- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #53.701
Subatta bozdum.10-15 bin zararım var ama son daireydi birde zaten düşük almıştım altını yine karım oldu.Hersey nasip kısmet su gibi akıp gidiyor olacağı varsa oluyor
Amin inşEvin hayırlı olsun canım, olana üzülme, vardır onda da bir hayır, sağlıkla kullanın evinizi inşallah... :)
Güle güle oturun inşallahYakın zamanda ev alan varmı aranızda?Ev işine bulaştığım için çok pişman oldum ortalık karıştı hastalık kriz.Cok şükür hallettim hayırlısı ile öderiz inş
Aramiza hoşgeldinizMerhaba:) Grubunuza bende dahil olabilir miyim acaba ? :) Uzuun zamandır okuyorum aslında ekomomi topiklerini ama bu grubun aurası daha farklı :) hele o ekmekler peksimetler beni benden alıyor
29 yaşındayım,4 yıllık evliyim. Çalışıyorum. Eşim kendi işini kurduğu için 2 senedir durumlar biraz sallantıda.. Yine de yakın zamanda ev aldık onun kredisini ödüyoruz şimdilik birikimimiz o. :)
Hayirli olsun evinizKızlar dün ev aldım.Bütün altınlarım gitti.Bu karışık dönemde stresten ölecektim.Şubat basında sözleşme yaptık sonra peşinat verdim altınları bozup.Ortalık bir karıştı eşim gelince kredi cekecektik oda kaldı kendi maaşımın yettiğince cektim ama çok uğraştık. Bankayada inemedi eşim imza için.Çok şükür Allah’a dün tapumu aldım Allah ödeme kolaylığı versin inş.
Istemek başarmanın yarisindan da çoğu,Teşekkür ediyorum :)
Maşallah diyelim hanımlarabende kendimce hamarat sayılırım ama tutumlu kısmını sizlerden öğreneceğim inşallah :))
Amiin teşekkür ediyorum.
Ee ev ekonomisinin kilit noktası mutfak bence :))
Biz tayiniciyiz eşim Irak’ta ben memlekette.Yaza tayinimiz çıkacak ben oturtmayacağım ama ileride eşimle gidemezsem otururum hayırlısı bakalım.İçim gidiyor ama eveAramiza hoşgeldiniz ☺
Hayirli olsun eviniz, Rabbim ödeme kolaylığı versin inş.
Hayirli olsun eviniz ☺
Insanin kendi evinin borcunu ödüyor olmasi o kadar da zor gelmiyor diyebilirim:)
10 ay önce aldik bizde evimiz bizi bekliyor, biz ise taşınmak için doğru zamani
KahvemsiiimEkonomi topigimize börekler çörekler için de gelen varmış
Hoşgeldin aramıza
Eviniz hayırlı olsun, Rabbim ödeme kolaylığı versin.
Hangi şehirden ne kadara aldınızBiz tayiniciyiz eşim Irak’ta ben memlekette.Yaza tayinimiz çıkacak ben oturtmayacağım ama ileride eşimle gidemezsem otururum hayırlısı bakalım.İçim gidiyor ama eve
Hayirlisi olsun inş.Biz tayiniciyiz eşim Irak’ta ben memlekette.Yaza tayinimiz çıkacak ben oturtmayacağım ama ileride eşimle gidemezsem otururum hayırlısı bakalım.İçim gidiyor ama eve
Turtis seni de yerimKahvemsiiim
Sırf tarif almak için bile gelinir ama
Topigin hanımlarının hayraniyim desem, bu da bir gerçek
Hepimiz birbirimizden birseyler öğreniyoruz.
Çoğumuz karar verip sonradan tutumlu olduk merak etme sen de yaparsın
Hoşgeldin... :)
Istemek başarmanın yarisindan da çoğu,
Hepimiz önce karar vererek başladık eminim sende çok başarılı olacaksin :)
Âmin cümlemize inş.Teşekkür ediyorum :) Rabbim evlerimize bereket huzur sağlık versin inşallah.
Çanakkale’de 430bin 127metrekareHangi şehirden ne kadara aldınız
Esinle birlikte oturmak da nasip olur umarım
Şark görevi doğudaydı ırağa cektiler.2 yıldır orada.Biz yaklaşık 6yıldır ayrıyız batıdada sürekli tayın oldu ondan önce yine şarktaydı 2 yıl.8 yıllık evliyim 6yıldır ayrıyız çocuk babasız büyüdü geçen ay 5yasına girdi yavru kuşumHayirlisi olsun inş.
Eşin geçici görev için mi orada, rabbim kavuştursun.
Oy kiyamam sağlık olsun da herşey olur.Şark görevi doğudaydı ırağa cektiler.2 yıldır orada.Biz yaklaşık 6yıldır ayrıyız batıdada sürekli tayın oldu ondan önce yine şarktaydı 2 yıl.8 yıllık evliyim 6yıldır ayrıyız çocuk babasız büyüdü geçen ay 5yasına girdi yavru kuşum
Allah sabir, selamet versin insaallah...Şark görevi doğudaydı ırağa cektiler.2 yıldır orada.Biz yaklaşık 6yıldır ayrıyız batıdada sürekli tayın oldu ondan önce yine şarktaydı 2 yıl.8 yıllık evliyim 6yıldır ayrıyız çocuk babasız büyüdü geçen ay 5yasına girdi yavru kuşum
Şark görevi doğudaydı ırağa cektiler.2 yıldır orada.Biz yaklaşık 6yıldır ayrıyız batıdada sürekli tayın oldu ondan önce yine şarktaydı 2 yıl.8 yıllık evliyim 6yıldır ayrıyız çocuk babasız büyüdü geçen ay 5yasına girdi yavru kuşum
Çok yıprandık.Sabrın sonu selamet diyorum.Bundan sonraki hayatımız yan yana omuz omuza sağlıcakla yaşayarak geçsin inş.Kendime yetmeyi öyle böyle ögrendim ama evladıma tek basıma yetemiyorum.Allah annemle babamdan razı olsun ihtiyaç anında hep yanımda oldular oluyorlarda.Hayat böyle işte insanın hep birseyi eksik.Sağlık olsunda herseyin çaresi varRabbim yardımcınız olsun, zor bir hayat, sağlık olsun da, inşallah en kısa sürede, hayırlısıyla kavuşursunuz...
Bence çok güçlü bir insansın, herkesin yapabileceği, üstesinden gelebilecegi mesele değil.Çok yıprandık.Sabrın sonu selamet diyorum.Bundan sonraki hayatımız yan yana omuz omuza sağlıcakla yaşayarak geçsin inş.Kendime yetmeyi öyle böyle ögrendim ama evladıma tek basıma yetemiyorum.Allah annemle babamdan razı olsun ihtiyaç anında hep yanımda oldular oluyorlarda.Hayat böyle işte insanın hep birseyi eksik.Sağlık olsunda herseyin çaresi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?