Iyi akşamlar hanımlar
Çok yorucu bir gün geçirdim
Mutfak balkon dolap iclerini sildim düzenledim
Bizim ve çocukların gardroplarini sifonyer cekmecelerini sildim düzenledim.
Akşam yemeği olarak tavuk döner yaptım lavasa durum yaptık yedik yanında söğüş
Şimdide dinlenmeye gectim

Bugun teyzemin iki oglunun, uc dayi oglunun ucretsiz izne cikarildigini ogrendim. Cok uzuldum.. Hepsinin de okuyan cocuklari var...N'olacak boyle?
Rabbim mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine gonlumuze, evlerimize ferahlik versin. Amin...
Allah yardımcıları olsun

Bugun teyzemin iki oglunun, uc dayi oglunun ucretsiz izne cikarildigini ogrendim. Cok uzuldum.. Hepsinin de okuyan cocuklari var...N'olacak boyle?
Rabbim mubarek gunlerin yuzu suyu hurmetine gonlumuze, evlerimize ferahlik versin. Amin...
Allah yardımcıları olsun. Şu sıkıntılı süreçleri tez zamanda son bulsun

Rabbim yardımcılari olsun

Allah'ım insallah bu günler bir an önce biter de herkes düzenine döner.
Bu aralar o kadar çok duyuyoruz ki ücretsiz izin, işten çıkartılan çok uzuluyorum.
Çoğu da kıt kanaat geçinen insanlar hayatlarını nasil idame ettirecekler düşünmeden edemiyorum

Merhaba, geçmişi okuyamadım. Sizi oğlum ile tanıştırayım Mehmet Eren . Berber de hiç durmazdi bugün bir cesaret geldi biraz YouTube dan video izledim ve kestim saçlarını makasla ve neredeyse hiç aglamadi. Rabbim kolaylaştır işimi dedim şükür oldu.
Hayırlı kandiller olsun inşallah hepimize

Eklentiler

• IMG-20200407-WA0020.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 71
Bugün çok gergin bir gün geçirdim.
Şirket hala maaş odemelerini yapamadı, malum para yok. Bana yazıyorlar kira var, kart ödenecek,vs.
Hepimiz aynı durumdayız ama gerçekten para yok dedim. Tahsilat ekibi çalışıyor, ilk yapılacak ödeme maaşlar. Benim elimden gelen birşey yok çok zor durumsaysaniz patronla iletişime geçin dedim.
Eğer maaşları ödeyecek para toplanmazsa diye kişilerin durumlarına göre ödeme yapalım diye ayri bir liste oluşturdum. Talep olursa oradan ilerleriz diye yönlendirdim.
Bir tanesine sinir oldum. Sizin paranız var tabi yüzünüz güler tuzunuz kuru yazmış. Bunu yazan kişi gerçekten ihtiyacı olsa zorda kaldı ondan diyip susacagim ama yönetici yani durumları biliyor, yıllarca da çok iyi kazanıp pasif gelirler elde etti ve şu an tek derdi şirkete birşey olursa param kalacak.
Engelledim.
Ama sinirimi atamadım, bu kadar bencil olmamak lazım.

Şirket hala maaş odemelerini yapamadı, malum para yok. Bana yazıyorlar kira var, kart ödenecek,vs.
Hepimiz aynı durumdayız ama gerçekten para yok dedim. Tahsilat ekibi çalışıyor, ilk yapılacak ödeme maaşlar. Benim elimden gelen birşey yok çok zor durumsaysaniz patronla iletişime geçin dedim.
Eğer maaşları ödeyecek para toplanmazsa diye kişilerin durumlarına göre ödeme yapalım diye ayri bir liste oluşturdum. Talep olursa oradan ilerleriz diye yönlendirdim.
Bir tanesine sinir oldum. Sizin paranız var tabi yüzünüz güler tuzunuz kuru yazmış. Bunu yazan kişi gerçekten ihtiyacı olsa zorda kaldı ondan diyip susacagim ama yönetici yani durumları biliyor, yıllarca da çok iyi kazanıp pasif gelirler elde etti ve şu an tek derdi şirkete birşey olursa param kalacak.
Engelledim.

Engelledim.

Bu aralar o kadar çok bu tür haberler alıyoruz ki, çalışanlarımız sıkıntıya girmesin diye, bu dönem şartlarımızı biraz zorlamamız gerektiğine inanıyorum...

çalışanımız, ( illa işveren olmaya gerek yok, çocuğumuzun bakıcısı, evimizdeki yardımcımız, merdivenlerimizi silen ablamız vs,) kiracımız, akrabamız, arkadaşımız vs zorda olan kim varsa, elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışmamız gereken bir süreçten geçiyoruz...

Rabbim hepimize yardım etsin, zira bazılarımızın vermeye, bazılarımızın almaya ihtiyacı var....

Cok zor gunlerdeyiz, Allah yardimcimiz olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…