- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.681
Hepsinin ortak yönlerini alıp kendi yorumunu katHangisini yapsam
Tesekkur ederim hepinizee
Abla bu tarifleri bir deneyeyimSutlu helva seviyorsan Bursa helvasini denemelisin...Dugun helvasi, sutkem helvasi da deriz...
Merhaba, hosgeldin...Merhaba:) Grubunuza bende dahil olabilir miyim acaba ? :) Uzuun zamandır okuyorum aslında ekomomi topiklerini ama bu grubun aurası daha farklı :) hele o ekmekler peksimetler beni benden alıyor
29 yaşındayım,4 yıllık evliyim. Çalışıyorum. Eşim kendi işini kurduğu için 2 senedir durumlar biraz sallantıda.. Yine de yakın zamanda ev aldık onun kredisini ödüyoruz şimdilik birikimimiz o. :)
Ekonomi topigimize börekler çörekler için de gelen varmışMerhaba:) Grubunuza bende dahil olabilir miyim acaba ? :) Uzuun zamandır okuyorum aslında ekomomi topiklerini ama bu grubun aurası daha farklı :) hele o ekmekler peksimetler beni benden alıyor
29 yaşındayım,4 yıllık evliyim. Çalışıyorum. Eşim kendi işini kurduğu için 2 senedir durumlar biraz sallantıda.. Yine de yakın zamanda ev aldık onun kredisini ödüyoruz şimdilik birikimimiz o. :)
Ayyyy abla çok tatlısınızMerhaba, hosgeldin...
Bu basliktaki kizlar hamarat, becerikli, tutumlu. Kiymetleri bilindigi takdirde, kocalarini vezir edecek hanimlardan...
Çok sevindim, Rabbim ödeme kolaylığı versin, güle güle oturun.Kızlar dün ev aldım.Bütün altınlarım gitti.Bu karışık dönemde stresten ölecektim.Şubat basında sözleşme yaptık sonra peşinat verdim altınları bozup.Ortalık bir karıştı eşim gelince kredi cekecektik oda kaldı kendi maaşımın yettiğince cektim ama çok uğraştık. Bankayada inemedi eşim imza için.Çok şükür Allah’a dün tapumu aldım Allah ödeme kolaylığı versin inş.
Hayirli olsun, mutlu gunlerde oturun insaallah...Kızlar dün ev aldım.Bütün altınlarım gitti.Bu karışık dönemde stresten ölecektim.Şubat basında sözleşme yaptık sonra peşinat verdim altınları bozup.Ortalık bir karıştı eşim gelince kredi cekecektik oda kaldı kendi maaşımın yettiğince cektim ama çok uğraştık. Bankayada inemedi eşim imza için.Çok şükür Allah’a dün tapumu aldım Allah ödeme kolaylığı versin inş.
Teşekkür ediyorum :)Merhaba, hosgeldin...
Bu basliktaki kizlar, hamarat, becerikli, tutumlu. Kiymetleri bilindigi takdirde, kocalarini vezir edecek hanimlardan...
Ekonomi topigimize börekler çörekler için de gelen varmış
Hoşgeldin aramıza
Eviniz hayırlı olsun, Rabbim ödeme kolaylığı versin.
Amin inş Allah isteyen herkese nasip etsinHayirli olsun, mutlu gunlerde oturun insaallah...
Hic pişman olma bence, alınmış bulunmuştur.Yakın zamanda ev alan varmı aranızda?Ev işine bulaştığım için çok pişman oldum ortalık karıştı hastalık kriz.Cok şükür hallettim hayırlısı ile öderiz inş
Amin inş. Allah sağlık güç kuvvet versin çalışalım yeterki altın yine alırızÇok sevindim, Rabbim ödeme kolaylığı versin, güle güle oturun.
Herkes altınlarını böyle güzel şeyler için bozdurur umarım.
Hepimiz birbirimizden birseyler öğreniyoruz.Teşekkür ediyorum :)
Maşallah diyelim hanımlarabende kendimce hamarat sayılırım ama tutumlu kısmını sizlerden öğreneceğim inşallah :))
Amiin teşekkür ediyorum.
Ee ev ekonomisinin kilit noktası mutfak bence :))
Merhaba:) Grubunuza bende dahil olabilir miyim acaba ? :) Uzuun zamandır okuyorum aslında ekomomi topiklerini ama bu grubun aurası daha farklı :) hele o ekmekler peksimetler beni benden alıyor
Aynen oyleAmin inş. Allah sağlık güç kuvvet versin çalışalım yeterki altın yine alırız
Subatta bozdum.10-15 bin zararım var ama son daireydi birde zaten düşük almıştım altını yine karım oldu.Hersey nasip kısmet su gibi akıp gidiyor olacağı varsa oluyorHic pişman olma bence, alınmış bulunmuştur.
Altın yüksek bozarken kar etmişsindir, faiz çok düşük ordan da kardasin.
Nerden baksan karlı iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?