- 3 Nisan 2020
- 27
- 142
- 8
- 39
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #52.421
Harika gorunuyor, ellerine saglik...Donercilerden daha güzeldi söylemesi ayıp
Allah yardımcıları olsunBugun teyzemin iki oglunun, uc dayi oglunun ucretsiz izne cikarildigini ogrendim. Cok uzuldum..Hepsinin de okuyan cocuklari var...N'olacak boyle?
Rabbim mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine gonlumuze, evlerimize ferahlik versin. Amin...
Allah yardımcıları olsun. Şu sıkıntılı süreçleri tez zamanda son bulsunBugun teyzemin iki oglunun, uc dayi oglunun ucretsiz izne cikarildigini ogrendim. Cok uzuldum..Hepsinin de okuyan cocuklari var...N'olacak boyle?
Rabbim mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine gonlumuze, evlerimize ferahlik versin. Amin...
Rabbim yardımcılari olsunBugun teyzemin iki oglunun, uc dayi oglunun ucretsiz izne cikarildigini ogrendim. Cok uzuldum..Hepsinin de okuyan cocuklari var...N'olacak boyle?
Tevafuk oldu. Ben de uzumlu, sutlu irmik helvasi yapip dagittim. Allah kabul etsin...
Ellerine sağlık canımDonercilerden daha güzeldi söylemesi ayıp
Allah'ım insallah bu günler bir an önce biter de herkes düzenine döner.Bugun teyzemin iki oglunun, uc dayi oglunun ucretsiz izne cikarildigini ogrendim. Cok uzuldum..Hepsinin de okuyan cocuklari var...N'olacak boyle?
Bugun teyzemin iki oglunun, uc dayi oglunun ucretsiz izne cikarildigini ogrendim. Cok uzuldum..Hepsinin de okuyan cocuklari var...N'olacak boyle?
Cok zor gunlerdeyiz, Allah yardimcimiz olsun...Allah'ım insallah bu günler bir an önce biter de herkes düzenine döner.
Bu aralar o kadar çok duyuyoruz ki ücretsiz izin, işten çıkartılan çok uzuluyorum.
Çoğu da kıt kanaat geçinen insanlar hayatlarını nasil idame ettirecekler düşünmeden edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?