Subatta bozdum.10-15 bin zararım var ama son daireydi birde zaten düşük almıştım altını yine karım oldu.Hersey nasip kısmet su gibi akıp gidiyor olacağı varsa oluyor

Evin hayırlı olsun canım, olana üzülme, vardır onda da bir hayır, sağlıkla kullanın evinizi inşallah... :)

Yakın zamanda ev alan varmı aranızda?Ev işine bulaştığım için çok pişman oldum ortalık karıştı hastalık kriz.Cok şükür hallettim hayırlısı ile öderiz inş
Güle güle oturun inşallah
Bizde şubatta aldık. hastalık çıktı. Nasip böyleymiş. Bizde kredi ile aldık. Allah ödeme kolaylığı versin hepimize.

Huysuzd hoşgeldiniz

Aramiza hoşgeldiniz
Hayirli olsun eviniz, Rabbim ödeme kolaylığı versin inş.

Hayirli olsun eviniz
Insanin kendi evinin borcunu ödüyor olmasi o kadar da zor gelmiyor diyebilirim:)
10 ay önce aldik bizde evimiz bizi bekliyor, biz ise taşınmak için doğru zamani

Istemek başarmanın yarisindan da çoğu,
Hepimiz önce karar vererek başladık eminim sende çok başarılı olacaksin :)

Biz tayiniciyiz eşim Irak’ta ben memlekette.Yaza tayinimiz çıkacak ben oturtmayacağım ama ileride eşimle gidemezsem otururum hayırlısı bakalım.İçim gidiyor ama eve

Ekonomi topigimize börekler çörekler için de gelen varmış
Hoşgeldin aramıza
Eviniz hayırlı olsun, Rabbim ödeme kolaylığı versin.
Kahvemsiiim
Sırf tarif almak için bile gelinir ama
Topigin hanımlarının hayraniyim desem, bu da bir gerçek

Hayirlisi olsun inş.
Eşin geçici görev için mi orada, rabbim kavuştursun.
Şark görevi doğudaydı ırağa cektiler.2 yıldır orada.Biz yaklaşık 6yıldır ayrıyız batıdada sürekli tayın oldu ondan önce yine şarktaydı 2 yıl.8 yıllık evliyim 6yıldır ayrıyız çocuk babasız büyüdü geçen ay 5yasına girdi yavru kuşum

Oy kiyamam sağlık olsun da herşey olur.
Sabir ve dua sizinle olsun.

Allah sabir, selamet versin insaallah...

Rabbim yardımcınız olsun, zor bir hayat, sağlık olsun da, inşallah en kısa sürede, hayırlısıyla kavuşursunuz...

Rabbim yardımcınız olsun, zor bir hayat, sağlık olsun da, inşallah en kısa sürede, hayırlısıyla kavuşursunuz...
Çok yıprandık.Sabrın sonu selamet diyorum.Bundan sonraki hayatımız yan yana omuz omuza sağlıcakla yaşayarak geçsin inş.Kendime yetmeyi öyle böyle ögrendim ama evladıma tek basıma yetemiyorum.Allah annemle babamdan razı olsun ihtiyaç anında hep yanımda oldular oluyorlarda.Hayat böyle işte insanın hep birseyi eksik.Sağlık olsunda herseyin çaresi var

Bence çok güçlü bir insansın, herkesin yapabileceği, üstesinden gelebilecegi mesele değil.
Eminim evladına da tek başına yetiyorsundur ama tabi esin olunca daha bir huzurlu olursun.
İnşallah en kısa zamanda aynı çatı altında bulusursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…