağınıza alın, gönlünüzce büyütün inşallah

Kesinlikle öyle.
Genlerden mi bilmiyorum.
Kucukken bezelyesinden yesilmercimegine kadar yedirdigim cocugum buyudukce hic birini yemedi.
Hani tamam esim sevmez ama evde pisee ben seviyorum ama yemiyor cocuk
Hatt suan babasindan daha cok seciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…