- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.341
Bence hepimize o kadar gelir.Ben en az uykucunun su faturasi kadar bekliyorum bu ay
tarifi ala bilirmiyim canim? harika görünüyor! ellerine saglik!Kıyma bozuk çıkmadı
Ben de bugün hamburger ekmeği denemeyi düşünüyordum
Mantıdan vazgeçtim
Köftemi yoğurdum
Akşama menü hamburger olacak nasipseEki Görüntüle 2620212 Eki Görüntüle 2620213 Eki Görüntüle 2620214
Bana da bu ay için 2.000 yazar mısın turtaSelâm kızlar ❤
Bugün işbaşı yaptım haftanin 3. Plânı ile
Ay toparladim biraz çok şükür.
Güleriz ağlanacak halimize.
Aksam yemeğine tavuk döner pilâv ve cacık yaptim.
Birikimleriniz bereketli olsun kızceler ekledim sizi listeye
Ellerinize sağlık iştahım açılıyor görünce
Varyemez ablamm hoşgeldin gitme bi daha.
Alakasız msjlar bundan sonra şikayet et tuşuna
Canım otuz milyon kelime kitabını okumanı tavsiye ederimAa bizde de o serinin orman kitabı var. İnstagramda busra.tarcalir diye bir sayfa var, kendisi psikolog. Paylaşımları hep bebek ve çocuk kitapları üzerine, bir bak istersen, ben ilerisi için hep tavsiyeleri kaydediyorum. Geçen bebek ve okuma üzerine canlı yayın yaptı, çok şey öğrendim. Mesela benim bebeğim 6 aylık, ben hep metini okuyup bitirelim diye uğraşıyordum, meğerse bu çağda daha öyle dikkat olmadığı için kitabın resimlerini gösterip kelime öğretmek gerekirmiş. Karışık resimler değil de nesnelerin net göründüğü resimli kitapları önerdi.
Senin oğluşun yaş civarına göre metin yine okunabilir ama daha o kadar dikkat olmadığı için yine resimler üzerinden sohbet edilebilir, mesela hayvan sesleri öğretilebilir vs dedi. Amaç 1yaş altında okumaktan çok bebeğin sohbet ile bir çok kelime duymasıymış. Kitap olmayınca durup dururken aklımıza o kadar kelime gelmiyor.
Bugün TV de yoğurtla ekşi maya yapımı vardı.tarifi ala bilirmiyim canim? harika görünüyor! ellerine saglik!
birgün bende elbetde yine maya bulcam dükkanda
özelikle banaAbla çok marifetlisin biraz bize de bulastir
Yapa yapa hepimiz öğreneceğiz evdeykenözelikle bana
Altın nereye kadar gidecek merakla takipteyimYarın erkenden kalkıp manav ve market işini halletmem lazım gr sebze kalmadı dolapta.
Birazda para cekeyim. Keşke sabah altin alsaydım 376ya aksar düşmüştü 382 oldu ya
Canımcım geçenlerde ben yarım kilo maya indirimde idi aldımVaryemez abla yarım kiloluk yaş mayayı buzluğa atacağım.
Senin ekmek tarifine göre kaç parçaya bölmek gerekir ki
Teşekkürler öğretmenimCanımcım geçenlerde ben yarım kilo maya indirimde idi aldım
Bir yaş maya 42 gr
Yaş maya kullanırsam yarım kullanıyorum
Instant olunca 1 paket
100 gram paket olunca 1 yemek kaşığı kullanıyorum bugünkü gibi
500 gramdan 25 adet olur
Marifetli hatun.
Ben un alırken 2 kglik aliyordum normalde taze taze olsun diye.
Artik en az 5 kg lik
tarifi ala bilirmiyim canim? harika görünüyor! ellerine saglik!
birgün bende elbetde yine maya bulcam dükkanda
biraz kuru mayam kaldi evde. Annem onla yaptigin hamurdan biraz buzluga at, birdahakine ma a olarak onu kullan dedi. Onu bi deniyecem canim. Mutfaktada ace mi olunca, son maya mi, ziyan etmiyeyim diyorum tam pide yapmayi ögrenmiskenBugün TV de yoğurtla ekşi maya yapımı vardı.
Çok zordaysan onun tarifine mi baksan acaba
Hamurdan ayırmayı instada görmüştüm. Bak iyi fikir.biraz kuru mayam kaldi evde. Annem onla yaptigin hamurdan biraz buzluga at, birdahakine ma a olarak onu kullan dedi. Onu bi deniyecem canim. Mutfaktada ace mi olunca, son maya mi, ziyan etmiyeyim diyorum tam pide yapmayi ögrenmisken
Vallahi hepiniz cok becereklisiniz. Sayenizde bende ilk kez mutfak islerine heves ediyorum.
Hamileyken tavsiyeler üzerine okumuştum o kitabı. Bebeğimle hastaneden eve gelir gelmez başladım "Oğlum bak burası mutfak, burada yemek yapıyoruz, oğlum bak burası salon, burada oturuyoruz." diye. Bir ara annemlerde kalmıştık, sofrada ne yersek tanıtıyordum "Oğlum bak bu çay, Türk kültüründe çok önemli." diye. Ertesi gün kahvaltı yapıyoruz, baktım babam da tanıtıyor, "Akşamki çaydan, bak hatırladın mı?"Canım otuz milyon kelime kitabını okumanı tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?