- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.001
kahvemsi bugun seni andım bizim sokakta üç evde eşler cam balkon camlarını siliyordu birlikte, esıme gosterdım, bu yasak işi bize yaramadı dıyoriş yapıyorum diye balkonda oyalana oyalana aksam ettimhava çok güzel ama ne yapayım.
Bazanin altını yerleştirdim, yatağı koyduk, nevresimleri değiştirdim.
Yastıkları balkona döktüm güzel gunes banyosu yaptılar benim yerime de
Supurdum. Bir çay icip camlarını ve yerlerini de silerim
Geçmiş olsun, böyle kendimizi yoruyoruz gene acısını biz çekiyoruz.M Meyraa-Varyemez ablalarım alıntı yapamadım
oyunun adı kelimelik
oyunu indirince kullanıcı adı verıyor
ya rastgele oyuncuyla yada oyuncu adını girdiğin kişiyle oynayabiliyorsun.
kızlar dün dolaplara kapaklardan dolayı çok egıldım boynum acıyodu sabah bugunde full bütün camları silince bi anda boynum tutuldu saat 5ten beri cok fena corona olmasa acile muhakkak giderdim böyle bi agrı yok kas gevsetici falanda içemıyorum atkestanesi balsamı vardı ondan sürdüm parol içtim tülbentle sardım sıcak su torbası koydum
yok aynı duruyor cocugu zar zor emzırdım bi yandan o aglıyoruyudu sayılır oglum,sabaha gecer umarım ne fena bıseymıs
sagol canım yaparken bise anlamadım ama boynum dünden agrımıstı ya ondan heralde tam cortladı yaniGeçmiş olsun, böyle kendimizi yoruyoruz gene acısını biz çekiyoruz.
Geçmiş olsun canımM Meyraa-Varyemez ablalarım alıntı yapamadım
oyunun adı kelimelik
kızlar dün dolaplara kapaklardan dolayı çok egıldım boynum acıyodu sabah bugunde full bütün camları silince bi anda boynum tutuldu saat 5ten beri cok fena corona olmasa acile muhakkak giderdim böyle bi agrı yok kas gevsetici falanda içemıyorum atkestanesi balsamı vardı ondan sürdüm parol içtim tülbentle sardım sıcak su torbası koydum
yok aynı duruyor cocugu zar zor emzırdım bi yandan o aglıyoruyudu sayılır oglum,sabaha gecer umarım ne fena bıseymıs
Benim esim de neredeyse bütün evislerini yapıyor, eli de yatkin. Evde sikilmasinlar diye onlari düşünüyoruz sonuçtakahvemsi bugun seni andım bizim sokakta üç evde eşler cam balkon camlarını siliyordu birlikte, esıme gosterdım, bu yasak işi bize yaramadı dıyor
M Meyraa-Varyemez ablalarım alıntı yapamadım
oyunun adı kelimelik
Yatarken de sırtüstü yatmaya çalış.çok tesekkur ederim hepınıze
kahvemsim denıcem yarın canım dedıgın gibi yaparım ıns,suanda dus bıle alacak kadar dönemıyorum merhem sürüp sardım
Senin kullanıcı adın ne, oyunu indirdimM Meyraa-Varyemez ablalarım alıntı yapamadım
oyunun adı kelimelik
ms_ucş56Senin kullanıcı adın ne, oyunu indirdim
Bugün herkes camlardaymiskızlar bi tabir vardır bilirmisiniz
"hışım çıktı" ben şuan o haldeyim
camların içe bakan yüzlerini sildim esıme de bi cam daha bi cam daha diye diye dısarı bakan camlarını sildirdim
normalde abla alıyoruz bu zamanda nası alalım bide hazır hava güzel aşka geldim esimde çok titiz yapar
sagolsun
haftaya pazarda koltukları silecegiz gecen ay ben silmiştim ama onun gücüyle bir degıl tabi benımki
bir tek haftasonumuz var o yuzden ben normalde koltuk cam ıslerını kendım yapmıyorum diğer detaylı temizliği yapıyorumda, bu cam işi 3.falandır esıme de kıyamam baska yerden kısıp abla cagırıyorum
Allah razi olsun ablacım.Mutlulugumu paylasmak istedim.
26 aile toplamda 14800 TL parayi havuzda topladik. Bir aile kirada ve 3 cocuklu ona 4000 tl, diger 4 aileye de 2700'er TL ulastirdik. Duruma gore en az iki ay daha destek olmayi dusunuyoruz.
Oralara ben daha gelemedimBen bugün baza altındayım çok işim var
Kolay gelsin ablacimNankör ev işlerine başladım hiç sevmiyorum temizlik işlerini hem de hiç ama yapmak zorundayım
Eldivensiz iş yapmak ve o deterjanların bizlere hiç zarar vermemesini isterdim
Salonun perdelerini makinaya atmakla başladım
Kendimi çok da yormadan eve kadın çağırmadan bahar temizliğimi yapmayı düşünüyorum
Kapı pencere perdeler tuvalet banyo süpür sil bakalım kaç güne bitecek
Ben de bugün başlim bari yoksa bebek pis eve gelecek bu ne hal dicek
Önümüzdeki 10 gün de hava durumunda yağmur göstermiyor, gösterseydi camlara dokunmazdım
Zaman bol cnm olur hepsi.Ben de bazayi çektirdim, başlığı sildim, altını döktüm havalansin biraz yerlestiririm.
Yastıkları yıkadım, yorganı balkona attım.
Daha sandık var. İçi dolu onu da haftaici havalandiririm artık.
Zaten epey daha evdeyiz parca parça yaparım.
Evet herkes camlardaymışBugün herkes camlardaymis
Allah razi olsun ablacım.
Oralara ben daha gelemedim
Kolay gelsin ablacim
Zaman bol cnm olur hepsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?