- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.361
Denemedigimiz unlu mamul kalmasınBende pide yapmak istiyorum kizlar, cumartesiolur belki
Evlenen doğum yapan olmaz umarım bu yil tanidiklardanAltın nereye kadar gidecek merakla takipteyim
Çay önemli, çok önemliHamileyken tavsiyeler üzerine okumuştum o kitabı. Bebeğimle hastaneden eve gelir gelmez başladım "Oğlum bak burası mutfak, burada yemek yapıyoruz, oğlum bak burası salon, burada oturuyoruz." diye. Bir ara annemlerde kalmıştık, sofrada ne yersek tanıtıyordum "Oğlum bak bu çay, Türk kültüründe çok önemli." diye. Ertesi gün kahvaltı yapıyoruz, baktım babam da tanıtıyor, "Akşamki çaydan, bak hatırladın mı?"diye. Yani kitabın bize çok faydası oldu.
En son mantı yapmaya karar verdim ama makine alirsam öyle deneyeceğim bi o kaldı yapmadigimDenemedigimiz unlu mamul kalmasın
Ya emine beder bugün kanal7 deydi kadın hiç değişmemiş ben çocukken çok çıkardı hatırlıyorumYa buraya geldikçe acıkır oldum. Emine Beder aramızda yaşıyormuş, acaba hanginizsiniz? Özrengin abla senden şüpheleniyorum.İfşa edeceğim.
Evet ya kadın hep aynı.Ya emine beder bugün kanal7 deydi kadın hiç değişmemiş ben çocukken çok çıkardı hatırlıyorum
Ben yaşlandım kadın ayni
A Asmin75 ile ben değilizYa buraya geldikçe acıkır oldum. Emine Beder aramızda yaşıyormuş, acaba hanginizsiniz? Özrengin abla senden şüpheleniyorum.İfşa edeceğim.
Hakar peker, mustafa sandalEvet ya kadın hep aynı.
Bir de Hakan Peker biz yaşlandık o genclesti
Yahu hayatımda kahvaltıda bile çay içmiş insan değilim bu karantina bana bile çay icirdiyse size neler yapmazÇay önemli, çok önemli
Klasik Turk erkeği yetişiyor
Yemek yedik bu akşam, eşim çay yok mu çay içelim diyor.
Ben icmeyecegim dedim, aaaa olur mu çay önemli, kültürümüz de yemekten sonra çay içmek gelenektir dedi
Tam da bunun üstüne
Nasipse mantıyı yarın yapmayı düşünüyorumEn son mantı yapmaya karar verdim ama makine alirsam öyle deneyeceğim bi o kaldı yapmadigim
Kahvaltıda yalniz bile olsam çayım mutlaka demlenirYahu hayatımda kahvaltıda bile çay içmiş insan değilim bu karantina bana bile çay icirdiyse size neler yapmaz
Ben de değilim
Biz misafir hariç çay demlemeyiz.Kahvaltıda yalniz bile olsam çayım mutlaka demlenir
Afiyet olsun canim çok çay içmek de vücutta su tutabilir günde 1 demlik iyidir sizeBiz misafir hariç çay demlemeyiz.
Sallama çay içeriz.
Ama evde kaldigimizdan beridir hep demleme bir kilo çay bitti.
Su niyetine içiyoruz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?