Aile bencil ve arsız ise zaten yaptıklarında bir tuhaflık görmezler ki o hesap
Onların vicdanı her zaman rahattır oğlanlarına ev vermişlerdir iş vermişlerdir
Şimdi meyvelerini toplama zamanı
Kafa bu şekilde çalıyor yani bu kafadalar

İsteklerini insanca bir tavırla sıralasa ne olacak
Şu yaşananları görmeyecek kadar kör duymayacak kadar sağır eşine yapılan haksızlıklara susmayacak kadar dilsiz
Ve de olanlara kayıtsız kalmayacak akılsız fikirsiz deli değildir galiba insan
Ama bilseler de görseler de duysalar da
Ortada kendileri açısından hiç sorun yoktur zaten
Çünkü onlar da kendi ailelerinin gölgesinde dura dura aynı düşünce biçiminin sahibi olmuşlar
Kendine özgü bir birey olamamışlardır

Istekler kabul görmez dolayısıyla duruyorsan dur yoksa ...... tir git başka da cümle bilmezler

Çözüm odaklı değil hep sorun odaklıdırlar olaylara meselere karşı

Eş değişir ev değişmez
Bu kadar manyakça bir fikir içerisindedir öyleleri

Biraz da ailesinin gazıyla aslında

Allah bunlara kendi ailelerinin gerçek yüzünü en kısa zamanda göstersin

Benzer şeyleri fazlasıyla yaşadım 18 yılım heba oldu
Ayrı ev yaptırdım çıktım kurtuldum
Galiba timarhanenin yolunu çoktan tutmuştum
Çok ciddiyim mübalağa etmiyorum

Burada yazmanın uygun olmayacağı şeyler de yaşadım
Ben Allah'a havale ettim hepsini

Günaydın kızlar ,
Ev kredimin sigortalari yenilenecekmis mayista senesi geliyor
Ne kadar tutar acaba.
Subemize başvurun diyor msjlarda, tlf ile gorussem olmaz mı.
K kahvemsi mutluluk
Telefon et tabiki bu zamanda şubeye mi gidilir.
Benimki bu aydi turtis dask ve konut sigortası 500 TLye yakın çekti, hayat sigortası krediyi çekerken on yıl peşin odemistim.
Bir de taksit ertelettim ya 3 ay için yeni hayat sigortası yapmışlar 230 TL
Detayını soramadım henüz

Benimki seninkinden yüksek olur hayat sigortası yillik olacak sekildeydi.
Pazartesi ararim temsilcimi.

Malesef canım evide ben odedim 8 yıl tokiye.
âmin canım sagolasin
Almiyor canim maddi olsun ödevleri günlük ihtiyaçları olsun hepsini ben hallediyorum. Buda karnını doyurdum(marketi o oduyor) işten gelince iki öptüm diye kendini baba saniyor

Çoluğu çocuğu olan bir kadın evini terk edip kendine yeni bir hayat kurmaya çalışıyorsa, yüzde 99 erkek suçludur.Hiçbir kadın mutlu huzurlu yuvasını dağıtıp,çocuklarını babasız büyütmek istemez.Dayanılmayacak noktaya gelene kadar kendinden verirde verir.Sen çok bilinçli,akıllı ve güçlü bir kadınsın.Evlatların en büyük kazancın, bundan sonra hep güzel günlee görürsünüz inşallah

Yuhhh o ne öyle yaa.Bankalarada fırsat verme, etinden suyundan sömürüyorlar

Ocağa bezelye ve mercimek çorbası attım.
Akşam üstü pilav ve tavuk yapacağım.
Sanırım bugün hep mutfaktayim
Mutfak da olmasa ne yapardık bilmem :)
Benimkiler de bugün bisküvili pasta istediler, onu yaptım attım dolaba, dün güllaç koca bir tepsi yapmıştım ama karşı komşuma verdim benimkiler de iftar, kalanı da sahurda hallettiler :)

Uzun zamandır canım etli nohut çekiyordu onu da koydum pişiyor, pilav, çorba tamamdır...
Bugün ekmek yeter, yarın ekmek, pide bir şeyler yapmam lazım benim de :)
Ekmeği buzluğa koymayı sevmediğim için, gün aşırı yapmam lazım

Gelelim birikim işlerine :)

bulunduğumuz ay sebebiyle, bu ay manevi birikime ağırlık verip, zekat, fitre ve sadakalarımızı Ramazan’ın başında vererek, ihtiyaç sahiplerine ve sevdiklerimize iftarlar ( bir telefonla, istediğimiz adrese iftar gönderme hizmeti veren kuruluşlarla ) vererek, 11 aydır yaptığımız maddi birikimlerimizi, manevi birikimlerle taçlandıralım, inşallah...

Peki ayrı eve çıkış sürecin falan sancılı olmadi mi sanirim küçük bir yerdesiniz birbirinizi görüyor musunuz

Ne yazik ki oyle seyler yaşanıyor ki evliliklerde insan neler görüyor ...Kendine yapılanları yakistiramiyor hazmedemiyor..

Merhaba kızlar
Witcher dualarımda olacaksın, Allah gizli açık hangi sıkıntımız varsa gidersin hepimizin. Maddi manevi ferahlık huzur versin

Akşam yemeğimizde fırında patlıcan yemeği var, patlıcan da 1 kilo alsak bile bitiremiyoruz dolaptakileri bitirmem şart. Bi de şehriyeli pilav yaparım bayadır yapmıyorum. Tarhana çorba fiks. Bi de dünden kalma kıbrıs tatlısı.
Ben oruç tutmuyorum tutanların Allah kabul etsin

Biz de bugün pide yapacağız ilk kez.. tarif var mi kizlar..
Ben pastane pidesi de yapacagim ayrıca netten bir tarif buldum inş becerebilirim
Ben pidede ekmekte un su tuz maya’dan dışarı çıkmıyorum. Sadece son zamanlarda mayayı güzel canlandırdığından bi kaşık toz şeker ekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…