- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.081
yok canım anneminkinin görünümü boyle degıl daha ufak görünüyorEki Görüntüle 2618910
kronikuykucu cnm anneninki bundan mi,
Açıkçası bende uygun birşey almayim diyorum hem ufak.
ben de devamlı oynamıyorum zaten telefon elime gecince fırsat buldukca bakıyorum hepHadi, bitirelim
Burayı da takip edemedim, çocuklar çay, pasta, meyve, bi tAraf’tan piyasa açılıyor onu takip et, bi taraftan oyun :)
Dün son bir hamle hazırladım bitirecektim oyunu, gittinyok canım anneminkinin görünümü boyle degıl daha ufak görünüyor
ben de devamlı oynamıyorum zaten telefon elime gecince fırsat buldukca bakıyorum hep
En son internetten merdane ve oklava siparişi vererek Emine Beder hanım ablaya resmen meydan okuyorumIçinden süper bir ev hanimi çıktı kahvemsim
ayy kusra bakma ya bırakıp gıdıyorum ben süresiz oyun ya oyle alıstım burdaki msjı da gormemısımDün son bir hamle hazırladım bitirecektim oyunu, gittin
Ne kusuru canımayy kusra bakma ya bırakıp gıdıyorum ben süresiz oyun ya oyle alıstım burdaki msjı da gormemısım
Allah yardimcimiz olsun gerçekten zor günlere adım adım gidiyoruz gibi hissediyorumçeyrek 610 lira olmus
gram 367
eline saglik, süper görünüyorlarTadı enfes oldu.
Nefis yemek tariflerindekinden yaptım, yarım ölçü kullandım 7 tane çıktı.
Susamlar biraz daha kizarmaliydi belki ama altı tam olmuştu.
KaramanBatırıl mıııMersinli miydin
Hımmm doğru, Mersin de fıstıklı yapılıyor :)Karaman
Tahinli batırık
Tahinle birlikte içine tahin veya cevizde atılıyor isteğe bağlı ama benim ceviz çeken ipli tupperimin ipi koptugundan mütevellit tahinli yaptım sadeceHımmm doğru, Mersin de fıstıklı yapılıyor :)
fırsat bulursam yürüyüş dusunuyorumCennetmeyvesii ben hergun egzersizlerimi aksatmadan yapmaya çalışıyorum yoksa çok fena oluyor.
Evde kaldığımız ilk hafta biraz gevşek davrandım sonuc belime kadar ağrı ve tutulma o halde hareketlere geri başladım
Bir gün yapmasam sacdiplerimden sinyal geliyor.
Onbeş dakika bile olsa sen de hareket etmeye çalış canim
saol canım.sanada cok gecmis olsun canim
kizlar dikat edin kendinize, hem is, hem cocuk, hem temizlik...bszi konularda buraz rahat davranin. Saglik birkez gidince birdaha gelmiyor malesef. Az tozlu kalsin ev. Sizden önemli degil sonucda.
Eline sağlık canım enfesTadı enfes oldu.
Nefis yemek tariflerindekinden yaptım, yarım ölçü kullandım 7 tane çıktı.
Susamlar biraz daha kizarmaliydi belki ama altı tam olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?