- 28 Mart 2020
- 6.384
- 24.792
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.161
Başınız sağolsun cnmKizlar çok üzgünüm.
Çok yakinimiz aileden birinin vefat haberini aldik.
Gidilemiyor da şimdi
Allah rahmet etsin canım, başınız sağolsun...Kizlar çok üzgünüm.
Gidilemiyor da şimdi
Başınız sağolsun canımKizlar çok üzgünüm.
Gidilemiyor da şimdi
Aa bizde de o serinin orman kitabı var. İnstagramda busra.tarcalir diye bir sayfa var, kendisi psikolog. Paylaşımları hep bebek ve çocuk kitapları üzerine, bir bak istersen, ben ilerisi için hep tavsiyeleri kaydediyorum. Geçen bebek ve okuma üzerine canlı yayın yaptı, çok şey öğrendim. Mesela benim bebeğim 6 aylık, ben hep metini okuyup bitirelim diye uğraşıyordum, meğerse bu çağda daha öyle dikkat olmadığı için kitabın resimlerini gösterip kelime öğretmek gerekirmiş. Karışık resimler değil de nesnelerin net göründüğü resimli kitapları önerdi.iş bankasının hareketli kitaplar serisi var
ondan aldım gece gece oglusa 4 tane
bir an evvel gelseler merak ettim
şimdiden 20 tane falan kitabımız var
minik kitap kurduna bide montessori kitaplık oluyor ya ondan almayı dusunuyoruz
oyuncak dolabı alıcaktık babannesi ille ben alim dedi su korona davası gecsınde ikeada begendım indirim olur belki
Harika görünüyor, ellerine sağlıkEki Görüntüle 2619645
Kızlar biri bizi durdursunnn
Çok zor 10 kg un yarim kgluk maya kaptim geldimHarika görünüyor, ellerine sağlık
Bizi durduracak tek güç maya ve unun tükenmesi yoksa çok zor
tesekkur ederim pandoracımmAa bizde de o serinin orman kitabı var. İnstagramda busra.tarcalir diye bir sayfa var, kendisi psikolog. Paylaşımları hep bebek ve çocuk kitapları üzerine, bir bak istersen, ben ilerisi için hep tavsiyeleri kaydediyorum. Geçen bebek ve okuma üzerine canlı yayın yaptı, çok şey öğrendim. Mesela benim bebeğim 6 aylık, ben hep metini okuyup bitirelim diye uğraşıyordum, meğerse bu çağda daha öyle dikkat olmadığı için kitabın resimlerini gösterip kelime öğretmek gerekirmiş. Karışık resimler değil de nesnelerin net göründüğü resimli kitapları önerdi.
Senin oğluşun yaş civarına göre metin yine okunabilir ama daha o kadar dikkat olmadığı için yine resimler üzerinden sohbet edilebilir, mesela hayvan sesleri öğretilebilir vs dedi. Amaç 1yaş altında okumaktan çok bebeğin sohbet ile bir çok kelime duymasıymış. Kitap olmayınca durup dururken aklımıza o kadar kelime gelmiyor.
Ellerine saglik afiyet olsun...Eki Görüntüle 2619645
Kızlar biri bizi durdursunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?