- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.321
Ben de tatlı olarak güllaç yapacağımYarın pide ve güllaç denemek istiyorum.
Var mı sizin tasarladığı menüler, ya da kolaylık olsun diye düşündüğünuz seyler varsa ben de faydalanmak isterim.
Merhaba parex in buz torbası.Mrhababu kullandıgınız poşet hangi markanın acaba gayet genişmiş yemekleri 1 tanesi yeterli olur gibi duruyor çok beğendim
Çok teşekkür ederimMerhaba parex in buz torbası.
Bize de 225 geldi yaaaElektrik faturam 235 gelmis
Yakinda kendim de inanicam elektrikle calistigima
ellerine saglık canım acaba pısınce fırından hemen mi cıkardın ben bı 15-20 dk fırının agzı yarım acık bekletıyorum ani sıcaklık farkı olmasın diye.Günaydın kızlar
Bayramınız kutlu olsun.
kronikuykucu cheseecake tarifini denedim, tadı çok güzel oldu ama üzeri çatladı. Fırının içine su koydum 160 derecede pişirdim. 40dk da üzeri kızarmıştı, ama çatladı. Neyi yanlış yaptım bilemedim. İlk pişerken kenarlar kabardı orta çöktü.
Kahvemsim kendini denersin baktin seni kötü yapiyorsa ara verirsin cnm.Evlendiğimizden beridir ilk kez bir Ramazanda evdeyim, ben sağlık sorunum nedeni ile uzun yıllardır oruç tutamıyorum.
Bu yıl evdeyim denemek istiyorum.
Zaten iki öğün besleniyorum epeydir, vücudumun tepkisine göre bakarım.
Eğer ilk gün sıkıntım olmazsa devam ederim.
Her sene kalabalık iftar sofraları olurdu, aile, arkadaş davet eder, biz giderdik.
Bu sene buruk olacak.
Kolanın meşhur reklamlarindaki kalabalik sofralar olmayacak.
ellerine saglık canım acaba pısınce fırından hemen mi cıkardın ben bı 15-20 dk fırının agzı yarım acık bekletıyorum ani sıcaklık farkı olmasın diye.
benımkinde de catlıyor ama oyle derin oldugu olmadı
Bizim kedimiz var bahçede.Evinde kedisi olan arkadaşlar varmı? Tayin olup gittiğimizde evde kedi bakmak istiyorum oğlumda çok hevesli eşimde alıştı gibi bu fikreÖğrenciyken köpek bakmıştık evde İnsanın evladı gibi oluyor 10 yıl yaşadı bizimle sonra kayboldu hala aklımıza geldikçe ağlıyoruz Köpegin tek sıkıntısı dışarıya çıkıp gezdirmek istiyor patileri batıyor ve arada havlama sorunu oluyor.Kedi lojmandada olsak rahat olur diye düşünüyorum.
Bende parayla satın alıp ticarete ortak olmam.Sahiplenmek istiyorum.Oğlumla birlikte büyürler inş. Çok hevesliyizBizim kedimiz var bahçede.
Bebekken sahiplenmiştik Boncugumuzu hem ev hem bahceye alıştırdık, kış bittikten sonra bahçede bakmaya devam ettik.
Kediler çok uysal oluyor zorluk yaşayacağınızı sanmam :)
iyiniyetli nin de ev kedisi var
Benim oğlum çok istiyordu.Bende parayla satın alıp ticarete ortak olmam.Sahiplenmek istiyorum.Oğlumla birlikte büyürler inş. Çok hevesliyiz
Ellerine sağlık, çok güzel görünüyorSelam kızlar
Bu da benim baget ekmeğim ☺ Ekmeği bu şekilde şekillendirmeyi denemediyseniz mutlaka tavsiye ederim
Eki Görüntüle 2624376
Bende pide ve güllaç düşünüyorum ama yemeğe karar veremedim fikirlerinizi bekliyorum dostlarYarın pide ve güllaç denemek istiyorum.
Var mı sizin tasarladığı menüler, ya da kolaylık olsun diye düşündüğünuz seyler varsa ben de faydalanmak isterim.
Ben klasikten başlangıç yapayım diyorum; pastirmali kurufasulye ve pilav yapicam.Bende pide ve güllaç düşünüyorum ama yemeğe karar veremedim fikirlerinizi bekliyorum dostlar
Maşaallah Barekellah Allah'ım nazarlardan korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?