bende 20. cüzdeyim ramazanda hatim ineceğim nasipse.
daha sonra sadece mealini okumak istiyorum inşallah.
Ben de bir hatim bitirdim yeni, bebiş için
ikinciye başlayacaktım ama youtube’dan dinleyip hem bebeğe dinletmek hem meailini takip etmek o şekilde bitirmeye karar verdim Allah kabul etsin hepimizinkileri.

Merhaba canlar,

ev isi bitdi, kizin uyanmasini bekliyorum. Corba icsinde yürüyüse cikalim.
Ben ücretsiz izindeyim kizdan dolayi, esimin maasida 100de 67ye düstü virusdan dolayi. Sadece eve gida aliyoruz, malum obir dükkanlar hepsi kapali burda.
Yani extradan bir birikim yapamiyoruz, ama elimizdekiylende geciniriyoruz ve kenardakine dokunmuyoruz su an.
Gelecek aylar is konusunda neler getirecek belli degil sonucda. Kenardakine dokunmuyalim diyorum.

Altin almak burda hic birsey getirmiyor. Ceyrek internetde 50€ iken, kuyumcu bize 60€ ya satiyor burda. Ceyrek 60€ ken, 50€ ya geri aliyorlar yani altin isi kar isi degil burda malesef.

Ileriki zamanlarda borsa isiyle ilgilenip öyle yatirim yapmak istiyorum. Fond sekli ila bilir.
Satilik evler burda su an 30 metre kare tek odalar 180 bin € akil isi degil yani.
Sadece daha uzakta kücük sehirlerde ilerde yatirimlik ev alinir.

Yarın şirkete gitmemekte sonuna kadar direniyorum, raporların birçok çeşidini yapıp attım patron beye, gerisini finans müdürü ile halledersiniz diye de mailde yazdım
Yalniz yemek olayını unuttuk.
Buzluktan kabak çıkardım, zeytinyağlı yapacağım.
Tavuk suyuna çorba da yapacağım
Salata yoğurt bugün yeter.

Ben de bugün sabahtan beri ödeme yapıyorum, sözde evdeyim :)
Sabah ustaya ödemeyle başladım, az önce de k kartı ödemesi ( ben kart kullanmıyorum normalde ) bina vergilerini, okul taksitlerini, benzini, faturaları vs ödediğimiz bi kart var, baya bi yüklü oluyor, onun ödemesini yaptım, faize kalır diye çokkorkuyırum, unutup son günü geçiririz diye, takibi eşimde... :)

Virüsün normale dönmesiyle alakalı, uluslararası alanda telaffuz edilen tarih, 2022......

Rabbim sağlık versin de, önümüze geleni yaşayacağız...

Ben de eşime sorup duruyorum başka ödememiz var mıydı, borcumuz var mıydı

2022 mi Allah sağlık sıhhat versin hepimize ailemize sevdiklerimize.

Benim eşim hepsini ödemiş bana da listeyi atıyor nasıl güzel oluyor
ben ilgilenmeyi seviyorum ya bütün gelirimiz benim hesapta toplanır ben ordan eft’ler havaleler dağıtırım.
Geçen aydan kendime borcum var diyorum dalga mı geçiyosun diyo, o kadar uzak bu işlere

ben ilgilenmeyi seviyorum ya bütün gelirimiz benim hesapta toplanır ben ordan eft’ler havaleler dağıtırım.
Geçen aydan kendime borcum var diyorum dalga mı geçiyosun diyo, o kadar uzak bu işlere
Esim öder herşeyi artani bana atar, ben de birikim yaparım bu da bana zevkli geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…