Teşekkür ederim hoş buldum

K kahvemsi mutluluk

T tatlu

Cennetmeyvesii

Nedir bu biri kafasına essin gelsin topiğe bodoslama garip garip sorular
Bence özel şeylerdir bunlar hiç tanışmadığın insanlara " ne kadar altın biriktirdiniz " demek ne kadar etiktir

Sonra kalkıp benim birikimle işim olmaz yapanları tebriğe geldim gülmeler vs dalga geçermiş gibi

Insanın tepesini attır al cevabını sonra da git yavuz hırsız misali gibi şikayet et
Allah'a havale ediyorum
Şikayet edeni de olayı sadece bir mesaja indirgeyip yargısız infaz edeni de ...

Ben de hiç yemedim ama tiramisu çok severim, bu da labneli ya severim gibime geliyor. YouTube'dan tarif izliyorum karar verince yazarım.
Chesscake de hiç yapmadım, kronikuykucu nün meşhurdu sanki.
Onu da denerim
evet canım kendimi övmeyeyim ama genelde çok sevılır eminim sen de ck guzel yaparsın

hosgeldin ablacım

Insanlar çok garip malesef anlamak mümkün değil.
Adaletsizlikte her yerde...
Neyse geldin ya

günaydın kızlar
maasım yatmıs esımın maastan kalanı da benim hesaba eklıyoruz.
tam 5628 lira kk yatırdım afedersiniz de yuh yani ya gecen ay da boyleydi ve bir çok ay daha
zaten maasım gıttı resmen karta
bu ay nakit harcıyoruz maas kartıyla.önümüzdeki ay 1650 lirada. kafaya taktım ınsAllah kk ya mumkun oldugunca bulasmıcaz
genelde birikim yapıp nakiti az ayırdıgımdan kartı cok kullanıyoduk bu ay bırıkım yapmadıgım tl de oldugum için daha rahat oldu
kira ve gün parası var sırada..

canım benim hep yaptıgım tarıf var onu atarım güzel olur ınsAllah

ben iki tarifi birlestırıp yapıyorum kızlar
size de yaptıgım sekılde yazıyorum
tabanı için
--100gr margarin (tereyagı da olabılır)
--2pkt yulaflı büskivi
kek kısmı için
--600gr labne (daha kalın sevıyorsanız daha çok)
--250ml krema (1pkt tikveşlininki daha güzel oluyor dostta denedım o da kullanılabılır)
--1su bardagı seker
--2 yumurta
--1yemek kasıgı un
--1.5 yemek kasıgı nisasta
--1pkt vanilya
Sosunu hazır kullanan var ben kendım yapıyorum
--1 su bardagı dondurulmus meyve (frambuaz yaparım hep)
--1 tatlı kasıgı nişasta
-- 6 yemek kasıgı seker

malzemeler böyle yapımını sorarsanız onu da anlatırım kızlar
fırına kabın içinde su koymayı unutmayın.
kek gibi tam pısmesını beklemeyın üstü hafıf kızarıp sallanır bıcımde olacak.
pısınce hemen cıkarmayın kapak yarım bıraz bekleyın catlamasın.
kek içinde mıkser falan kullanmayın elle cırpın.
kalıbın kenarlarını folyo ıle sarın kek beyaz kalsın
püf noktalarım bunlar aklıma gelen

Günaydın hanımlar
Varyemez hoşgeldin tekrardan
karamelli_turta bu şekilde çalışmaya alisacagiz ,bizim klinikte covid li hasta çıktı temizlik personeli pozitif çıktı bizlerde pozitif çıkana kadar çalışmaya devam edeceğiz hiç çıkış yolu yok haftaya iznim bitiyor başlıyorum

Abla o kullanıcı dalga gecerek mesaj yazınca ben de onu şikayet ettim
Artık kimse kusura bakmasın burada güzel bir grup olduk kimse gelip bozmasın.

Abla o kullanıcı dalga gecerek mesaj yazınca ben de onu şikayet ettim
Artık kimse kusura bakmasın burada güzel bir grup olduk kimse gelip bozmasın.
deseydın ben de ederdım kahvemsı mıllet yapıyor bız de böyle dıaloglardan sıkayetcıyız sonucta

Merhaba arkadaşlar
Hani ben dün, sözde, artık tatlı yapmayı çok azaltacağım falan gibi bir şeyler söyledim ya, hatta dediğimi de yaptım, dün çayın yanına tatlı yapmadım ya, ne oldu dersiniz, benimkiler gelen tatlı sordu, giden tatlı sordu... sonuç çayın yanına paketli abur cubur yendi

Benim tatlı yapmama olayım da, kronikuykucu nun, şekersiz 21 gününe dönecek galiba

Markete çıkacağım liste yapıyorum.
Şansıma hava kötü, kalabalık olmadan alır gelirim.
Yarın da şirkete gitmem gerekebilir, gitmemek için elimden geleni yapıyorum #direnkahvemsi
Ben direniyorum, alış veriş yapmamaya, iki hafta oldu, iki hafta daha evdekilerle idare edeceğim... et, tavuk, sucuk, tereyağı vs buzlukta var zaten de, meyve, sebze ve ev yoğurdu vs bitmek üzere... sonra mecburen sipariş vereceğim
Sipariş vermek bir şey değil de, yok beklet, yok poşette mi virüs var, yok kartonda mı, sinirim bozuluyor... o yüzden hiç istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…