Ay yok artik yazık.

Eşin de az değil kadin çalışsın, evde de çalışsın daha anasina da çalışsın anladigim kadariyla hastalik falan da yok
Rahat böyle tâbi.
yemek yapamayacak bir hastalığı yok
karamelli bunlar beni üste çocuklara bakarız diye oturttular
kızıma annemle dönüşümlü baktılar 2 buçuk sene. sonra kreşe verdim.
oğluma bakmam dedi fellik fellik bakıcı aradım aylarca
o sıcacık evde otururken biz karda kışta kucağımda bakıcıya taşıdım. bugünde ben bakayım demedi
kinlendim elimde değil

meğer üste oturtma nedeni kendine baktırmakmış kadının.
acıtasyon yapıyor oğlu da kıyamıyor.
ama sabrım taştı taşacak üstümdeki yüklerle beraber onlarıda atacağım büyük günü bekliyorum Rabbim büyük.

Insallah canım bu salgın hepimizi fena vurdu ben devlet memuru oldugum icin maaşımı etkileyen bisey yok ama düzenimiz altüst oldu kimi zaman h sonu bile calısıyoruz bi an evvel sağlıkla eski düzenimize donebilsek

Çok sinirlendim
Hem eşine hem ailesine
Tövbe tövbe diyorum sadece
dayanacak gücüm kalmadı
şu süreci atlatıp eski düzenime döneyim hayırlısıyla çünkü özellikle şu 1 buçuk aydır aydım baydım resmen
bakıcam sonra çaresine

Yaziktir canim çok haklisin el kadar bebe öz torunu sen gelene kadar idare edemezmiydi.
Şimdi senden az çok hicbir beklentiye girmesin bu yüzden.
Ha baktiysa da sana mi bakmış oluyor, kendi torununa bakıyor.

Kv olayı bir kenara da siz bir destek mi alsanız ki acaba cnm,sana da iyi gelir. Hem ne olacaksa da karar verilir herkes yerini bilir.

dayanacak gücüm kalmadı
şu süreci atlatıp eski düzenime döneyim hayırlısıyla çünkü özellikle şu 1 buçuk aydır aydım baydım resmen
bakıcam sonra çaresine
Canım seninle tanışmadık sanırım hikayeni tam bilemiyorum ama okudugum kadariyla son bikac msj da üzüldüm durumuna Allah sabır versin güç versin sana şu hayatta son zamanlarda öğrendiğim bisey varsa fedakarlık yapan yaptığiyla kaliyor kadir kiymet bilen insan sayisi cok az önce kendini ve evlatlarını düsünmeni tavsiye edicem nacizane

Hoşgeldin :)
Amin
aynen öyle yapıcam sadece kendim ve çocuklarım için yapıcam artık herşeyi.
teşekkür ederim

Kızıma baktı ama gerçekten kaşılığını fazla fazla ödedim. Temizliğini yemeğini ütüsünü yaptım. Misafirlerini ağırladım.
istedi telefon aldım hediyeler aldım.
oğluma bakıcı bulamadım bi ara dedi ki günüm var 500tl verirsen bakayım.
bunu dediya ölsem baktırmam. hem para verecem hemde yukarda saydığım işleri de yapacam.
neyseki büyüdüler çok şükür.
ama ne anasına ne oğluna içimde zerre sevgi saygı kalmadı.
evine iğne almayan adam bugün gitmiş çaydanlık almış annecine. kahvaltılık almış. ama sormuyor evde varmı yokmu çünkü witcher halleder

öyle rahatlarki anlatamam
hepsinin rahatını bozup ters düz edeceğim kafama koydum

Mübarek günlerdeyiz
bana da dua edin olur mu?
Rabbim imtihanımı kolaylaştırsın
huzur yoksa hiç bişeyin tadı olmuyor

Rabbim hayırlı huzurlu günler göstersin inşallah sana ve evlatlarına.. Tez zamanda hayırlısıyla feraha çıkarsınız inşallah çok üzüldüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…