Bizim en büyük rakip firma personelini süresiz ücretsiz izine çıkarmış.
Ekime kadar gibi düşünün, duruma göre haber vereceğiz demiş.
Bizimki de mayista işbaşı yapalım diyor.
Ortalık boş olacak biz saldiralim piyasaya diyor
Eşimle de konuştum, hesap kitap da yaptım.
Maaşları zaten devlet ne verirse o şeklinde hesapladım, patron takviye yapıp yapmayacagina hala karar veremedi çünkü onun da kaynaklar kısıtlı.
Mayıs'ta işbaşı derse ben yıllık izinlerimi toptan kullanmak isteyeceğim, çok diretirse ücretsiz izin alacağım. 1 temmuza kadar gitmeyeceğim.

Bana da bu ay için 2.000 yazar mısın turta

Canım otuz milyon kelime kitabını okumanı tavsiye ederim

Varyemez abla yarım kiloluk yaş mayayı buzluğa atacağım.
Senin ekmek tarifine göre kaç parçaya bölmek gerekir ki
Canımcım geçenlerde ben yarım kilo maya indirimde idi aldım
Bir yaş maya 42 gr
Yaş maya kullanırsam yarım kullanıyorum
Instant olunca 1 paket
100 gram paket olunca 1 yemek kaşığı kullanıyorum bugünkü gibi

500 gramdan 25 adet olur

Teşekkürler öğretmenim

Bugün TV de yoğurtla ekşi maya yapımı vardı.
Çok zordaysan onun tarifine mi baksan acaba
biraz kuru mayam kaldi evde. Annem onla yaptigin hamurdan biraz buzluga at, birdahakine ma a olarak onu kullan dedi. Onu bi deniyecem canim. Mutfaktada ace mi olunca, son maya mi, ziyan etmiyeyim diyorum tam pide yapmayi ögrenmisken
Vallahi hepiniz cok becereklisiniz. Sayenizde bende ilk kez mutfak islerine heves ediyorum.

Hamurdan ayırmayı instada görmüştüm. Bak iyi fikir.
Pide mi yapıyorsun ben de denemek istiyorum
Tarifin kolaydaysa müsait olunca verir misin

Canım otuz milyon kelime kitabını okumanı tavsiye ederim
Hamileyken tavsiyeler üzerine okumuştum o kitabı. Bebeğimle hastaneden eve gelir gelmez başladım "Oğlum bak burası mutfak, burada yemek yapıyoruz, oğlum bak burası salon, burada oturuyoruz." diye. Bir ara annemlerde kalmıştık, sofrada ne yersek tanıtıyordum "Oğlum bak bu çay, Türk kültüründe çok önemli." diye. Ertesi gün kahvaltı yapıyoruz, baktım babam da tanıtıyor, "Akşamki çaydan, bak hatırladın mı?" diye. Yani kitabın bize çok faydası oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…