- 6 Ağustos 2010
- 40.459
- 72.381
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.241
evet canım kendimi övmeyeyim ama genelde çok sevılır eminim sen de ck guzel yaparsınBen de hiç yemedimama tiramisu çok severim, bu da labneli ya severim gibime geliyor. YouTube'dan tarif izliyorum karar verince yazarım.
Chesscake de hiç yapmadım,kronikuykucu nün meşhurdu sanki.
Onu da denerim
hosgeldin ablacımTeşekkür ederim hoş buldum
K kahvemsi mutluluk
T tatlu
Cennetmeyvesii
Nedir bu biri kafasına essin gelsin topiğe bodoslama garip garip sorular
Bence özel şeylerdir bunlar hiç tanışmadığın insanlara " ne kadar altın biriktirdiniz " demek ne kadar etiktir
Sonra kalkıp benim birikimle işim olmaz yapanları tebriğe geldim gülmeler vs dalga geçermiş gibi
Insanın tepesini attır al cevabını sonra da git yavuz hırsız misali gibi şikayet et
Allah'a havale ediyorum
Şikayet edeni de olayı sadece bir mesaja indirgeyip yargısız infaz edeni de ...
Insanlar çok garip malesef anlamak mümkün değil.Teşekkür ederim hoş buldum
K kahvemsi mutluluk
T tatlu
Cennetmeyvesii
Bence özel şeylerdir bunlar hiç tanışmadığın insanlara " ne kadar altın biriktirdiniz " demek ne kadar etiktir
Sonra kalkıp benim birikimle işim olmaz yapanları tebriğe geldim gülmeler vs dalga geçermiş gibi
Insanın tepesini attır al cevabını sonra da git yavuz hırsız misali gibi şikayet et
Allah'a havale ediyorum
canım benim hep yaptıgım tarıf var onu atarım güzel olur ınsAllahSan sebastianı ben de merak ediyorum, hiç yapmadım, yemedim de. Sen yaparsan senden tarif alırız kahvemsi :)
Bir de chesscake yapmak istiyordum, daha önce 2-3 kere yaptım ama halen başarılı değilim ya da tarif iyi değildi. Geçen hafta yine tarif baktım, içine 1 kg labne falan diyor, o kadar peyniri heba edemem dedim. Tam tutan tarifi olan var mı?
evet canım cok sukur kredimiz bitti subatta ona sevınıyorumkronikuykucu gerçekten bir sey kalmiyor maastan. Ilk birikime başladığım ve şimdi arasında bu farkı cok net görüyorum
Aldım tarifi, teşekkür ederim.
Abla o kullanıcı dalga gecerek mesaj yazınca ben de onu şikayet ettimTeşekkür ederim hoş buldum
K kahvemsi mutluluk
T tatlu
Cennetmeyvesii
Allah'a havale ediyorum
malesef canım malzemeleri pahalı bide.Aldım tarifi, teşekkür ederim.
Epey malzeme gidiyormus.
Turturamazsam fena
deseydın ben de ederdım kahvemsı mıllet yapıyor bız de böyle dıaloglardan sıkayetcıyız sonuctaAbla o kullanıcı dalga gecerek mesaj yazınca ben de onu şikayet ettim
Artık kimse kusura bakmasın burada güzel bir grup olduk kimse gelip bozmasın.
Artık böyledeseydın ben de ederdım kahvemsı mıllet yapıyor bız de böyle dıaloglardan sıkayetcıyız sonucta
Beceremezsem para da emek de çöp, A101de ozsutun ki 15 TLmalesef canım malzemeleri pahalı bide.
ama tadına degıyor tabi
Ben direniyorum, alış veriş yapmamaya, iki hafta oldu, iki hafta daha evdekilerle idare edeceğim... et, tavuk, sucuk, tereyağı vs buzlukta var zaten de, meyve, sebze ve ev yoğurdu vs bitmek üzere... sonra mecburen sipariş vereceğimMarkete çıkacağım liste yapıyorum.
Şansıma hava kötü, kalabalık olmadan alır gelirim.
Yarın da şirkete gitmem gerekebilir, gitmemek için elimden geleni yapıyorum #direnkahvemsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?