iş yapıyorum diye balkonda oyalana oyalana aksam ettim hava çok güzel ama ne yapayım.
Bazanin altını yerleştirdim, yatağı koyduk, nevresimleri değiştirdim.
Yastıkları balkona döktüm güzel gunes banyosu yaptılar benim yerime de
Supurdum. Bir çay icip camlarını ve yerlerini de silerim

M Meyraa- Varyemez ablalarım alıntı yapamadım
oyunun adı kelimelik
oyunu indirince kullanıcı adı verıyor
ya rastgele oyuncuyla yada oyuncu adını girdiğin kişiyle oynayabiliyorsun.

kızlar dün dolaplara kapaklardan dolayı çok egıldım boynum acıyodu sabah bugunde full bütün camları silince bi anda boynum tutuldu saat 5ten beri cok fena corona olmasa acile muhakkak giderdim böyle bi agrı yok kas gevsetici falanda içemıyorum atkestanesi balsamı vardı ondan sürdüm parol içtim tülbentle sardım sıcak su torbası koydum
yok aynı duruyor cocugu zar zor emzırdım bi yandan o aglıyor uyudu sayılır oglum,sabaha gecer umarım ne fena bıseymıs

kahvemsi bugun seni andım bizim sokakta üç evde eşler cam balkon camlarını siliyordu birlikte, esıme gosterdım, bu yasak işi bize yaramadı dıyor

Geçmiş olsun, böyle kendimizi yoruyoruz gene acısını biz çekiyoruz.

Aksam aksam ekonomiye can verdim. 4 adet dalan kepek karsiti sampuan, 1.800 gr lavanta kokulu zeytinyagli sabun, 600 gr mineralli dus sabunu, yine 300+150 gr bakim kremi 103.46 tl. Sampuani marketlerde bulamiyordum bir turlu, pek mutlu oldum...Hemen siparisi onayladilar, aradilar da. Insallah sorunsuz elime gecer...

Temizlik konusulmus. Ben temizligi de, duzeni de cok severim. Firsat buldukca hemen temizlik yapardim. Ancaaaak acisini fazlasiyla cektim. Kas yirtiklari, sinir sıkışmaları, boyun duzlesmesi ve fitiklari. O yuzden lutfen abartmayin...
Agri cekmek ve en basit isleri yapamaz duruma gelmek cok kotu. (simdi cok sukur iyiyim)
Bu beden bize emanet, emanete iyi bakmak gerek...
kronikuykucu cok gecmis olsun...

Geçmiş olsun canım

Kendimi zorlasam evin bütün cam kapılarını siler bütün perdelerini yıkar ve asardım
Peki ya sonra işte o sonrası çok mühim o nedenle 20 li 30 lu yaşlardaki gibi davranamayacağımı çok iyi biliyorum
Bundan dolayı da hem evimi temizlemek hem sağlığımı korumak ve de kendime dozunda günlük bir meşguliyet olsun diye zamana yaydım temizlik işini

kahvemsi bugun seni andım bizim sokakta üç evde eşler cam balkon camlarını siliyordu birlikte, esıme gosterdım, bu yasak işi bize yaramadı dıyor
Benim esim de neredeyse bütün evislerini yapıyor, eli de yatkin. Evde sikilmasinlar diye onlari düşünüyoruz sonuçta

Aman dikkat et canım, hastalık zor, bi de paranoyak olduk, malum hastalıktan dolayı... Rabbim şifa versin cümlemize.... amin

Senin kullanıcı adın ne, oyunu indirdim

Bugün herkes camlardaymis
Mutlulugumu paylasmak istedim.
26 aile toplamda 14800 TL parayi havuzda topladik. Bir aile kirada ve 3 cocuklu ona 4000 tl, diger 4 aileye de 2700'er TL ulastirdik. Duruma gore en az iki ay daha destek olmayi dusunuyoruz.
Allah razi olsun ablacım.
Ben bugün baza altındayım çok işim var
Oralara ben daha gelemedim
Kolay gelsin ablacim
Ben de bugün başlim bari yoksa bebek pis eve gelecek bu ne hal dicek
Önümüzdeki 10 gün de hava durumunda yağmur göstermiyor, gösterseydi camlara dokunmazdım

Zaman bol cnm olur hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…