Hemen yazalim tarifini, belki denemek isteyenler olur...

1 lt sute, 2 su bardagi seker konur ve ocakta seker eriyene kadar karistirilir. Sogumaya birakilir.

200 gr tereyagda 2.5- 3 kahve fincani un, kokusu gidene kadar kavrulur.

Daha sonra sogumus sekerli sut katilir, karistira karistira, dove dove koyulasincaya dek pisirilir. Yeterince dovulmezse, sunmez bu da makbul degildir. Kolunuz guclu degilse mikser kullanabilirsiniz.

Unu 2.5 fincan koyarsak firinda sutlac gibi uzerini kizartabiliriz.

3 fincan koyduysak tencerede altini acarak dibini yakabiliriz. Sonra tencerenin uzerine temiz bir bez ortulur, kapagi kapanir. Iliyinca dibinden alip, yanik kismi uzerine gelecek sekilde servis yapilir...

Merhaba:) Grubunuza bende dahil olabilir miyim acaba ? :) Uzuun zamandır okuyorum aslında ekomomi topiklerini ama bu grubun aurası daha farklı :) hele o ekmekler peksimetler beni benden alıyor

29 yaşındayım,4 yıllık evliyim. Çalışıyorum. Eşim kendi işini kurduğu için 2 senedir durumlar biraz sallantıda.. Yine de yakın zamanda ev aldık onun kredisini ödüyoruz şimdilik birikimimiz o. :)

Merhaba, hosgeldin...
Bu basliktaki kizlar, hamarat, becerikli, tutumlu. Kiymetleri bilindigi takdirde, kocalarini vezir edecek hanimlardan...

Ekonomi topigimize börekler çörekler için de gelen varmış
Hoşgeldin aramıza
Eviniz hayırlı olsun, Rabbim ödeme kolaylığı versin.

Kızlar dün ev aldım.Bütün altınlarım gitti.Bu karışık dönemde stresten ölecektim.Şubat basında sözleşme yaptık sonra peşinat verdim altınları bozup.Ortalık bir karıştı eşim gelince kredi cekecektik oda kaldı kendi maaşımın yettiğince cektim ama çok uğraştık. Bankayada inemedi eşim imza için.Çok şükür Allah’a dün tapumu aldım Allah ödeme kolaylığı versin inş.

Çok sevindim, Rabbim ödeme kolaylığı versin, güle güle oturun.
Herkes altınlarını böyle güzel şeyler için bozdurur umarım.

Hayirli olsun, mutlu gunlerde oturun insaallah...

Merhaba, hosgeldin...
Bu basliktaki kizlar, hamarat, becerikli, tutumlu. Kiymetleri bilindigi takdirde, kocalarini vezir edecek hanimlardan...
Teşekkür ediyorum :)
Maşallah diyelim hanımlarabende kendimce hamarat sayılırım ama tutumlu kısmını sizlerden öğreneceğim inşallah :))

Ekonomi topigimize börekler çörekler için de gelen varmış
Hoşgeldin aramıza
Eviniz hayırlı olsun, Rabbim ödeme kolaylığı versin.

Amiin teşekkür ediyorum.
Ee ev ekonomisinin kilit noktası mutfak bence :))

Yakın zamanda ev alan varmı aranızda?Ev işine bulaştığım için çok pişman oldum ortalık karıştı hastalık kriz.Cok şükür hallettim hayırlısı ile öderiz inş
Hic pişman olma bence, alınmış bulunmuştur.
Altın yüksek bozarken kar etmişsindir, faiz çok düşük ordan da kardasin.
Nerden baksan karlı iş

Hepimiz birbirimizden birseyler öğreniyoruz.
Çoğumuz karar verip sonradan tutumlu olduk merak etme sen de yaparsın

Hoşgeldin... :)

Hic pişman olma bence, alınmış bulunmuştur.
Altın yüksek bozarken kar etmişsindir, faiz çok düşük ordan da kardasin.
Nerden baksan karlı iş
Subatta bozdum.10-15 bin zararım var ama son daireydi birde zaten düşük almıştım altını yine karım oldu.Hersey nasip kısmet su gibi akıp gidiyor olacağı varsa oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…