dayanılmayacak bir sızlamaysa önlemini al git canım

Eki Görüntüle 2623453 Bende bugün pasta börek yok. Et suları buzluğa
Buram buram sağlık oh
Biz de geçen sene kasaptan kemik alalım dedik et suyu yapim, kadın gitti koca bi kemik getirdi bilmem hayvanın neresiydi
Kaç tl dedim bedavaymış eve geldik düdüklüye sığmadı
Çok severim böyle şeylerle uğraşmayı, bu poşetlerden her yerde satılır mı ki.

Ya ben de bilemedim ne kemiği almak gerektiğini. Kasap omurga kemiği vermiş, haşlama eti de yumuşak güzel oldu.
Aldığım poşetin resmini atıyım kuzum sana da lazım olacak yakında

bugün gülmekten öldüm. Pazartesinden ihtibaren dükkanlarda, toplu tasimada maske mecburiyeti var diye bugün gidip 4 maske aldim. Kumasdan dikiyorlar burda. 2 bize, 2 anneme. Onunkini postayla yolladim.
Neyse ezcanedende birkac sey gerekti, ardindan postane...toplam 80€ civari harcadim bugün. Aylik bütcemizden ciktigim icinde hadi neyse zulamdan ödüyeyim dedim.
Esim zulam oldugunu biliyor, ama nekadar oldugunu bilmiyor. Eve geldiginde dedim masrafli bir gündü, zulamdan ödedim.
Benimki bi firca cekti bana, sen niye zulana dokunuyorsun diye. Birak kenarda kalsin filan
Gecen sene ailelerimize cok yüklü para yardimlari yaptik, kendimiz icin birsey kenara koyamadik.
Bi benim zulam birikiyor, oda onun farkinda herhalde.
Virus sayesinde zulayada birsey koyamadimda, ama umarim yakin zamanda oda olur yine.

Maske kullanma mecburiyeti yokmuydu asmincim?
Bu zorunluluklar bence iyi biruygulama ama eksik çünkü satışı yasaklanmadan önce maske almamış olanlar şu anda hiç maske bulamiyorlar ne yazıkki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…