- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #52.981
ayy kızlar kelimelik oyunu var ya eskiden şantiyede cok oynardık arkadaslarımla ona sardım yine
oynayan var mı birlikte oynayalım
scrable tarzı
Nasıl oynanıyor birlikteayy kızlar kelimelik oyunu var ya eskiden şantiyede cok oynardık arkadaslarımla ona sardım yine
scrable tarzı
Allah razı olsun abla sizlerden ne mutlu sizlereMutlulugumu paylasmak istedim.
26 aile toplamda 14800 TL parayi havuzda topladik. Bir aile kirada ve 3 cocuklu ona 4000 tl, diger 4 aileye de 2700'er TL ulastirdik. Duruma gore en az iki ay daha destek olmayi dusunuyoruz.
Canım memleketim ucuzdur kahvemsi mutlulukÇok iyiymiş abla fiyatı
İçim ısındı Allah kabul etsinMutlulugumu paylasmak istedim.
26 aile toplamda 14800 TL parayi havuzda topladik. Bir aile kirada ve 3 cocuklu ona 4000 tl, diger 4 aileye de 2700'er TL ulastirdik. Duruma gore en az iki ay daha destek olmayi dusunuyoruz.
Çok severim ama sararsam çıkamamayy kızlar kelimelik oyunu var ya eskiden şantiyede cok oynardık arkadaslarımla ona sardım yine
scrable tarzı
Ben de bugün başlim bari yoksa bebek pis eve gelecek bu ne hal dicekNankör ev işlerine başladım hiç sevmiyorum temizlik işlerini hem de hiç ama yapmak zorundayım
Eldivensiz iş yapmak ve o deterjanların bizlere hiç zarar vermemesini isterdim
Salonun perdelerini makinaya atmakla başladım
Kendimi çok da yormadan eve kadın çağırmadan bahar temizliğimi yapmayı düşünüyorum
Kapı pencere perdeler tuvalet banyo süpür sil bakalım kaç güne bitecek
Kendini fazla yormaBen de bugün başlim bari yoksa bebek pis eve gelecek bu ne hal dicek
Önümüzdeki 10 gün de hava durumunda yağmur göstermiyor, gösterseydi camlara dokunmazdım
Abla lütfen kendini yorma,Bana da desene kendini yorma diye
Hah şöyle bana böyle güzel iç açan mesajlar atınAbla lütfen kendini yorma,
Temizliği boşver hatta mutfakta takıl
Canım ablamHah şöyle bana böyle güzel iç açan mesajlar atın
Seviyorum seni tatlım
Ben hiç kullanmiyorum abla, kokusu eşim beyi rahatsız ediyorEsim sprey sisede arap sabunu almisti. Boylesini hic kullanmadim, randiman alabilecegim alanlar neresi? Mutfak dolaplari guzel temizlenir mi mesela,?
Ben zemin temizligine kullandim da, boylesini kullanmadim. Alisik olmayinca da oyle dolap bekliyor. Birileri ovsun de kullanayim...Ben hiç kullanmiyorum abla, kokusu eşim beyi rahatsız ediyor
Uygulamanın tam olarak adı ne ?ayy kızlar kelimelik oyunu var ya eskiden şantiyede cok oynardık arkadaslarımla ona sardım yine
scrable tarzı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?