- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.281
Rabbim nasip etsin inşallah. Elime ne geçerse dolar ya da altın alıyorum canım al koy sen de bence.ne güzel canım bız de ev nıyetındeyiz kısmetse
kardesımın yurt parasını ödüyordum 250tl.
kapalı dıye almayacaklarmır eylüle kadar o parayla dolar mı alsam dıyorum ben de az da olsa bırıkmış olur gün gibi
Geçenlerde 2 kiloyu geçik kıyma almıştım evdekilere takviye amaçlı ve de bozuk çıkmıştıKıyma niye bozuk çıksın ki
vakıa suresını aksam namazının pesıne okumaya calısıyordm canım ama su ara bı rehavete kapıldımRabbim nasip etsin inşallah. Elime ne geçerse dolar ya da altın alıyorum canım al koy sen de bence.
Bir de Vakia Suresi oku duasıyla birlikte
Teşekkür ederimAfiyet olsun
Çok iyi olmus eline saglik2 gün önce pencere perdelerle boğuşurken haylaz işi bir yemek yaptım
Bütün malzemeleri tencerede topladım
Önce tavukları düdüklüde haşladım
Başka bir tencerede yağda havuçları soteledim
Havuçların üzerine tavuk etlerini koydum
Onun üzerine haşlanmış yıkanmış pirinci serdim
Üstüne tavuksuyu ve normal suyu ilave edip tuzunu ayarlayıp önce harlı kaynayınca çok kısık ateşte pişirdim
Demlenmeye bırakırken de en üste haşlanmış nohut koydum
Iyice dinlenince
Borcama ters çevirip servis ettimEki Görüntüle 2620144 Eki Görüntüle 2620145 Eki Görüntüle 2620146 Eki Görüntüle 2620147 Eki Görüntüle 2620148
Ben olsam yatırırdım canımArabanın kaskosu bitmiş şimdi aradılar 1000tl fiyat cikarmislar. Evdeyim zaten su süreç bitene kadar yaptırmayı düşünmüyorum. Hata mi ediyorum?
Yok uykucum vakia suresi duasi da ayri netten ara ben de oradan buldum. Her gün akşamları Vakia Süresini okuyan fakirlik görmezmiş. Peygamberimizin sav. Hadisi var. Zenginlik süresidir diye. Ben şimdi her gün bir cüz okuyorum kuranı hatmetmek niyetim. Bu yüzden hergün vakia okuyamuyorum. Bir de tesbihim var kelimesi tevhid de rızkı bollastiriyor onu çekiyorum. Tabii tevhid çekmemin asıl amacı bu değil.vakıa suresını aksam namazının pesıne okumaya calısıyordm canım ama su ara bı rehavete kapıldım
halbuki evdeyim bütün gün.evdeyim evde olmasına da düzenim yok.tabi bahane degıl bunlar
ayrıca duası dedıgın meali mi canım
Allah razı olsun canım ben de hatime nıyetlenecegım ozelden yazdım sana hatımle ılgılı bıse soracaktım.Yok uykucum vakia suresi duasi da ayri netten ara ben de oradan buldum. Her gün akşamları Vakia Süresini okuyan fakirlik görmezmiş. Peygamberimizin sav. Hadisi var. Zenginlik süresidir diye. Ben şimdi her gün bir cüz okuyorum kuranı hatmetmek niyetim. Bu yüzden hergün vakia okuyamuyorum. Bir de tesbihim var kelimesi tevhid de rızkı bollastiriyor onu çekiyorum. Tabii tevhid çekmemin asıl amacı bu değil.
Ramazan ı Şerif’te de topikçe birer hatim indirelim o zaman, inşallah...Allah razı olsun canım ben de hatime nıyetlenecegım ozelden yazdım sana hatımle ılgılı bıse soracaktım.
Ramazan ı Şerif’te de topikçe birer hatim indirelim o zaman, inşallah...
bi hesap yapayım abla da 8 mayısta kartım kesilince yapayım o zaman.Ben olsam yatırırdım canım
Sebebine gelince araba lazım olabilir olmayacak olsa bile yerinde durup dururken bile bir aksilik olabilir
Allah korusun bir çarpar me bileyim birşey olur filan bence risk alma
bende 20. cüzdeyim ramazanda hatim ineceğim nasipse.Ramazan ı Şerif’te de topikçe birer hatim indirelim o zaman, inşallah...
Allah kabul etsin insAllahbende 20. cüzdeyim ramazanda hatim ineceğim nasipse.
daha sonra sadece mealini okumak istiyorum inşallah.
amin canım sağolasınAllah kabul etsin insAllah
bizde de Hasan Tahsin Feyizlinin Feyzul Furkan ismi tasıyan acıklamalı meali var almak isteyen arkadaslara tavsıye ederim dili sade.
Tek çocuk musun ?bi hesap yapayım abla da 8 mayısta kartım kesilince yapayım o zaman.
çünkü mayıs için baya harcama yaptım. düdüklü yemek tabakları ha birde geçen dik süpüre aldım malum hergün büyük süpürgeyi çıkarmayım diye. birikim hedefimin dışına çıkmak istemiyorum. bu ay benzine de para ödemedim muhtemelen hazirana kadar böyle olur. evdeki vatandaş kullanıyor arabayı o alıyor benzini gazı
Haziranda rahatım inşallah
birde ben solağım. sol kolumda da güç kaybı var hamur yoğururken çok zorlanıyorum.
pasta şefi de alabilirim bakınıyorum uygun bişeyler 1000tl ye falan düzgün bişey yok. inşallah bulurum. yazı beklemiycem. ben alayımda parasını babamdan sonra koparırım
yok değilim 6 kardeşizTek çocuk musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?