Ooo, İyisin, maşallah... :)

Benimki de farketmez, sen ne istiyorsan, diyor her sorduğumda
Allah razı olsun eşim çok yardımcıdır hele yemek konusunda çok becerikli ve bir o kadar istahlidir.
Yapar, özenle hazırlar, ev gurmesi
Ne istiyorsan diye bir seçenek yok ama daha çok düşünüyor insan

Mutfağın camlarını sildim
Sandigi balkona çıkardım, içindekileri tek tek astım havalansin.
Hayat normale dönsün de birazını anneme iade ederim kizlardesime kullansın.
Dantelli havlu, tülbent, patik erkek kardesime ayiklamistim ama hala çok.
Güneşe karşı kahvemi yudumlayıp 7 numara izleyeceğim

7 numara yi bende cok kez izledim. Insanin nesesini yerine getiriyor gercekten.

Ben sabah alis verise gitdim. 1 haftalik alis verisimi yaptim 40€ ödedim geldim.
Tuvalet kagdi ve kagit pecete uzun süre zor bulunuyordu, artik yine var tüm dükkanlarda.
Ama tabiki yine ne kuru, nede yas maya vardi.

Türkyedede var mi bilmiyorum, ben bir iki siteye üye oldum. Soru panneleri yolluyorlar email üzeri. 5-10 dk sürüyor herbiri. Belli bir puan veriliyor herbirine.
Puanlarida alis veris sitelerin cuponlarina yada banka hesabima nakit olarak degistire biliyoruz.
Puanlari toplamak uzun sürüyor, ama yani sira yaptigim birsey. Gecen bir siteden 13€ almisdim, bugün de 50€.

Esim biraz dalga geciyor bu halime ama toplam 63€. Cocugumun 1 aylik mama ve bez parasi sonucda.

Hem ne derler? Damliya damliya göl olur.

Genelde de alisveris icin cupon bulmaya calisiyorum, ciddi fark ediyor hesaplarda.

Ekomoni forumları bi saatten sonra pasta börek çoluk çocuk muhabbetlerine dönüyor
Forumda ciddi anlamda sadece ekonomi başlığı varsa link atar mısınız bana:)
Pasta börek çörek yaziyoruz halimizden memnunuz ekonominin canlariyiz biz canlariii

Sabah erken kalkmak bazen iyi olabiliyor...Tüm ev toparlandı supuruldu alkon yikandi...çamaşırlar yıkandı asıldı
Spor da yapıldı kahvalti da tamam dus alıp bakımımi da yaptim...Biraz uyurum belki...
Hava çok güzel görünüyor

Bizim siteye de fırıncı geldi kuyruk oluştu...yaklasik 1500 kişi yaşıyor..Neyseki mesafe korunup herkes tedbirliydi

Ekomoni forumları bi saatten sonra pasta börek çoluk çocuk muhabbetlerine dönüyor
Forumda ciddi anlamda sadece ekonomi başlığı varsa link atar mısınız bana:)
Bulursan öyle bir link sana zahmet pasta börek çoluk çocuk muhabbetine dönen topiklere de atar mısın, ilgilenen arkadaşlar olabilir.

Çoluk çocuklarınız nasil kizlar,
Kumbaraya para attilar mi bugün
BettyRuble senin bebe de tasarruf öğreniyor daha anne karninda
Benim koca bebek çok huysuz bugün.
Sanki haftaici dışarı çıkıyormuş gibi sabahtan beridir çok sıkıldım diye dolanıyor evde
Ben de oyalanalsin diye dondurma yaptım
Kumbarama da 20 TL yi aktardım.

Benim diyetisyenim dolapta su içmeyi zevkli hale getirecek ne varsa at suya der
Benim favorim salatalık, limon, nane karışımı.
Bir de kırmızı elma+çubuk tarçın+8 bardak su kaynat.
Süzüp dolaba köy ertesi gün limon sıkıp iç. İcetea gibi.

Benim koca bebek çok huysuz bugün.
Sanki haftaici dışarı çıkıyormuş gibi sabahtan beridir çok sıkıldım diye dolanıyor evde
Ben de oyalanalsin diye dondurma yaptım
Kumbarama da 20 TL yi aktardım.
Oh afiyet olsun koca bebeye
Mis gibi yesin şimdi.
Pamuk eller cebe, bereketli olsun
Benim en büyük bebe yemek yapacak hiç yaklaşmıyorum yapsin
Ortanca da ona yardim ediyor.
En küçük zaten çok çalışkan bitki bakimi yaptik bugün onunla şimdi de babasina kiyamadi yardim ediyor minnoş.

Anlık mutlu oldu ama dondurmayla, şimdi de kahve yapıp balkona mi çıksak diyor
Senin mutfak ekibi kalabalık bakalım ortaya ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…