Mide bulantım hiç geçmedi, leblebi yemekten ağzımın tadı hepten bozuldu.
Bu arada güllaç efsane olmuş şimdiye kadar boşuna disaridan alıp o kadar para veriyormusum.
Ekmek için ön maya yaptım.
Un cikarmisken, sahura eşime gözleme açtım.
Hep bir uyku halim var gece kalkabilirmiyim bilmiyorum.

Yazmiyim diyorum ama dayanamıyorum
Esin sorumsuz tamam da ailesi nasıl bu kadar bencil ve olanları görmezden geliyor aklım almıyor.
Annesi de bir kadın seni anlaması ve destek olması gerekir.
Herkes özeldir, sen çalışıp evinin işini gucuni hallederken, ailesi eşinin aldığı şeyleri gönül rahatlığıyla nasıl kullanır.
Colugun çocuğun rızkı değil mi.
Allah ıslah etsin hepsini.
Sana da sabır versin

Allah yardımcın olsun canım.
Eşine de akıl fikir versin
Amin canım saolasin
Esimin ve kayinbabamin keseleri bir.
O yüzden rahat
Benim sıkıntı ettiğim ona alması değil evine almamasi

Amin canım saolasin
Esimin ve kayinbabamin keseleri bir.
O yüzden rahat
Benim sıkıntı ettiğim ona alması değil evine almamasi
Insanlar belli bir yasdan sonra degismiyorlar, degisemiyorlar. Sadece kendimizi degistire biliriz.
Bazi seylere kabullenme misal. Sende iste.
Ev isine yardim iste, ev ekonomisine yardim iste. Sen herseyi yapiyorsun diye o öyle rahat bence. Sende iste birseyler, aldir birseyler. Evin misafiri degil sonucda.
Sen hem calis, hem cocugunla evinle ilgilen, bide maddi sorumlulugu al... cok yipranirsin bacim. Susma isteklerini sirala bence.

Ah be canım eşin ne iş yapıyor,sen ne iş yapıyorsun?erkek ve ailesinin kadını köle gibi kullanmasından nefret ediyorum.Kadın çalışsın, ev işi yapsın,çocuk doğursun, çocuğa -kocaya baksın, eve para getirsin,kaynana kayınpedere baksın bla bla blaa bu nedir ya.Normalde çocuklara kaynanalar bakmıyor diye hak talep edilmesine karşıyımdır,ancak çocuk olunca ben bakarım diye evi orda kurdurup, sonrada bu kadar eziyet edilmesinede karşıyım.Çocuk yap çocuk yap ben bakarım deyip ortadan kaybolanlarada.Ya hiç insanların hayatına burnunu sokma,yada sokuyorsan sorumluluğu al üstüne.Cidden seninde kocan ve ailesi tarafından sömürüldüğünü okumak beni bile çok sinirlendiriyor.Umarım herşey düzelir

Mübarek günlerdeyiz
bana da dua edin olur mu?
Rabbim imtihanımı kolaylaştırsın
huzur yoksa hiç bişeyin tadı olmuyor
Merhaba, sizi uzaktan okuyorum genelde, huzursuz olmanıza üzüldüm,yazmak istedim. Arkadaşların da söylediği gibi iletişimde açık olmak çok önemli,eşinize karşı istekleriniz ve kırgınlıklarınız konusunda açık olun, ancak ailesiyle aranızda bırakmamaya çalışarak.Eminim zordur fakat açık olunca yeri geldiğinde kendinizi daha rahat savunabilirsiniz. Nacizane önerim evinizi değiştirmeniz mümkünse tatlı tatlı gidiş geliş yapılabilecek bir mesafede oturmanız. Erkekler anneleri konusunda hassaslar,ancak bazıları sizin de dediğiniz gibi doğmamış, birey olamamış. Maddi ve manevi olarak sömürülmek insanı üzüyor.
Umarım en kısa zamanda üzüntüleriniz biter. Ben de dua edeceğim size.

Hepinize çok teşekkür ederim. Eşim esnaf ben memurum. Hâlâ babasının arkasını topladığı bir insan malesef. O yüzden ölürümde evden çıkmam diyor. Evle ilgilenmez çocukla ilgilenmez. Gelir elinde telefon diger elinde kumanda. Elle tutulacak bi yani kalmadı benim için. Hayırlısı olsun

Senin herşeyi yapman ona iyice cesaret vermiş.Sırtını sana dayamış resmen.Erkekler fırsatını bulunca inanılmaz tembel ve sorumsuz oluyorlar.O kadar çok karşılaştımki öyleleriyle.Şimdi ev muhtemelen ailenin kira derdi yok, sende memursun oh mis sabit gelirin var evin ihtiyaçlarını karşılarsın, beyfendide kendini yormak üzmek zorunda kalmaz.E bide anasının paşa oğluşudur ordanda destek alır yakınlarmış.Rahatsız olduğun konuları ortaya döküp çözmesini istemelisin,aksi takdirde giden senden gider canım

Canim yaa evde huzursuzluk olması görev bilinci olmaması zordur...Ve ben böyle erkeklere acımıyorum...Kadının hayatını hayallerini sömürüyor...Sen kendine bir seyler yap her şeyi bilmesi gerekmiyor...Gizli birikimden tut ihtiyacin olan şeye kadar..Ev işine yetişemeyince bayan da al...

Kayınvalide mevzularina cidden ayar oluyorum. Bu kadar kıymetleyse evlendirmeyin elalemin kizinin başını geleceğini yakmayin...Üstüne saglik yerindeyken hizmet beklemeler...Guzel huylu iyi niyetli olsa zaten hizmet seve seve gelir...

Ben bu konularda doluyum daha da yazmayayim...Allah su kıymetli günlerde sen gibi darda olanlara yardım ve çıkış yolu versin

Günaydın herkese

Cennetmeyvesii eşinin hali beni de sinir etti. Hele kvnin pişkinliği...
Kızların dediği gibi aynı binada oturmamalısınız. Ama başka yere taşınsanız bile cepleri bir diyorsun, sonrası nasıl olur bilemedim. Ev ve çocuklarla ilgili hiç mi sorumluluk almıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…