- 6 Ağustos 2010
- 40.368
- 72.225
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.501
Yazmiyim diyorum ama dayanamıyorum
Esin sorumsuz tamam da ailesi nasıl bu kadar bencil ve olanları görmezden geliyor aklım almıyor.
Annesi de bir kadın seni anlaması ve destek olması gerekir.
Herkes özeldir, sen çalışıp evinin işini gucuni hallederken, ailesi eşinin aldığı şeyleri gönül rahatlığıyla nasıl kullanır.
Colugun çocuğun rızkı değil mi.
Allah ıslah etsin hepsini.
Sana da sabır versin
Insanlar belli bir yasdan sonra degismiyorlar, degisemiyorlar. Sadece kendimizi degistire biliriz.
Bazi seylere kabullenme misal. Sende iste.
Ev isine yardim iste, ev ekonomisine yardim iste. Sen herseyi yapiyorsun diye o öyle rahat bence. Sende iste birseyler, aldir birseyler. Evin misafiri degil sonucda.
Sen hem calis, hem cocugunla evinle ilgilen, bide maddi sorumlulugu al... cok yipranirsin bacim. Susma isteklerini sirala bence.
Merhaba, sizi uzaktan okuyorum genelde, huzursuz olmanıza üzüldüm,yazmak istedim. Arkadaşların da söylediği gibi iletişimde açık olmak çok önemli,eşinize karşı istekleriniz ve kırgınlıklarınız konusunda açık olun, ancak ailesiyle aranızda bırakmamaya çalışarak.Eminim zordur fakat açık olunca yeri geldiğinde kendinizi daha rahat savunabilirsiniz. Nacizane önerim evinizi değiştirmeniz mümkünse tatlı tatlı gidiş geliş yapılabilecek bir mesafede oturmanız. Erkekler anneleri konusunda hassaslar,ancak bazıları sizin de dediğiniz gibi doğmamış, birey olamamış. Maddi ve manevi olarak sömürülmek insanı üzüyor.
Umarım en kısa zamanda üzüntüleriniz biter. Ben de dua edeceğim size.
Senin herşeyi yapman ona iyice cesaret vermiş.Sırtını sana dayamış resmen.Erkekler fırsatını bulunca inanılmaz tembel ve sorumsuz oluyorlar.O kadar çok karşılaştımki öyleleriyle.Şimdi ev muhtemelen ailenin kira derdi yok, sende memursun oh mis sabit gelirin var evin ihtiyaçlarını karşılarsın, beyfendide kendini yormak üzmek zorunda kalmaz.E bide anasının paşa oğluşudur ordanda destek alır yakınlarmış.Rahatsız olduğun konuları ortaya döküp çözmesini istemelisin,aksi takdirde giden senden gider canım
Benzer şeyleri fazlasıyla yaşadım 18 yılım heba olduCanim yaa evde huzursuzluk olması görev bilinci olmaması zordur...Ve ben böyle erkeklere acımıyorum...Kadının hayatını hayallerini sömürüyor...Sen kendine bir seyler yap her şeyi bilmesi gerekmiyor...Gizli birikimden tut ihtiyacin olan şeye kadar..Ev işine yetişemeyince bayan da al...
Kayınvalide mevzularina cidden ayar oluyorum. Bu kadar kıymetleyse evlendirmeyin elalemin kizinin başını geleceğini yakmayin...Üstüne saglik yerindeyken hizmet beklemeler...Guzel huylu iyi niyetli olsa zaten hizmet seve seve gelir...
Ben bu konularda doluyum daha da yazmayayim...Allah su kıymetli günlerde sen gibi darda olanlara yardım ve çıkış yolu versin
Telefon et tabiki bu zamanda şubeye mi gidilir.Günaydın kızlar ,
Ev kredimin sigortalari yenilenecekmis mayista senesi geliyor
Ne kadar tutar acaba.
Subemize başvurun diyor msjlarda, tlf ile gorussem olmaz mı.
K kahvemsi mutluluk
Benimki seninkinden yüksek olur hayat sigortası yillik olacak sekildeydi.Telefon et tabiki bu zamanda şubeye mi gidilir.
Benimki bu aydi turtis dask ve konut sigortası 500 TLye yakın çekti, hayat sigortası krediyi çekerken on yıl peşin odemistim.
