Kızlar ozrengin ablaya dedim ama ben seri uretime başlayacağım yakında.
Bunlar ekmeklerim. Kaşarlı ve sucuklu ekmekler fırında, sütlaç güveçte sırasını bekliyor
Gevrek de ekmekler de harika olmuş
Kahvemsi patatesli ekmek denedin mi
Müthiş bir lezzet

ellerinize saglık kızlar
vay ben nerelere gidem 300 diyodum 500 harcadık geldık
110 pazar gerisi market
Çok normal canım.
Sok un uygulamada maya vardı sipariş vereyim dedim
Aldıklarım 2 maya, pişirme kağıdı, çöp poşeti, buzdolabı poşeti gibi bir alışveriş poşeti dolduracak şeyler ve 150 TL tuttu.
Ne pişirilecek birşey var ne meyve

Ben bunu hic yemedim. Birgün deniyecem.

Merhaba kizlarr hafta sonu eş evde olunca soktum mutfağa iş yaptırdım..
Varyemez hemen don aramıza bekliyoruz...

Kizlar siz hakikaten mutfaktan çıkmıyorsunuz masallah elleriniz dert görmesin afiyetle yiyin

kronikuykucu bem de kelimelik oynuyorum bu ara ara sıra iyi oluyor kafa dağıtıyor...

Bu arada piyasalara bakmıyordum uçmuş gidiyor her şey netten sipariş verdim stokluk onları bekliyoru
Hafta sonu sokağa çıkma yasağı devam edecekmis

evet canım gerisi serbest sekerliyi de cok canım isterse yerim durumu benimki esnek sekersiz 21
Ya kronik ben de iyice tatlıya düştüm. Şekersiz kalınca süt nasıl etkileniyor.

Bu arada bu sıralar pek giremedim, marketten geleni yıka pakla, 3 ana 3 ara öğün yemek, bulaşık falan derken daha ev işini saymadım.

valla canım sütü yapan tatlı degıl aslında su. ama tatlı yedıkce su ıcesın geldıgı için sütü kesınlıkle tetıklıyor
benimki öyle küçük çaplı bıse oldugu için pek anlamadım şükür sütte bi etkılenme görmedim
sabah cok az helva yedim mesela.normalde tabaktakini hüpletıyordum
3tane de soylemesi ayıp lahmacun yaptırmıstık onu yedim o sekerden sayılmaz benim kurallarımda
annemde tahinli kurabiye yapmıs 4.günüm aslında ama sırf hatrı ıcın yıyecegım
yani benim durum boyle canım sözde degil özde sekersiz diyet

Oo süpermiş bu şekersiz 21 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…