- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.493
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.661
Güle güle kullan ablacimBen de bugunlerde kendimi internet alisverisine adadim.Eksik ve yenileme listem var, onlari uygun buldukca aliyorum.
Polaris ev terlikleri siparis vermistim, 5 cift kadin, 5 cift erkek. Bugun geldiler. Toplamda 250 tl. Balkona attim havalaniyor.
Bugun de torunuma onumuzdeki kis icin bir bot ve mevsimlik spor ayakkabi siparisi verdim, 245 TL. Ayni markanin benzer botunu 270 tl almistim bu kis. Bir sonraki sezon icin kiyafet cok aldim da, ayakkabi ilk.
Insallah olur, olmazsa da bir cocuk sevindiririz.
Sira pijama ve atletlerde, sonra tavalarda...
Ekonomiye kan olsun, can olsun...
Ben de çok ozledim ya
Aşırı aşrı memlekete kız vermesinler diye başlayıp aglayasim geliyor
Tesekkur ederimmm.Güle güle kullan ablacim
1 kaşık tereyağıBende irmik helvasini çok seviyorum
Tarifi olan varsa alabilirim zira pek tutturamiyorum bunu maalesef
Teşekkür ederim canım,1 kaşık tereyağı
Çok az sıvıyağ
Kırık fındık ya da ceviz
2 su bardağı irmik
1 su bardağı şeker (az şeker seviyorsan 1 parmak azalt)
1.5 su bardağı süt.
Yapılışı: Önce yağlar ve kuruyemiş biraz kavrulur, sonra üzerine irmik eklenip irmikler iyice altın sarısı bir renk alana kadar kavrulur. Sonra üzerine şeker dökülür, şeker hafif eriyene kadar karıştırılır. (1-2 dk ) sonra üzerine süt dökülür Sütü dökünce tavanın dibini hızlı hızlı karıştırmak gerekiyor, yoksa hemen dibi tutuyor. Helvayı hangi kıvamda seviyorsan o kadar sütü çektirene kadar pişir. Ben tane tane değil de böyle biraz kalıptan çıkacak kıvamda seviyorum, süt dökünce 2 karıştırıp alıyorum. İçine gizli bir top dondurma ile müthiş oluyor. En kolay tatlı
Eee o zaman tarif alayım, ben de harikalar yapayımUn helvasını Harika yaparım, çok da severim, bol cevizli... cevizi normalde sevmem, hele tatlılarda ama helvaya çok yakışıyor
Ah bir kargonun yaptırımlarına bakGratis kargom geldi akşam akşam.
Balkona aldım içindekileri yıkadım.
Sonra balkonu yıkadımkapısını camını sildim.
Merdivenleri silen hanım gelmiyor epeydir, kapının girişini çamaşır suyuyla sildim merdivene kadar.
Akşam vakti bu kadar yeter
Bu ara alışverişten nefret ediyorum yıka,sil, yerleştir, koyduğum yeri sil, kendin yıkanAh bir kargonun yaptırımlarına bak
Benim şekerim düşsün hemen bunu karıştırırım ya da sufleTeşekkür ederim canım,
Ben bunu bir türlü tutturamadim ama olacak bu kez
Eee o zaman tarif alayım, ben de harikalar yapayım
Biriniz de un helvası tarifi yazin ama
Hangisini yapsamBenim şekerim düşsün hemen bunu karıştırırım ya da sufle
Bir sürü tarif gelmiş artık biri tutar turtiş
Cocuklugumun tatlisi...Biriniz de un helvası tarifi yazin ama
Aa ne güzel sürprizBu ara alışverişten nefret ediyorum yıka,sil, yerleştir, koyduğum yeri sil, kendin yıkan
Resmen gün bitiyor.
Gratis 23 Nisan seti yollamış kargoyla. Boya, balon, bayrak. Eşimle dalga geçiyorum sana yollamışlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?