- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.201
Daha yemedim ki, dolapta, akşam çay/ film keyfinde inşallahTatlı etki yaptıysa ondandır
Haşhaş bulamadım bugün market de yoksa denerdim, görüntü güzel.kelimelik benım de hosuma gıdıyo kızlar survıvora takıldım ya oynamadım bı kac gundur
turnuvaya varım ama
K kahvemsi mutluluk canım içindeki mavi hashas ilk defa yaptım bu sekılde.
benim fix bi kremalı pastam var muhallebılı onun tarıfıne benzıyor
Eki Görüntüle 2623308
ben farklı olarak muhallebı soguyunca kremayı ekledım obur tarıfımde oyle dıye.
sosunda sogumasını bekledım ıkısını de sogukken koydum yani kuplara
Yaparken tadına bakmişsindirDaha yemedim ki, dolapta, akşam çay/ film keyfinde inşallah
Bugün bime alışverişe gittim ezilmiş hashasimi aldım.Haşhaş bulamadım bugün market de yoksa denerdim, görüntü güzel.
Ozrengin ablanın peksimetler de kaldı tabi haşhaş bulamayınca
canım bu mavi hashas olan var ya ondan pastalarda olanHaşhaş bulamadım bugün market de yoksa denerdim, görüntü güzel.
Ozrengin ablanın peksimetler de kaldı tabi haşhaş bulamayınca
Not aldim canım bir daha çıkarsam bakacagimcanım bu mavi hashas olan var ya ondan pastalarda olan
Bim çok kalabalık diye girmedim bugun.Bugün bime alışverişe gittim ezilmiş hashasimi aldım.
Başka bir marketten de iç ay çekirdeği aldım. Biz İzmirliler çiğdem deriz. Çiğdemli ekmek yapacağım
Sabah bir tartildim 70 kg olmusum
Ne zamandır tartilmaya korkuyordum.
Spora başladım hemen
Ellerine sağlık, harika görünüyorBu arada haşhaşlı poğaça yapmıştım. Duramadım tabi. Elim una bulaşmazsa rahat uyuyamıyorum. Eki Görüntüle 2623314
Allaha çok şükür bugün işe gittim de götürdüm oraya hemen
Ben Hazıra ayına kadar atmam gereken toplam parayı attımKumbaralar ne durumda kızlar? Ben nakit para kullanmadığımdan para atamadım pek.
Vaaaaay, maşallahKelimelikte 2000 küsur oyun oynamışım şimdiye kadaracayip bağımlılık yapmıştı bende ama bayadır oynamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?