- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.661
Harika görünüyor, ellerine sağlıkAyy kızlar hakkınızı helal edin
Bence bu tarif çok başarılı, dün denedim çok begendikTeşekkür ederim canım, tek farkı süt olması sanırım, klasik tarifte bi süt yok gerisi aynı, bi deneyeyim ben de
Tesekkur ederim canımkaramelli_turta süper görünüyor canım, elllerine saglik ✌
Bu hafta bende tarif yok,şirket işleri var onları halletmem lazım, iş kadını kimliğine geri döneceğimTesekkur ederim canım
Siz deneyin tarifleri geliyorum peşinizden
Gerçekten harika oldu.
Artik sık sık yaparim bunu beğenilirse.
Tefal pahalı ama hakkını veriyor, benimkiler hepsi Tefal.Kızlar krep tavası nE marka kullanıyorsunuz, memnun musunuz?
Tefalinki ki gereksiz çok pahalı, Cem in veya başka bir markanın nE olabilir?
Ben krep filan yapmıyorum sürekli kullandığım bir şey değil uygun olsun diye bim den almıştım. Omlete çok iyi oluyor. Hiç çizik yıpranma da yok. Haşlama yumurtacıyım ben. Eğee denk gelirsen bim in tavasına şans ver.Kızlar krep tavası nE marka kullanıyorsunuz, memnun musunuz?
Tefalinki ki gereksiz çok pahalı, Cem in veya başka bir markanın nE olabilir?
Tefal pahalı ama hakkını veriyor, benimkiler hepsi Tefal.
Evkurun indirimi vardı yılbaşında o zaman değiştirmiştim.
Önümüz anneler günü ya indirimler olur takip edip Tefal al derim naçizane
Teşekkür ederim canım, ben de kırk yılda bir yaparım, 300-400 fiyatları görünce, altı üstü bir tava için değer mi diye düşündüm açıkçası..,Ben krep filan yapmıyorum sürekli kullandığım bir şey değil uygun olsun diye bim den almıştım. Omlete çok iyi oluyor. Hiç çizik yıpranma da yok. Haşlama yumurtacıyım ben. Eğee denk gelirsen bim in tavasına şans ver.
Bereketli olsun canımAklimdayken kumbaraya 20 TL yi aktardim
Çok mantıklı düşünüyorsun. Sürekli kullandığım bir şey olsa gidip kaliteli bir şey alabilirdim ama bizde nadiren kullanılıyor. Böyle düşünerek aldığım bir de granit Vok tavam var, onu da BİM’den almıştım onu çok kullandım bak. Bir ara düzgün bir muadilini almalıyımTeşekkür ederim canım, ben de kırk yılda bir yaparım, 300-400 fiyatları görünce, altı üstü bir tava için değer mi diye düşündüm açıkçası..,
300-400 muTeşekkür ederim canım, ben de kırk yılda bir yaparım, 300-400 fiyatları görünce, altı üstü bir tava için değer mi diye düşündüm açıkçası..,
Sağol canım evdeyken untmayayimBereketli olsun canım
Krep çocukken ablam yapmıştı içine reçel sürmüştü ayyyy çok kötüydü ilk ve son kez yedim. Biz de haşlama yumurta yeriz baharatla mis gibi oluyor.Ben krep filan yapmıyorum sürekli kullandığım bir şey değil uygun olsun diye bim den almıştım. Omlete çok iyi oluyor. Hiç çizik yıpranma da yok. Haşlama yumurtacıyım ben. Eğee denk gelirsen bim in tavasına şans ver.
Afiyet olsunBu da ikincisiaz yumurtalı, benim için :)
Bugün kızımın yaptığı tarif buEki Görüntüle 2625649
M Meyraa- bu tarifi yaptım ben @Thewitcher paylaşmıştı , instada sayfasi da var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?