Rabbim nasip etsin inşallah. Elime ne geçerse dolar ya da altın alıyorum canım al koy sen de bence.
Bir de Vakia Suresi oku duasıyla birlikte

Kıyma niye bozuk çıksın ki
Geçenlerde 2 kiloyu geçik kıyma almıştım evdekilere takviye amaçlı ve de bozuk çıkmıştı
Buraya da yazmıştım hatta
Sonra kasaba filan telefon etmiş durumu ifade etmiştim
Evdeki kıymaların hangisinin ne zaman alındığını bilmediğim için canım

Demekki kıymaları ayrı ayrı yere koymak lazımmış bu da bana ders oldu

Rabbim nasip etsin inşallah. Elime ne geçerse dolar ya da altın alıyorum canım al koy sen de bence.
Bir de Vakia Suresi oku duasıyla birlikte
vakıa suresını aksam namazının pesıne okumaya calısıyordm canım ama su ara bı rehavete kapıldım
halbuki evdeyim bütün gün.evdeyim evde olmasına da düzenim yok.tabi bahane degıl bunlar
ayrıca duası dedıgın meali mi canım

2 gün önce pencere perdelerle boğuşurken haylaz işi bir yemek yaptım
Bütün malzemeleri tencerede topladım

Önce tavukları düdüklüde haşladım
Başka bir tencerede yağda havuçları soteledim
Havuçların üzerine tavuk etlerini koydum
Onun üzerine haşlanmış yıkanmış pirinci serdim
Üstüne tavuksuyu ve normal suyu ilave edip tuzunu ayarlayıp önce harlı kaynayınca çok kısık ateşte pişirdim
Demlenmeye bırakırken de en üste haşlanmış nohut koydum
Iyice dinlenince
Borcama ters çevirip servis ettim

Birikimleriniz bereketli olsun kızlar.
Bende al sat yapmak istemiyorum birikim için bankadan gr alıyorum. Şimdi çok yüksek diye almadım ama. Daha yükselecek gibi duruyor alsam dursa mi kenarda bilemedim.
Tl olarak durmasını istemiyorum. Borç isteyen oluyor yok diyemiyorum. Gr vereyim diyince vazgeciyolar

Çok iyi olmus eline saglik

Arabanın kaskosu bitmiş şimdi aradılar 1000tl fiyat cikarmislar. Evdeyim zaten su süreç bitene kadar yaptırmayı düşünmüyorum. Hata mi ediyorum?
Ben olsam yatırırdım canım
Sebebine gelince araba lazım olabilir olmayacak olsa bile yerinde durup dururken bile bir aksilik olabilir
Allah korusun bir çarpar me bileyim birşey olur filan bence risk alma

Bankaya gidip para çekmiyorum kredi kartımdan alışveriş yapıyorum
Annemin alışverişlerini de kredi kartımdan yapıyorum ama o bana elden ödeme yapıyor
Oğlanlar paralarıyla kontör filan yüklettiriyorlar benim kredi kartıyla ama bana hep elden ödeme yapıyorlar
Derken ben bu paraları ne zamandır ya evdeki zulabanka ya da çantamdaki zulabanka atıp duruyordum
Para gerekirse buralardan harcarım diye
Şimdi bakalım ne kadar olmuş diye saydım
750 tl bir yerde 710 tl de bir yerde birikmiş 280 tl de kumbarada var.

Yok uykucum vakia suresi duasi da ayri netten ara ben de oradan buldum. Her gün akşamları Vakia Süresini okuyan fakirlik görmezmiş. Peygamberimizin sav. Hadisi var. Zenginlik süresidir diye. Ben şimdi her gün bir cüz okuyorum kuranı hatmetmek niyetim. Bu yüzden hergün vakia okuyamuyorum. Bir de tesbihim var kelimesi tevhid de rızkı bollastiriyor onu çekiyorum. Tabii tevhid çekmemin asıl amacı bu değil.

Allah razı olsun canım ben de hatime nıyetlenecegım ozelden yazdım sana hatımle ılgılı bıse soracaktım.

Ben olsam yatırırdım canım
Sebebine gelince araba lazım olabilir olmayacak olsa bile yerinde durup dururken bile bir aksilik olabilir
Allah korusun bir çarpar me bileyim birşey olur filan bence risk alma
bi hesap yapayım abla da 8 mayısta kartım kesilince yapayım o zaman.
çünkü mayıs için baya harcama yaptım. düdüklü yemek tabakları ha birde geçen dik süpüre aldım malum hergün büyük süpürgeyi çıkarmayım diye. birikim hedefimin dışına çıkmak istemiyorum. bu ay benzine de para ödemedim muhtemelen hazirana kadar böyle olur. evdeki vatandaş kullanıyor arabayı o alıyor benzini gazı
Haziranda rahatım inşallah
birde ben solağım. sol kolumda da güç kaybı var hamur yoğururken çok zorlanıyorum.
pasta şefi de alabilirim bakınıyorum uygun bişeyler 1000tl ye falan düzgün bişey yok. inşallah bulurum. yazı beklemiycem. ben alayımda parasını babamdan sonra koparırım

bende 20. cüzdeyim ramazanda hatim ineceğim nasipse.
daha sonra sadece mealini okumak istiyorum inşallah.
Allah kabul etsin insAllah
bizde de Hasan Tahsin Feyizlinin Feyzul Furkan ismi tasıyan acıklamalı meali var almak isteyen arkadaslara tavsıye ederim dili sade.

Allah kabul etsin insAllah
bizde de Hasan Tahsin Feyizlinin Feyzul Furkan ismi tasıyan acıklamalı meali var almak isteyen arkadaslara tavsıye ederim dili sade.
amin canım sağolasın
evde var meal ama kimin hiç bakmadım

Tek çocuk musun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…