- 28 Mart 2020
- 6.381
- 24.787
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.221
dayanılmayacak bir sızlamaysa önlemini al git canımkızlar göbek delıgımın yanında bi haftadır sızlama var
önceden de olmustu gecmıstı
fıtık falanmı dıye korkuyorum ya bi sişlik yok
annem dogumdan sonra yeni oturuyodur yerıne dıyor ama 9 ay oldu
normalde coktan dr a gösterırdım meraktan
vırusten gıdemıyorum gıtsemmi acaba
oyle agrı yok ama sızladıgı zaman hep aynı yer sızlıyor
Buram buram sağlık ohEki Görüntüle 2623453 Bende bugün pasta börek yok. Et suları buzluğa
Ya ben de bilemedim ne kemiği almak gerektiğini. Kasap omurga kemiği vermiş, haşlama eti de yumuşak güzel oldu.Buram buram sağlık oh
Biz de geçen sene kasaptan kemik alalım dedik et suyu yapim, kadın gitti koca bi kemik getirdi bilmem hayvanın neresiydi
Kaç tl dedim bedavaymış eve geldik düdüklüye sığmadı
Çok severim böyle şeylerle uğraşmayı, bu poşetlerden her yerde satılır mı ki.
yok canım dayanılmayacak degıl ama bıse var gıbıdayanılmayacak bir sızlamaysa önlemini al git canım
Ya nasip boyumun ölçüsünü aldın canım tebrikler
Ya nasip boyumun ölçüsünü aldın canım tebrikler
Hihhiiii dikkatteyimiyiniyetli evde oluo kilo almamak ne mümkün yarin benim de tartılma günüm...Birbirimizi destekleyelim K kahvemsi mutluluk da dikkat ediyor
Bizimkinde kalmamıştı, internetten alayım dedim ama kargoyu tamamlayacak baska ihtiyaç yoktu..Eki Görüntüle 2623385
Benim mahalle bakkalına yani a101 e gittim
Çok uygun fiyata bunu buldum hemen stoğa attım
Ihtiyacı olan varsa haberiniz olsun kızlar
insAllah gecer benimki de canımkronikuykucu benim de o bölgem de olmustu nasil ağrı desem sanki bir parça kopmuş gibi batar gibiydi. Ama sonra da gecmisti
Başarı seviyem %63 iddiasız bi yüzde:))
Kronikuykucu
Özrengin
Sıradaki gelsin
Deeermişim... :)
Ama 2 bin küsür oyun oynayan arkadaş, sen gelme, ben daha 3 oyun oynadım sadece... :))
ben iste bu fotorafa bakerken kilo aliyorumHihhiiii dikkatteyim
Maske kullanma mecburiyeti yokmuydu asmincim?bugün gülmekten öldüm. Pazartesinden ihtibaren dükkanlarda, toplu tasimada maske mecburiyeti var diye bugün gidip 4 maske aldim. Kumasdan dikiyorlar burda. 2 bize, 2 anneme. Onunkini postayla yolladim.
Neyse ezcanedende birkac sey gerekti, ardindan postane...toplam 80€ civari harcadim bugün. Aylik bütcemizden ciktigim icinde hadi neyse zulamdan ödüyeyim dedim.
Esim zulam oldugunu biliyor, ama nekadar oldugunu bilmiyor. Eve geldiginde dedim masrafli bir gündü, zulamdan ödedim.
Benimki bi firca cekti bana, sen niye zulana dokunuyorsun fiye. Birak kenarda kalsin filan
Gecen sene ailelerimidi cok yüklü para yardimlari yaptik, kendimiz icin birsey kenara koyamadik.
Bi benim zulam birikiyir, oda onun farki da herhalde.
Virus sayesinde zulayadabursey koyamadimda, ama umarim yakin zamanda oda olur yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?