- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.281
Geçen yeni açılan bir konuda yine ekonomi topikleri günlük yaşantıya dönmüs, çocuk, yemek paylasimlari yazmışlarellerinize saglık kızlar
ay bızım topiğe konu dısı konu dısı dıye ugrayanlar bıde sımdı gelsınler
yemek programına döndük
önemli olan bu malzemeleri almak ziyan etmemek degerlendirmek alın size ev ekonomisi
ellerinize saglık kızlar
yemek programına döndük
önemli olan bu malzemeleri almak ziyan etmemek degerlendirmek alın size ev ekonomisi
Vaaaay, magnolyaya yeni yorum getirmiş arkadaş, afiyet şifa olsun
Benim bugün hiç bir şey yapasım yok, tanıdık, özel ( etine, tavuğuna, sucuğuna güvenilir) bir yer var bizim, ordan sipariş verdim bugün
Sağolun kızlarHarika, süper, muhteşem olmuş
ellerinize saglık kızlar
yemek programına döndük
ben de bu sabah menemene koydumEki Görüntüle 2623880
Tabiki canım israf yok
Mesela yumurta akını dolaba koydum
Yarın nasipse sabah kahvaltıya sucuklu patatesli yumurta yaparken içerisine koyacağım
Geçen yeni açılan bir konuda yine ekonomi topikleri günlük yaşantıya dönmüs, çocuk, yemek paylasimlari yazmışlar
Sanki her gün bu kadar altın aldım, bu kadar USD yaptım yazacağız.
Hayata dair her şey işte.
En temiz benim ama, bunu herkes bilsinEe ekonomi günlük yaşantıda zaten.. Sanki borsada mı çalışıyoruz ne yazacağız her gün.. Milleti geren ne ben onu anlamıyorum. Bence derdim var daki konuların çoğu da dert değil.
Ha bazıları var sözüm meclisten dışarı tamamen kendini övme amaçlı yazıyor buralara. Ben şöyle temizim ben böyle bakımlıyım, benim işlerim böyle yolunda gidiyor. Açıkçası bu da bana normal gelmiyor; ama bana ne yani niye karışayım, gülüp geçiyorum. İsteyen istediğini yazar..
Bu sabah markete gittim. Valla araba sürmeyi bile özlemişim. Ev temizliği vs derken zaman geçiverdi. Ekonomi adına yaptığım tek aksiyon para harcama oldu bugün
Aynen canım, bu aralar harcama yaparak, ekonomiyi ayakta tutmaya çalışıyoruz, daha nE yapalım, hep birikim olmaz...Ee ekonomi günlük yaşantıda zaten.. Sanki borsada mı çalışıyoruz ne yazacağız her gün.. Milleti geren ne ben onu anlamıyorum. Bence derdim var daki konuların çoğu da dert değil.
Ha bazıları var sözüm meclisten dışarı tamamen kendini övme amaçlı yazıyor buralara. Ben şöyle temizim ben böyle bakımlıyım, benim işlerim böyle yolunda gidiyor. Açıkçası bu da bana normal gelmiyor; ama bana ne yani niye karışayım, gülüp geçiyorum. İsteyen istediğini yazar..
Bu sabah markete gittim. Valla araba sürmeyi bile özlemişim. Ev temizliği vs derken zaman geçiverdi. Ekonomi adına yaptığım tek aksiyon para harcama oldu bugün
En temiz benim ama, bunu herkes bilsin
Bu ara çoğumuzun ekonomiye katkısı hep harcama yönünde mecburen.
Çok şükür halimize tabi.
Derdim vari arada okuyorum, çok enteresan orası dert olmayan konular çoğu katılıyorum ve bazen çok komik oluyorlar.
Geçenlerde 3bin TL ile iki kişi gecinebilir mi diye bir konu vardı, Allah'tan dedim ekonomi tipiginde acmamis konuyu
Detaylarını okudun mu aylık 1.000 giysi, 1.000 kozmetik kalanıyla da mutfak benzinEn temiz benim ama, bunu herkes bilsin
Bu ara çoğumuzun ekonomiye katkısı hep harcama yönünde mecburen.
Çok şükür halimize tabi.
Derdim vari arada okuyorum, çok enteresan orası dert olmayan konular çoğu katılıyorum ve bazen çok komik oluyorlar.
Geçenlerde 3bin TL ile iki kişi gecinebilir mi diye bir konu vardı, Allah'tan dedim ekonomi tipiginde acmamis konuyu
Epey okudum o konuyuDetaylarını okudun mu aylık 1.000 giysi, 1.000 kozmetik kalanıyla da mutfak benzinşaka sandım ama ciddiymiş
Haha bu ara ben de öyleyim idare edecek kadar yemek temizlik..Valla bu aralar, ne temizlikte, ne bakımda vs iddialıyım, günü kurtarıyorum o kadar ve en önemlisi sağlık için şükrediyorum ☺
Bereketli olsunDun birikime attigim 2000 tl ile 378 TL'dan 5.30 gr altin aldim.karamelli_turta Bereketli olsun...
Botoks ve tatil de varDetaylarını okudun mu aylık 1.000 giysi, 1.000 kozmetik kalanıyla da mutfak benzinşaka sandım ama ciddiymiş
Evde çocuk yok amaaksam balkona cıktık karsı apartman
marşlar caldı cocuklar bayrak salladı
ısıkları kapadık actık falan güzeldi ya
yarın aksamın provası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?