Yarın pide ve güllaç denemek istiyorum.
Var mı sizin tasarladığı menüler, ya da kolaylık olsun diye düşündüğünuz seyler varsa ben de faydalanmak isterim.
Ben de tatlı olarak güllaç yapacağım
Menüye daha karar veremedim

Biz de her sene iki üç akşam evde iftar ederdik, o da misafir olurdu... işten çıkardım, evden toparlanır çıkar, iftar, teravih derken 24 ten önce eve gelemezdik, hatta bazen sahur, devam ederdik arkadaşlarla, sabah ezanı okunurken eve girerdik.., bayramdan bir kaç gün önce, yollara revan olur, Akdeniz, Karadeniz büyüklerin ziyaretine giderdik..,bu Ramazan benim için de çok garip olacak, ilk defa evde, çekirdek aile olacağız...

Buna da şükür, bu da farklı bir tecrübe olacak, Rabbim sağlık versin, gerisi her şekilde hallolur...

ellerine saglık canım acaba pısınce fırından hemen mi cıkardın ben bı 15-20 dk fırının agzı yarım acık bekletıyorum ani sıcaklık farkı olmasın diye.
benımkinde de catlıyor ama oyle derin oldugu olmadı

Kahvemsim kendini denersin baktin seni kötü yapiyorsa ara verirsin cnm.
Önemli olan niyet ama sağlık önemli.
Ben çocukluğumda başlamıştım oruç tutmaya e malûm o zamanlar saat olarak da azdi.
Evlendikten sonra doğumlar, süt dönemi ve derken son 5 yıldır tekrar niyet etmeye başladım.
Çalışırken zorlaniyor insan.

Evinde kedisi olan arkadaşlar varmı? Tayin olup gittiğimizde evde kedi bakmak istiyorum oğlumda çok hevesli eşimde alıştı gibi bu fikreÖğrenciyken köpek bakmıştık evdeİnsanın evladı gibi oluyor 10 yıl yaşadı bizimle sonra kayboldu hala aklımıza geldikçe ağlıyoruzKöpegin tek sıkıntısı dışarıya çıkıp gezdirmek istiyor patileri batıyor ve arada havlama sorunu oluyor.Kedi lojmandada olsak rahat olur diye düşünüyorum.

Senin de tarifine sağlık canım, pişerken çatladı. Sanırım kekini yaparken çok köpürttüm. En yakın zamanda limonlusunu deneyeceğim.

Bizim kedimiz var bahçede.
Bebekken sahiplenmiştik Boncugumuzu hem ev hem bahceye alıştırdık, kış bittikten sonra bahçede bakmaya devam ettik.
Kediler çok uysal oluyor zorluk yaşayacağınızı sanmam :)
iyiniyetli nin de ev kedisi var

Bende parayla satın alıp ticarete ortak olmam.Sahiplenmek istiyorum.Oğlumla birlikte büyürler inş. Çok hevesliyiz

Bende parayla satın alıp ticarete ortak olmam.Sahiplenmek istiyorum.Oğlumla birlikte büyürler inş. Çok hevesliyiz
Benim oğlum çok istiyordu.
Eşim ile oglum barinaktan daha minicikken aldı.
Çocuklarin duygusal gelişimi için de çok faydali niyetiniz varsa alin çok da sevaba girersiniz çünkü genelde tekir yani cins olmayan kediler tercih edilmiyor

Yarın pide ve güllaç denemek istiyorum.
Var mı sizin tasarladığı menüler, ya da kolaylık olsun diye düşündüğünuz seyler varsa ben de faydalanmak isterim.
Bende pide ve güllaç düşünüyorum ama yemeğe karar veremedim fikirlerinizi bekliyorum dostlar

Bugün bende hiç bir şey yapmadım desem yeridir. Nedense modum düşük bu aralar. Sahura kadar uyumamaya çalışacağım. Sabah 7de kalkıyorum öbür türlü.

23 Nisan için herkes balkondaydı. İstiklal marşı, 10. Yıl marşı okuduk sitece. Karşı apartmanlar da çok çoşkuluydu. Çok duygulandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…