- 21 Temmuz 2008
- 17.367
- 54.201
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.601
Balkondalar cnm,Anlık mutlu oldu ama dondurmayla, şimdi de kahve yapıp balkona mi çıksak diyor
Senin mutfak ekibi kalabalık bakalım ortaya ne çıkacak
Çoluk çocuklarınız nasil kizlar,
Kumbaraya para attilar mi bugün
@slnkhrmn008 senin bebe de tasarruf öğreniyor daha anne karninda
Şeyyy, ben çocuklarla oynarken, pasta, börek, çörek, yemek vs yaparken, arada da piyasayı takip edip, al/sat, arbitraj vs yapıyorum ya, o sayılmaz mı acaba
Nâm nammHadi size sağlıklı dondurmanın tarifini vereyim de sonra hep pasta börek olmasın
Muz, kivi, elma, portakal, limon buzluğa attım dondurdum.
Limon ve portakal içine biraz süt ve bir çay kaşığı vanilya ile blenderdan geçirdim. Tekrar buzluğa attım. Buzparmak tadında oldu.
Kivi ve limon da aynı şekilde güzel oldu.
Muzun içine süt, kakao ve vanilya ekledim. Blender sonrası tekrar buzluk. Bunun sivi halı supangele gibi oldu. Donunca tam kakaolu dondurma.
Elmalı pek damak zevkime uymadı tarife gerek yok
Hadi size sağlıklı dondurmanın tarifini vereyim de sonra hep pasta börek olmasın
Muz, kivi, elma, portakal, limon buzluğa attım dondurdum.
Limon ve portakal içine biraz süt ve bir çay kaşığı vanilya ile blenderdan geçirdim. Tekrar buzluğa attım. Buzparmak tadında oldu.
Kivi ve limon da aynı şekilde güzel oldu.
Muzun içine süt, kakao ve vanilya ekledim. Blender sonrası tekrar buzluk. Bunun sivi halı supangele gibi oldu. Donunca tam kakaolu dondurma.
Elmalı pek damak zevkime uymadı tarife gerek yok
Sayilir cnm sayiyoruz biz onlariŞeyyy, ben çocuklarla oynarken, pasta, börek, çörek, yemek vs yaparken, arada da piyasayı takip edip, al/sat, arbitraj vs yapıyorum ya, o sayılmaz mı acaba
:))Evin mutfağı ev ekonomisinin merkezidir lütfen
Sağol canımNâm namm
Muzluyu mutlaka deneyeceğim çocuklar sever.
Afiyet olsun canım.
Sayilir cnm sayiyoruz biz onlari
Sağolasın, senin de ellerine sağlık.Ellerine sağlık canım, benim dondurmayla hiç aram yok
Gerçi lahmacunu da hiç sevmem normalde ama şu an canım acayip ev yapımı lahmacun çekiyor...
Akşama da yemeğim hazır...
Biz anladik seni rahat ol:))
Kesinlikle öyle:) ama hazır para harcayamiyorken biraz finansal muhabbet edebileceğim fikir danışabileceğim ekonomist ruhlu insanlara ihtiyacım var şu ara
Ayrıca saldirmadigin için teşekkürler
Malum bazi insanlar evde oturmaktan burada birbirlerine sarabiliyor :))))
:))
Kesinlikle öyle:) ama hazır para harcayamiyorken biraz finansal muhabbet edebileceğim fikir danışabileceğim ekonomist ruhlu insanlara ihtiyacım var şu ara
Aslında normal zamanda aradığın yer tam da burası:))
Biz anladik seni rahat ol
Saygı ile yazilan tüm
Saygı mıBiz anladik seni rahat ol
Saygı ile yazilan tüm msjlara cvp veriyoruz biz zaten, diğerleri cix
Ben yufkadan börek şeklinde lahmacun yApardım eskiden... iç harcını koyup, büyük sigara ( başka bir isim bulamamışlar mıSağolasın, senin de ellerine sağlık.
Ev yapımı lahmacun dene ve tarif yaz bize de benim de çok canım istiyor
Teskkurler olgun yüreğinize sağlık:)Aslında normal zamanda aradığın yer tam da burası
Uzun zamandır evde kapalı olmanın verdiği ruh hali ile uretkenligimiz mutfağa yansıdı bu ara durum bu
Topigimize güzel kalbi ile gelen herkese kapımız acik
Ama oyle kıymalı pide olmaz mıBen yufkadan börek şeklinde lahmacun yApardım eskiden... iç harcını koyup, büyük sigara ( başka bir isim bulamamışlar mı) böreği gibi sarıp, ortasını kesip vs... tadı aynı lahmacun gibi olurdu
Yok canım, içine lahmacun harcı yapıyordum :)Ama oyle kıymalı pide olmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?