- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.381
Berberler illegal tras yapıyor ama ne demek hamamlar kapandiK kahvemsi mutlulukkaramelli_turta
kızlar hamamlar kapandı ama bize izin yok biliyosunuz
ben de survıvora takıldım ya
10 senedir varmıs ılk kez takıp edıyorum hosuma gitti takımlar
yarın ben de ıse gıdecegım nasıpse
sacma bi iş için sadece cıktı alıcam. yani onemli bıse olsa tabi gidim her zaman ama sadece cıktı almaya gıtmemız asırı sacma.onemli bişe degıl yani sonrada olabılecek bıse.
aramızda hamıle arkadas var o hıc gelmıyor, bi tanesinin de epey yaslı annesı var o da gelmıyor. müdür idare ediyor onları. benı de süt izninden dolayı 1saat idare ettıgı için bısey demıyorum. ama sacma seyler için cagırıyor
oh masallahEmine bedere meydan okuduğum aletlerim geldi, haftaya el açması börek yapacağım
hadi bakalım bekliyoruzNasipse mantıyı yarın yapmayı düşünüyorum
yok kız ne marifeti
Yok claisirken kahvaltı bile yapmazdım okuldan simit alırdım kuru kuru yerim hiç içmem çay ya akşam evdekine demlerim. 2 ayda yarim kilo çay içen biz 1 ayda 1 kiloya yakın ictikKahvaltıda yalniz bile olsam çayım mutlaka demlenir
Oglusunkini babası yapsınYakinda saç traşı işlerine de karışırsak hiç şaşırmam
Zira çocukların sacları da uzuyor, önden hafif düzelttim gerçi ben yakışıklı oğlumun da
Küçük oğlan mantı yapma anne eti bugün yedikoh masallah
hadi bakalım bekliyoruz
yok kız ne marifeti
Yok claisirken kahvaltı bile yapmazdım okuldan simit alırdım kuru kuru yerim hiç içmem çay ya akşam evdekine demlerim. 2 ayda yarim kilo çay içen biz 1 ayda 1 kiloya yakın ictik
yanlis ifade etdim canim, gecen kiymali pide yapmisim ya, onu kast etdim.Hamurdan ayırmayı instada görmüştüm. Bak iyi fikir.
Pide mi yapıyorsunben de denemek istiyorum
Tarifin kolaydaysa müsait olunca verir misin
onu yaptigim gün, esim artik hüngür hüngür aglar herhalde mutluluktanEn son mantı yapmaya karar verdim ama makine alirsam öyle deneyeceğim bi o kaldı yapmadigim
İnsanlar çocuklarını yollamayabilirler belki. Bakalım göreceğiz gelişmeleriBugün siyasetciler pazartesinden ihtibaren bir kac dükkani, okulu, is yerini acmaya karar verdiler.
Su an günlük yeni vaka sayisi 2500 civarina düstü, bakalim pazartesinden sonra nasil olcak. Yine cikarsa, yine kapatcaklar. Hane disi bulusmalar yasagi devam etcekmis ama.
O da olur.yanlis ifade etdim canim, gecen kiymali pide yapmisim ya, onu kast etdim.
onu istersen vere bilirim.
Daha ekmekle pide denemelerim olmadi maya eksikliginden dolayi, ama bugün kabartma tozuyla ekmek tarifi gördüm, yarin zaman bulursam onu deniyecegim.
Ayyyy ne güzel sebze yiyen çocukKüçük oğlan mantı yapma anne eti bugün yedik
Sebze yap dedi
O nedenle yarın kapuska yaparım
Lahanayı değerlendireyim bari
Yanına da mercimek çorbası tamamdır
Evet çok güzel çocuklarım hemen hemen yemek seçmezlerAyyyy ne güzel sebze yiyen çocuk
cocuk yetistirme konusunda da tarif ala bilirmiyiz?Evet çok güzel çocuklarım hemen hemen yemek seçmezler
Özellikle küçük oğlum anne bazı sebzeleri sevmesem de vitamin minerallerinden yararlanmak zorundayım
O yüzden yiyorum der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?