Bir de taksit ertelettim ya 3 ay için yeni hayat sigortası yapmışlar 230 TL
Detayını soramadım henüz
Malesef canım evide ben odedim 8 yıl tokiye.Senin herşeyi yapman ona iyice cesaret vermiş.Sırtını sana dayamış resmen.Erkekler fırsatını bulunca inanılmaz tembel ve sorumsuz oluyorlar.O kadar çok karşılaştımki öyleleriyle.Şimdi ev muhtemelen ailenin kira derdi yok, sende memursun oh mis sabit gelirin var evin ihtiyaçlarını karşılarsın, beyfendide kendini yormak üzmek zorunda kalmaz.E bide anasının paşa oğluşudur ordanda destek alır yakınlarmış.Rahatsız olduğun konuları ortaya döküp çözmesini istemelisin,aksi takdirde giden senden gider canım
âmin canım sagolasinCanim yaa evde huzursuzluk olması görev bilinci olmaması zordur...Ve ben böyle erkeklere acımıyorum...Kadının hayatını hayallerini sömürüyor...Sen kendine bir seyler yap her şeyi bilmesi gerekmiyor...Gizli birikimden tut ihtiyacin olan şeye kadar..Ev işine yetişemeyince bayan da al...
Kayınvalide mevzularina cidden ayar oluyorum. Bu kadar kıymetleyse evlendirmeyin elalemin kizinin başını geleceğini yakmayin...Üstüne saglik yerindeyken hizmet beklemeler...Guzel huylu iyi niyetli olsa zaten hizmet seve seve gelir...
Ben bu konularda doluyum daha da yazmayayim...Allah su kıymetli günlerde sen gibi darda olanlara yardım ve çıkış yolu versin
Almiyor canim maddi olsun ödevleri günlük ihtiyaçları olsun hepsini ben hallediyorum. Buda karnını doyurdum(marketi o oduyor) işten gelince iki öptüm diye kendini baba saniyorGünaydın herkese
Cennetmeyvesii eşinin hali beni de sinir etti. Hele kvnin pişkinliği...
Kızların dediği gibi aynı binada oturmamalısınız. Ama başka yere taşınsanız bile cepleri bir diyorsun, sonrası nasıl olur bilemedim. Ev ve çocuklarla ilgili hiç mi sorumluluk almıyor?
Aile bencil ve arsız ise zaten yaptıklarında bir tuhaflık görmezler ki o hesap
Onların vicdanı her zaman rahattır oğlanlarına ev vermişlerdir iş vermişlerdir
Şimdi meyvelerini toplama zamanı
Kafa bu şekilde çalıyor yani bu kafadalar
Çoluğu çocuğu olan bir kadın evini terk edip kendine yeni bir hayat kurmaya çalışıyorsa, yüzde 99 erkek suçludur.Hiçbir kadın mutlu huzurlu yuvasını dağıtıp,çocuklarını babasız büyütmek istemez.Dayanılmayacak noktaya gelene kadar kendinden verirde verir.Sen çok bilinçli,akıllı ve güçlü bir kadınsın.Evlatların en büyük kazancın, bundan sonra hep güzel günlee görürsünüz inşallahBenzer şeyleri fazlasıyla yaşadım 18 yılım heba oldu
Ayrı ev yaptırdım çıktım kurtuldum
Galiba timarhanenin yolunu çoktan tutmuştum
Çok ciddiyim mübalağa etmiyorum
Burada yazmanın uygun olmayacağı şeyler de yaşadım
Ben Allah'a havale ettim hepsini
Yuhhh o ne öyle yaa.Bankalarada fırsat verme, etinden suyundan sömürüyorlarTelefon et tabiki bu zamanda şubeye mi gidilir.
Benimki bu aydi turtis dask ve konut sigortası 500 TLye yakın çekti, hayat sigortası krediyi çekerken on yıl peşin odemistim.
Bir de taksit ertelettim ya 3 ay için yeni hayat sigortası yapmışlar 230 TL
Detayını soramadım henüz
Mutfak da olmasa ne yapardık bilmem :)Ocağa bezelye ve mercimek çorbası attım.
Akşam üstü pilav ve tavuk yapacağım.
Sanırım bugün hep mutfaktayim
Peki ayrı eve çıkış sürecin falan sancılı olmadi mi sanirim küçük bir yerdesiniz birbirinizi görüyor musunuzBenzer şeyleri fazlasıyla yaşadım 18 yılım heba oldu
Ayrı ev yaptırdım çıktım kurtuldum
Galiba timarhanenin yolunu çoktan tutmuştum
Çok ciddiyim mübalağa etmiyorum
Burada yazmanın uygun olmayacağı şeyler de yaşadım
Ben Allah'a havale ettim hepsini
Ben pidede ekmekte un su tuz maya’dan dışarı çıkmıyorum. Sadece son zamanlarda mayayı güzel canlandırdığından bi kaşık toz şeker ekliyorum.Biz de bugün pide yapacağız ilk kez.. tarif var mi kizlar..
Ben pastane pidesi de yapacagim ayrıca netten bir tarif buldum inş becerebilirim
Fotoğraf bekliorum beybi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?