Eki Görüntüle 2618910
kronikuykucu cnm anneninki bundan mi,
Açıkçası bende uygun birşey almayim diyorum hem ufak.
yok canım anneminkinin görünümü boyle degıl daha ufak görünüyor
Hadi, bitirelim

Burayı da takip edemedim, çocuklar çay, pasta, meyve, bi tAraf’tan piyasa açılıyor onu takip et, bi taraftan oyun :)
ben de devamlı oynamıyorum zaten telefon elime gecince fırsat buldukca bakıyorum hep

ayy kusra bakma ya bırakıp gıdıyorum ben süresiz oyun ya oyle alıstım burdaki msjı da gormemısım
Ne kusuru canım

Oyunda yeniyim ya, hamle yaptın bekliyorsun sandım
Müsait olunca teklif atarsın, müsait oldukça oynarız... zevkli bir oyun, bildiğin csrable

markete gidicez ins esım ısten cıkınca
liste yaptık yıne upuzun
biz dogumdan sonra zaten yarı karantinadaydık hep evdeydık cogunlukla ama sımdı can sıkıntısına daha cok pasta borek vs yıyoruz halıyle daha cok tuketim oluyor kahvaltılık zaten bızım için vazgecılmez
sebze falanda kalmadı bi 300tl tutar dıye tahmın edıyorum çok sukur var alıyoruz Rabbim olmayanlara da nasıp etsın

fırsat bulursam yürüyüş dusunuyorum
sanada cok gecmis olsun canim

kizlar dikat edin kendinize, hem is, hem cocuk, hem temizlik...bszi konularda buraz rahat davranin. Saglik birkez gidince birdaha gelmiyor malesef. Az tozlu kalsin ev. Sizden önemli degil sonucda.
saol canım.
Tadı enfes oldu.
Nefis yemek tariflerindekinden yaptım, yarım ölçü kullandım 7 tane çıktı.
Susamlar biraz daha kizarmaliydi belki ama altı tam olmuştu.
Eline sağlık canım enfes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…