Geçen yeni açılan bir konuda yine ekonomi topikleri günlük yaşantıya dönmüs, çocuk, yemek paylasimlari yazmışlar
Sanki her gün bu kadar altın aldım, bu kadar USD yaptım yazacağız.
Hayata dair her şey işte.

Tabiki canım israf yok
Mesela yumurta akını dolaba koydum
Yarın nasipse sabah kahvaltıya sucuklu patatesli yumurta yaparken içerisine koyacağım

Eki Görüntüle 2623880

Tabiki canım israf yok
Mesela yumurta akını dolaba koydum
Yarın nasipse sabah kahvaltıya sucuklu patatesli yumurta yaparken içerisine koyacağım
ben de bu sabah menemene koydum

Ee ekonomi günlük yaşantıda zaten.. Sanki borsada mı çalışıyoruz ne yazacağız her gün.. Milleti geren ne ben onu anlamıyorum. Bence derdim var daki konuların çoğu da dert değil.

Ha bazıları var sözüm meclisten dışarı tamamen kendini övme amaçlı yazıyor buralara. Ben şöyle temizim ben böyle bakımlıyım, benim işlerim böyle yolunda gidiyor. Açıkçası bu da bana normal gelmiyor; ama bana ne yani niye karışayım, gülüp geçiyorum. İsteyen istediğini yazar..

Bu sabah markete gittim. Valla araba sürmeyi bile özlemişim. Ev temizliği vs derken zaman geçiverdi. Ekonomi adına yaptığım tek aksiyon para harcama oldu bugün

En temiz benim ama, bunu herkes bilsin
Bu ara çoğumuzun ekonomiye katkısı hep harcama yönünde mecburen.
Çok şükür halimize tabi.
Derdim vari arada okuyorum, çok enteresan orası dert olmayan konular çoğu katılıyorum ve bazen çok komik oluyorlar.
Geçenlerde 3bin TL ile iki kişi gecinebilir mi diye bir konu vardı, Allah'tan dedim ekonomi tipiginde acmamis konuyu

Aynen canım, bu aralar harcama yaparak, ekonomiyi ayakta tutmaya çalışıyoruz, daha nE yapalım, hep birikim olmaz...

Valla bu aralar, ne temizlikte, ne bakımda vs iddialıyım, günü kurtarıyorum o kadar ve en önemlisi sağlık için şükrediyorum

Detaylarını okudun mu aylık 1.000 giysi, 1.000 kozmetik kalanıyla da mutfak benzin şaka sandım ama ciddiymiş

Detaylarını okudun mu aylık 1.000 giysi, 1.000 kozmetik kalanıyla da mutfak benzin şaka sandım ama ciddiymiş
Epey okudum o konuyu
600 TL mutfağa yetmez mi yazmış, dünkü 450 TL lik harcama fişini ekleyecektim, bunu kaç gün yeriz yazarak
Bir de her ay 100 100 arttırıp botoks yaptiracakmis.
Ciddi ciddi yazmış walla

aksam balkona cıktık karsı apartman
marşlar caldı cocuklar bayrak salladı
ısıkları kapadık actık falan güzeldi ya
yarın aksamın provası
Evde çocuk yok ama
Biz de balkonu süsledik, LED'li isik yaptık.
Çocukluğumdan beridir 23nisanin hep ayrı yeri var.
Kocaman bayrağımızı da on tarafa astik.
Cokk heyecanlı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…