- 6 Ağustos 2010
- 40.449
- 72.363
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.561
Canım tavsiye ederimGünaydın kızlar
Ay kizlar teşekkür ederim bende öyle kendı çapımda genelde yapıyorum.
Varyemez teşekkür ederim tarif için cnm hashasli hiç yemedim
Her türlü tuzlu hamur işine bayilirim
Bende 7.30da uyandım05: 40 tan beri ayaktayım
Yat uyu değil mi
Bizim kahvaltıyı eşim hazırlıyor, gece yatmadan acaba yarına ne yesek diyor bir gülme geliyor ki sormaBenim de sizden aşağı kalır yanım yok kızlar, yat uyu, yok....
Günaydın... hayırlı, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir gün olsun inşallah hepimiz için, bir ay, bir yıl, bir ömür....
Hava güzel, enfes bir kahvaltı hazırlayıp terasta kahvaltı yapalım, çocukların ders vd de yok, amaaaa bir sorun var, kahvaltıya nE yapsam, sorunun
Bezdum, yapmadığım şey kalmadı. :))
Fırıncı sağolsun sabahın köründe bütün mahalleyi ayağa dikti.05: 40 tan beri ayaktayım
Yat uyu değil mi
AminBenim de sizden aşağı kalır yanım yok kızlar, yat uyu, yok....
Günaydın... hayırlı, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir gün olsun inşallah hepimiz için, bir ay, bir yıl, bir ömür....
Hava güzel, enfes bir kahvaltı hazırlayıp terasta kahvaltı yapalım, çocukların ders vd de yok, amaaaa bir sorun var, kahvaltıya nE yapsam, sorunun
Bezdum, yapmadığım şey kalmadı. :))
Adam tabi 9 dan önce gelecek bizim gibi erkenci kuşlar kahvaltı edecekFırıncı sağolsun sabahın köründe bütün mahalleyi ayağa dikti.
Düğün konvoyunda gibi kornaya basıp ekmek, sıcak ekmek diye bağırınca herkes camlara döküldü.
Bir daha 9 dan önce gelirsen ... diye firinciyi kovaladilar
Ooo, İyisin, maşallah... :)Bizim kahvaltıyı eşim hazırlıyor, gece yatmadan acaba yarına ne yesek diyor bir gülme geliyor ki sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?