Kesinlikle özrengin ablanın pişirme yöntemiyle pişirdiğim ekmek tadı hala damağımızda şimdi tepside ekmeğim yarın sabah tekrar pişiricem ama işin kötüsü unuttum kaç derece olduğunu ilk 15 dk nın. Eski mesajlara mı gitsem yoksa Varyemez abla tekrar söyler miii

Un su tuz şeker maya
miktarları ihtiyaca göre değişkenlik gösterebilir

3.5 sb ılık su
1.5 yemek kaşığı şeker
1.5 tatlı kaşığı tuz
1 paket instant maya
7- 8 sb un

Yoğur
Mayala
Şekil ver
Tepsi mayası yap
İlk 15 20 dk 200 derecede Alt ve üst ayarda
Sonraki 20 dk 170 derecede Alt ve üst ayarda
Son 15 20 dk 170 derecede sadece alt ayarda

Altın yatırımlarıyla ilgili yorumları okuyayım dedim hep yemek tarifi, temizlik konuları var
Ayın bir günü altın alıyoruz kalan 29 günü temizlik yemek
Bu ara da alınmaz sanki 380’i gördü mübarek kendisinden bahsetmemeyi tercih ediyoruz

Ayın bir günü altın alıyoruz kalan 29 günü temizlik yemek
Bu ara da alınmaz sanki 380’i gördü mübarek kendisinden bahsetmemeyi tercih ediyoruz
Düşer diye alamadıklarımıza yanalım o zamanİki teselli okurum belki diye bir bakınayım demiştim.

Bu arada yapılacaklar listeme ramazan pidesi, tel kadayif ve güllaç ekledim.
San sebastian da ilgimi çekiyor
Yarın dışarı çıkmam gerekebilir.
Dönerken markete de uğrarım
San sebastianı ben de merak ediyorum, hiç yapmadım, yemedim de. Sen yaparsan senden tarif alırız kahvemsi :)

Bir de chesscake yapmak istiyordum, daha önce 2-3 kere yaptım ama halen başarılı değilim ya da tarif iyi değildi. Geçen hafta yine tarif baktım, içine 1 kg labne falan diyor, o kadar peyniri heba edemem dedim. Tam tutan tarifi olan var mı?

Düşer diye alamadıklarımıza yanalım o zamanİki teselli okurum belki diye bir bakınayım demiştim.
Dün haberlerde biraz izledim, şu an çok çok yüksek dara düşen insanlar altınını bozdurursa fiyat düşer dediler, bir de hastalık pik noktasına ulaşıp vaka ve ölüm sayıları azalmaya başlarsa altın düşmeye başlar diyorlar.

Ben de hiç yemedim ama tiramisu çok severim, bu da labneli ya severim gibime geliyor. YouTube'dan tarif izliyorum karar verince yazarım.
Chesscake de hiç yapmadım, kronikuykucu nün meşhurdu sanki.
Onu da denerim

Günaydın kizlarr
Varyemez hoş geldin...
karamelli_turta moralini bozma arkadasim iyi ve güzel düşünmeye çalış...

Ben de klasik pazartesi tartilmasini iptal ettim çarşambaları tartılıyorum...

Birazdan tartilacagim 4 kere spor yaptim ya hemen tartilmaliyim

Ekmek ve pideyi ben de ilerleyen günlerde yapacagim...

Ama bugun üzerimde bir uyuşukluk var.. Kafamı toplayıp odemeleri yaparim..

Günaydın kızlar
Varyemez Hoşgeldin ablacim
karamelli_turta hepimiz aynı durumdayız malesef
Gece uyuamıyorum. Sabah çok erken gözüm açılıyor günboyu sersem gibi kafam. Arkadaşım depresyon baslangici olabilir dedi. Ailemi görmedim 1 aydır. Çocuklar aşırı bunaldı. Nasıl dayanicaz bilmiyorum.

Bu arada maaş yatmış 500tl gün parası gönderdim. Kredi kartlarını Ödedim . Elime 3000 tl kaldi

karamelli_turta birikime benide eklermisin altin alicaktim ama çok yüksek şimdilik 2000tl ayirdim bu ay birikim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…