- 28 Mart 2020
- 6.384
- 24.792
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.121
Tadida guzeldirGörüntüsü süpermis
Sağol turtişimMuhteşem görünüyorlar afiyet olsun canım
Gevrek de ekmekler de harika olmuşKızlar ozrengin ablaya dedim ama ben seri uretime başlayacağım yakında.
Bunlar ekmeklerim. Kaşarlı ve sucuklu ekmekler fırında, sütlaç güveçte sırasını bekliyor
Sağol canim,Gevrek de ekmekler de harika olmuş
Kahvemsi patatesli ekmek denedin mi
Müthiş bir lezzet
Çok normal canım.ellerinize saglık kızlar
vay ben nerelere gidem 300 diyodum 500 harcadık geldık
110 pazar gerisi market
Ben de netten bulup yapacağım. Yıllar önce annem yapmıştı. Yapınca tarif atayim.Sağol canim,
Şu ana kadar normal ekmek ve kaşarlı, sucuklu denedim.
Ama tarif varsa onu da denerim
Çok farklı orijinal bir tarif. Kafamda hayal edemedim :)Burda gündüz gezmelerinin bastacidir batırık
Üzülme ama turtisimBana haber geldi isyerimden,
Yarin işe gidiyoruz
Bu hafta izinliydik sozde .
Ben bunu hic yemedim. Birgün deniyecem.Hayır canım
Bulguru islatiyoruz tahini tavada kavuruyoruz
Bulgur ıslanınca 1 dogranmis kuru sogan salça nane karabiber tuz karıştırıyoruz.soguyunca tahini ilave ediyoruz iyice karistirioruz isteyen içine çekilmiş fıstık yada ceviz koyuyor.limon suyu ve maydonozu ilave edip yine karıştırıyoruz. Sonra çiğköfte gibi şekil verip piyaz turşu domates salatalık marulla bi güzel yiyoruz.
Ya kronik ben de iyice tatlıya düştüm. Şekersiz kalınca süt nasıl etkileniyor.evet canım gerisi serbest sekerliyi de cok canım isterse yerim durumu benimki esnek sekersiz 21
valla canım sütü yapan tatlı degıl aslında su. ama tatlı yedıkce su ıcesın geldıgı için sütü kesınlıkle tetıklıyorYa kronik ben de iyice tatlıya düştüm. Şekersiz kalınca süt nasıl etkileniyor.
Bu arada bu sıralar pek giremedim, marketten geleni yıka pakla, 3 ana 3 ara öğün yemek, bulaşık falan derkendaha ev işini saymadım.
Oo süpermiş bu şekersiz 21 günvalla canım sütü yapan tatlı degıl aslında su. ama tatlı yedıkce su ıcesın geldıgı için sütü kesınlıkle tetıklıyor
benimki öyle küçük çaplı bıse oldugu için pek anlamadım şükür sütte bi etkılenme görmedim
sabah cok az helva yedim mesela.normalde tabaktakini hüpletıyordum
3tane de soylemesi ayıp lahmacun yaptırmıstık onu yedim o sekerden sayılmaz benim kurallarımda
annemde tahinli kurabiye yapmıs 4.günüm aslında ama sırf hatrı ıcın yıyecegım
yani benim durum boyle canım sözde degil özde sekersiz diyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?