- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.221
Maşallah yetenek budurAltın kızlar..nasılsınız...ben idare eder.. 2 gündür masa örtüsünü bitirmekle uğraştım...Ve bitirdim Eki Görüntüle 2619711 Eki Görüntüle 2619714 Eki Görüntüle 2619715 Eki Görüntüle 2619716 Eki Görüntüle 2619717 Eki Görüntüle 2619719 .yorumlarınızı bekliyorum ..
Kesinlikle özrengin ablanın pişirme yöntemiyle pişirdiğim ekmek tadı hala damağımızda şimdi tepside ekmeğim yarın sabah tekrar pişiricem ama işin kötüsü unuttum kaç derece olduğunu ilk 15 dk nın. Eski mesajlara mı gitsem yoksaSenin pişirme tarifinle ekmek yaptım bu sabah, süper oldu, bayıldık, yaptığım en güzel ekmek oldu, şimdiye kadar ki... :)
Kızım bile, anne virüs bitince de ekmek almayalım, sen böyle güzel ekmek yap bize, dedi... :)
Un su tuz şeker mayaKesinlikle özrengin ablanın pişirme yöntemiyle pişirdiğim ekmek tadı hala damağımızda şimdi tepside ekmeğim yarın sabah tekrar pişiricem ama işin kötüsü unuttum kaç derece olduğunu ilk 15 dk nın. Eski mesajlara mı gitsem yoksaVaryemez abla tekrar söyler miii
Teşekkür ediyorum canım...facebook grupta yakında bu masa etkinliği acicazMaşallah yetenek budur
Ellerine sağlık canımTeşekkür ediyorum canım...facebook grupta yakında bu masa etkinliği acicaz
Ayın bir günü altın alıyoruz kalan 29 günü temizlik yemekAltın yatırımlarıyla ilgili yorumları okuyayım dedim hep yemek tarifi, temizlik konuları var
Düşer diye alamadıklarımıza yanalım o zamanAyın bir günü altın alıyoruz kalan 29 günü temizlik yemek
Bu ara da alınmaz sanki 380’i gördü mübarek kendisinden bahsetmemeyi tercih ediyoruz
Altın kızlar..nasılsınız...ben idare eder.. 2 gündür masa örtüsünü bitirmekle uğraştım...Ve bitirdim Eki Görüntüle 2619711 Eki Görüntüle 2619714 Eki Görüntüle 2619715 Eki Görüntüle 2619716 Eki Görüntüle 2619717 Eki Görüntüle 2619719 .yorumlarınızı bekliyorum ..
San sebastianı ben de merak ediyorum, hiç yapmadım, yemedim de. Sen yaparsan senden tarif alırız kahvemsi :)Bu arada yapılacaklar listeme ramazan pidesi, tel kadayif ve güllaç ekledim.
San sebastian da ilgimi çekiyor
Yarın dışarı çıkmam gerekebilir.
Dönerken markete de uğrarım
Dün haberlerde biraz izledim, şu an çok çok yüksek dara düşen insanlar altınını bozdurursa fiyat düşer dediler, bir de hastalık pik noktasına ulaşıp vaka ve ölüm sayıları azalmaya başlarsa altın düşmeye başlar diyorlar.Düşer diye alamadıklarımıza yanalım o zamanİki teselli okurum belki diye bir bakınayım demiştim.
Ben de hiç yemedimSan sebastianı ben de merak ediyorum, hiç yapmadım, yemedim de. Sen yaparsan senden tarif alırız kahvemsi :)
Bir de chesscake yapmak istiyordum, daha önce 2-3 kere yaptım ama halen başarılı değilim ya da tarif iyi değildi. Geçen hafta yine tarif baktım, içine 1 kg labne falan diyor, o kadar peyniri heba edemem dedim. Tam tutan tarifi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?