Ve aleykumselam canım
Huzurlu günlerde yiyin yaptığınız ekmekleri
O kuzucuğu yerim ben

Sabah bi esim ardindanda ben markete gitdik. 2 maske daha aldik. Toplam 100€ harcadik bugün. Bütcemizi baya gectik bu ay. Bakalim gelecek ay ne masraflar bekliyor bizi.
Kahvaltiyi gec bitirdik bugün, ardindan baba kiz 2,5 saat uyudular bende rahat rahat temizlik yapa bildim. Bi camlar kaldi yarina.
Benimkiler uyandiktan sonrada 2,5 saat disardaydik. Önce kizi 1 saat oynatdik yorduk, ardindan biz rahat rahat yürüyüs yaptik.
Yarin cok isim yok, havada iyi, yürürüz herhalde yine. Yapilcak baskabirsey yok zaten.

10:45 'te canlı ders yayınım var

Bu akşam

Kuru fasulye ve pilav yapacağım inşaallah

Süt sipariş ettim o gelir onu kaynatırım
Elektrik faturası gelir bu aralar
Evi süpürürüm
Çamaşır atarım makinaya
Hava sıcak olursa balkon yıkarım

Dün annemin komşusu köyden ıspanak ve yeşil soğan getirmiş onları ayıklarım

Yufka alınca sigara böreği sarmam lazım

Günaydın arkadaşlar

Hamurumu yoğurdum sabah, tepsi mayasının gelmesini bekliyorum, ekmeğim bitmişti,,, sonra nE hazırlasamlı kahvaltı :)

Mübarek Ramazan ı Şerif de geldi, Rabbim layıkıyla geçirebilmeyi ve bayrama ulaşabilmeyi nasip etsin cümlemize... amin

Yarın bir güllaç yaparım artık.... :)

Günaydın kızlar
Bayramınız kutlu olsun.
kronikuykucu cheseecake tarifini denedim, tadı çok güzel oldu ama üzeri çatladı. Fırının içine su koydum 160 derecede pişirdim. 40dk da üzeri kızarmıştı, ama çatladı. Neyi yanlış yaptım bilemedim. İlk pişerken kenarlar kabardı orta çöktü.

Evlendiğimizden beridir ilk kez bir Ramazanda evdeyim, ben sağlık sorunum nedeni ile uzun yıllardır oruç tutamıyorum.
Bu yıl evdeyim denemek istiyorum.
Zaten iki öğün besleniyorum epeydir, vücudumun tepkisine göre bakarım.
Eğer ilk gün sıkıntım olmazsa devam ederim.
Her sene kalabalık iftar sofraları olurdu, aile, arkadaş davet eder, biz giderdik.
Bu sene buruk olacak.
Kolanın meşhur reklamlarindaki kalabalik sofralar olmayacak.

Rabbim kolaylık versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…