Hadi size sağlıklı dondurmanın tarifini vereyim de sonra hep pasta börek olmasın
Muz, kivi, elma, portakal, limon buzluğa attım dondurdum.
Limon ve portakal içine biraz süt ve bir çay kaşığı vanilya ile blenderdan geçirdim. Tekrar buzluğa attım. Buzparmak tadında oldu.
Kivi ve limon da aynı şekilde güzel oldu.
Muzun içine süt, kakao ve vanilya ekledim. Blender sonrası tekrar buzluk. Bunun sivi halı supangele gibi oldu. Donunca tam kakaolu dondurma.
Elmalı pek damak zevkime uymadı tarife gerek yok

Nâm namm
Muzluyu mutlaka deneyeceğim çocuklar sever.
Afiyet olsun canım.

Ellerine sağlık canım, benim dondurmayla hiç aram yok

Gerçi lahmacunu da hiç sevmem normalde ama şu an canım acayip ev yapımı lahmacun çekiyor...

Akşama da yemeğim hazır...

Evin mutfağı ev ekonomisinin merkezidir lütfen
:))
Kesinlikle öyle:) ama hazır para harcayamiyorken biraz finansal muhabbet edebileceğim fikir danışabileceğim ekonomist ruhlu insanlara ihtiyacım var şu ara
Ayrıca saldirmadigin için teşekkürler
Malum bazi insanlar evde oturmaktan burada birbirlerine sarabiliyor :))))

Ellerine sağlık canım, benim dondurmayla hiç aram yok

Gerçi lahmacunu da hiç sevmem normalde ama şu an canım acayip ev yapımı lahmacun çekiyor...

Akşama da yemeğim hazır...
Sağolasın, senin de ellerine sağlık.
Ev yapımı lahmacun dene ve tarif yaz bize de benim de çok canım istiyor

Biz anladik seni rahat ol

Saygı ile yazilan tüm msjlara cvp veriyoruz biz zaten, diğerleri cix

Tam da beni tarif ettin... :)

Aslında normal zamanda aradığın yer tam da burası
Uzun zamandır evde kapalı olmanın verdiği ruh hali ile uretkenligimiz mutfağa yansıdı bu ara durum bu
Topigimize güzel kalbi ile gelen herkese kapımız acik

Sağolasın, senin de ellerine sağlık.
Ev yapımı lahmacun dene ve tarif yaz bize de benim de çok canım istiyor
Ben yufkadan börek şeklinde lahmacun yApardım eskiden... iç harcını koyup, büyük sigara ( başka bir isim bulamamışlar mı) böreği gibi sarıp, ortasını kesip vs... tadı aynı lahmacun gibi olurdu

Aslında normal zamanda aradığın yer tam da burası
Uzun zamandır evde kapalı olmanın verdiği ruh hali ile uretkenligimiz mutfağa yansıdı bu ara durum bu
Topigimize güzel kalbi ile gelen herkese kapımız acik
Teskkurler olgun yüreğinize sağlık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…