- 27 Aralık 2011
- 63.357
- 61.089
- 898
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.021
Sayısını ben de unuttumMerhaba hanimlar, merak ettim de bu zamana kadar en cok kac tane altin biriktirdiniz? Bu konuyu cok onceden hatirliyorum .
ms_ucş56mail girmedim diye otomatik verilen isim.
Ne oldu da sordun böyle bir soruyu ?O kadar cok yani
aynısının 2 olanı geldi abla sen misin istek yollayanBen de :) ms_3i1ğ3 :))
Soygun yapicam ondan dolayiNe oldu da sordun böyle bir soruyu ?
Ben de bakayım nasıl bir oyunmuş diye girdim karşımdaki kişi 40 dakikadır hamle yapacakaynısının 2 olanı geldi abla sen misin istek yollayan
Siz bir başlayın birikim yapmaya zamanla anlarsınız yapılamadığınıSoygun yapicam ondan dolayi
Merak ettim sadece, gercekten bu sekilde birikim yapiliyor mu diye
kullanıcı adın ne ablaBen de bakayım nasıl bir oyunmuş diye girdim karşımdaki kişi 40 dakikadır hamle yapacak
Ben sadece yatak odasının camlarını sildim, çarşambadan sonra yağış gösteriyor buradaSelâm kızlar,
Bugün bende balkonun camlarindaydim
Tüm camlarini sildim,balkonun içini duzenledim.
Dondurucudan taze fasulye çıkardım, çorba yaptim turşu komposto ile akşam yemeğimizi yedik.
Bende bahar temizligine giriştim bu hafta yavaş yavaş yaparim.
Yarin salon takımı temizliği ile merdiven yolluklarimi yıkayacağım.
Halilarim da gelir yerleri de silip yerleştiririm.
Meyve azaldi yine,yarin almamiz lazım.
Haftalik yemek listesiyapacağım.
Yok ben düsunmuyorum birikimi. Bana göre degilSiz bir başlayın birikim yapmaya zamanla anlarsınız yapılamadığını
Yaşınız
Mesleğiniz
Aylık geliriniz nedir ?
Düşünme tatlım anlaşıldı sana göre değil bu işlerYok ben düsunmuyorum birikimi. Bana göre degilyapanlari tebrike geldim
ms_4geqş verdi bana isimkullanıcı adın ne abla
Bu nasil yorum allah askina? Suraya gelip insan gibi bisi soruyoruz cevaba bak. Birikim yapmayan akilsiz mi oluyor?Düşünme tatlım anlaşıldı sana göre değil bu işler
ya yaşın ufak ya da aklın ne diyelim
Hakkında hayırlısı
Bereketli olsun cnm bende unutmayayim.Kumbaraya 20 TL yi attım.
Evdeyken günler karışıyor atlamayalim
Evet de :) harfler berbat :)aynısının 2 olanı geldi abla sen misin istek yollayan
Birikim yapmanın önemini şu korona günlerinde de anlamayan daha anlamazBu nasil yorum allah askina? Suraya gelip insan gibi bisi soruyoruz cevaba bak. Birikim yapmayan akilsiz mi oluyor?
Birikim yapanlari tebrik etmek icin yazdim. Neyse agzimi bozmayacagim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?