- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.201
Senin meslek neydi canımSelâm kızlar,
Bahar temizliğim epey bitti çok şükür.
Bu gece işbaşı yapacaktik, plân yine değişti sabah gideceğiz. 1 pozitif vaka varmış ama 10 gündür izindeymiş ve testi dün yapılmış bugün pozitif çıkmış. Bugün heryer dezenfekte edilmiş.
Niye biz hâlâ çalışıyoruz anlamıyorum sağlığımız tehlikede böyle.
Son haberler epey etkiliyor beni,
Hep çocuklarımi düşünüyorum.
Içim sıkılıyor
Senin meslek neydi canım
Özel sektördeyim cnm.Senin meslek neydi canım
Bi de canını sıkma canım, hiç evden çıkmayıp bulaşan da var, yani başımıza gelecekse her şekilde geliyor, izin vs imkanın varsa kullansan, veya bir süre ücretsiz izin vsSelâm kızlar,
Bahar temizliğim epey bitti çok şükür.
Bu gece işbaşı yapacaktik, plân yine değişti sabah gideceğiz. 1 pozitif vaka varmış ama 10 gündür izindeymiş ve testi dün yapılmış bugün pozitif çıkmış. Bugün heryer dezenfekte edilmiş.
Niye biz hâlâ çalışıyoruz anlamıyorum sağlığımız tehlikede böyle.
Son haberler epey etkiliyor beni,
Hep çocuklarımi düşünüyorum.
Içim sıkılıyor
Hangimizin modu düşük değil ki, paronayak olduk çıktık, düzelecek inşallah, bu günler de geçecek...Modum düşük bu aralar kizlar,
Toparlaniriz inşallah tez zamanda.
Düzeliriz kizlar, sadece biraz zamana ihtiyacimiz var. Insan oglu neye alisamazki?
Güzel seyler yapip düsünmege calisin canlar. Positiv olmaya ugrasalim. Kötüyü düsünüpde cagirmiyalim.
anaaa, kim gelmiş...Merhaba kızlar hayırlı geceler
Mapushane günlerinde sizleri takip ettim
Karamelli canım başın sağolsun
Mutfakta emek harcayan kızlar hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık keselerinize bereket
Kronikcim geçmiş olsun
Beni soran kızlar yeniden burdayım
Kiymali pide yapip mapüshaneye getircektim ki serbest birakilmissin sükürMerhaba kızlar hayırlı geceler
Mutfakta emek harcayan kızlar hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık keselerinize bereket
Kronikcim geçmiş olsun
Merhaba kızlar hayırlı geceler
Kronikcim geçmiş olsun
anaaa, kim gelmiş...
Nerelerde kaldın ya, gözümüz yollarda kaldı...
Sorma ya, son olur inşallah...
Geçmek bilmeyen 2 gün
Karantina döneminde bir de mahpusluk katmerli oldu
Canımmmmmmmmmm çok teşekkür ederimKiymali pide yapip mapüshaneye getircektim ki serbest birakilmissin sükür
hosgeldin ☺
Afiyet olsun ellerine sağlık canımSenin pişirme tarifinle ekmek yaptım bu sabah, süper oldu, bayıldık, yaptığım en güzel ekmek oldu, şimdiye kadar ki... :)
Kızım bile, anne virüs bitince de ekmek almayalım, sen böyle güzel ekmek yap bize, dedi... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?