- 1 Mayıs 2013
- 2.235
- 7.169
- 358
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.461
Insallah canım artık daha sık burdayım bi aksilik olmazsaGüle güle kullan canım..
Kazasiz belasiz inş.
Herşey düzelir,bulur yolunu canim benim daha sık gel..:)
yemek yapamayacak bir hastalığı yokAy yok artik yazık.
Eşin de az değil kadin çalışsın, evde de çalışsın daha anasina da çalışsın anladigim kadariyla hastalik falan da yok
Rahat böyle tâbi.
evet ondanda çok memnun olan varBu tarz birşey vardı ama çabuk bozuldu.
Vip Ahmet ürünleri var Instagram'da küçük kovalı moplu öyle birşey alayim diyorum bu sefer
Insallah canımHoşgeldin tekrar canım.
Gelmiş geçmiş olsun.
Birikim bu aya kadar az çok yapıyordum, fena değildi ama salgın nedeniyle bir aydan fazladir evdeyim.
Maaslarimizin ne olacağı de belli değil, birikime dokunmadan bu süreci atlatmayı umuyorum.
dayanacak gücüm kalmadıÇok sinirlendim
Hem eşine hem ailesine
Tövbe tövbe diyorum sadece
Kazasız belasız kullan
Birikimlerin güzel yere gitmiş
Yaziktir canim çok haklisin el kadar bebe öz torunu sen gelene kadar idare edemezmiydi.yemek yapamayacak bir hastalığı yok
karamelli bunlar beni üste çocuklara bakarız diye oturttular
kızıma annemle dönüşümlü baktılar 2 buçuk sene. sonra kreşe verdim.
oğluma bakmam dedi fellik fellik bakıcı aradım aylarca
o sıcacık evde otururken biz karda kışta kucağımda bakıcıya taşıdım. bugünde ben bakayım demedi
kinlendim elimde değil
meğer üste oturtma nedeni kendine baktırmakmış kadının.
acıtasyon yapıyor oğlu da kıyamıyor.
ama sabrım taştı taşacak üstümdeki yüklerle beraber onlarıda atacağım büyük günü bekliyorum Rabbim büyük.
HoşgeldinizÇok teşekkurler canım inşallah hepimizin birikimlere hayırlı yerlere gider
Canım seninle tanışmadık sanırım hikayeni tam bilemiyorum ama okudugum kadariyla son bikac msj da üzüldüm durumuna Allah sabır versin güç versin sanadayanacak gücüm kalmadı
şu süreci atlatıp eski düzenime döneyim hayırlısıyla çünkü özellikle şu 1 buçuk aydır aydım baydım resmen
bakıcam sonra çaresine
Cok teşekkür ederim sizde hoşgeldinizHoşgeldiniz
Arabanızı da güle güle kullanın
Hoşgeldin :)Canım seninle tanışmadık sanırım hikayeni tam bilemiyorum ama okudugum kadariyla son bikac msj da üzüldüm durumuna Allah sabır versin güç versin sanaşu hayatta son zamanlarda öğrendiğim bisey varsa fedakarlık yapan yaptığiyla kaliyor kadir kiymet bilen insan sayisi cok az önce kendini ve evlatlarını düsünmeni tavsiye edicem nacizane
Rica ederim ne demekHoşgeldin :)
Amin
aynen öyle yapıcam sadece kendim ve çocuklarım için yapıcam artık herşeyi.
teşekkür ederim
Kızıma baktı ama gerçekten kaşılığını fazla fazla ödedim. Temizliğini yemeğini ütüsünü yaptım. Misafirlerini ağırladım.Yaziktir canim çok haklisin el kadar bebe öz torunu sen gelene kadar idare edemezmiydi.
Şimdi senden az çok hicbir beklentiye girmesin bu yüzden.
Ha baktiysa da sana mi bakmış oluyor, kendi torununa bakıyor.
Kv olayı bir kenara da siz bir destek mi alsanız ki acaba cnm,sana da iyi gelir. Hem ne olacaksa da karar verilir herkes yerini bilir.
Tam olarak durum bu galiba,Daha önce söyledimmi bilmiyorum
tam olarak doğmamış
vücudu çıkmış kafası annesinin içinde kalmış bu adamın
Dualarimda sana da yer var tabiki canım,rabbim güzel kapilar açsın inşallah sana.Mübarek günlerdeyiz
bana da dua edin olur mu?
Rabbim imtihanımı kolaylaştırsın
huzur yoksa hiç bişeyin tadı olmuyor
amin saolasınDualarimda sana da yer var tabiki canım,rabbim güzel kapilar açsın inşallah sana.
Mübarek günlerdeyiz
bana da dua edin olur mu?
Rabbim imtihanımı kolaylaştırsın
huzur yoksa hiç bişeyin tadı olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?