- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.181
Dışarıda severek yiyorum ama evde hiç denemedim, listeye ekleyeyim1 tl süt
2 yumurta sarısı
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
1 paket vanilya
1 su bardağı şeker,
hepsini karıştırıp muhallebisini yapıyoruz, biraz ılıyınca içine bir paket krema (200 ml) ekleyip karıştırıyoruz, bu kadar, afiyet olsun... :)
Ben bebe bisküvisi kullanıyorum ve çilek
Ellerine sağlık canım, çok fresh görünüyorEki Görüntüle 2623233
ben de bunu yaptım kızlar
foto tarif veren kişinin bizimkiler dolapta bekliyoreee
Benim de bu 3. Yapışım, ilk yaptım, kızkardeşime de gönderdim Konak tan ( genelde Konak tan yerdik magnolyayı eskidenDışarıda severek yiyorum ama evde hiç denemedim, listeye ekleyeyim
Ellerine saglik
Dışarıda severek yiyorum ama evde hiç denemedim, listeye ekleyeyim
Ellerine saglik
En son yudum ayçiçeği 28.90TL ye almisim 27.12.2019 da istegelsin uygulamasından.Bu nasil pahalılık nedir bu fiyatlar...
Komili kasım ayında 29 a satan yer vardi..
21 tl muz nedir...
Hatta sen, ben, kronik ve kahvemsi turnuva yapalım ve isteyen diğer arkadaşlarVaaaay, oyun ha, müsait olduğunda şu scrable kelime oyunundan oynayalım da, biraz idman yaptırayım şana öğretmenim
Tamam canımVaaaay, oyun ha, müsait olduğunda şu scrable kelime oyunundan oynayalım da, biraz idman yaptırayım şana öğretmenim
Bence haşhaşİçindeki chia mi
Biz de tarif alalim
Kronikuykucu daha iyi bilir de, kelime lik indiriyorsun, sonra kullanıcı adını yazıyordun bizeTamam canım
Şöyle nikini
Tamam canım
Şöyle nikini
Yürek de yemedim ama :))Ayy bi korktum, çok ciddi yazdınbenimki de iş, bir sayısalcı, bir öğretmene, kelime oyununda meydan okur mu
Ayy bi korktum, çok ciddi yazdınbenimki de iş, bir sayısalcı, bir öğretmene, kelime oyununda meydan okur mu
TamamKronikuykucu daha iyi bilir de, kelime lik indiriyorsun, sonra kullanıcı adını yazıyordun bizebu kadar
Pardon nick dedin geliyooor ms_2i1ğ2
Tam da eeee, hani davet mavet yok yazıyordum kiiiiTövbe Yarabbim
Estağfirullah hocam, ancak boyumuzun ölçüsünü verirsinizTamam
Istek gönderdim boyumun ölçüsünü almak için
Sabır isteyen bir oyun, bir anda dengeler değişebiliyorBende pazara gittim ama pazar boşalmıştı resmen doğru düzgün alacak bişey bulamadım. Havuçlar pörsümüş yeşillikler bitmiş.. Fiyatlar da çok anormal değildi aslında. Muzu 12 liraydı aklımda kalan.
ekstra vergiler gelmiş bir çok şeye de.. ne olacak bu pahalılık bilmem
Önceki yazışmalarınızı okuyup bende kelimelik yüklemiştimkronikuykucu ve M Meyraa- . 2 gün oynadım psikolojim bozuldu. Hele birisine 70 puan fark yapmışken elinde kalan harflerle bir kelime yazıp beni geçmişti. Hemen sildim oyunu
Tatlı etki yaptıysa ondandırYürek de yemedim ama :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?