Son cümlen beni benden aldı huysuz

Rinsonun sıvısı da var stogumda güzel kokuyor.

Günaydın hanımlar hayırlı Ramazanlar diliyorum.
Deterjan konuşulmuş sıvı deterjan bir dönem kullandım. Çamaşır iğrenç kokuyordu kanalizasyon gibi bir ortamda arkadaşımda aynısını söyledi onunda öyle kokmuş çamaşırları
Beyazlarda kesinlikle açık ara Ariel en iyisi beyaz sabun rendelerim gözüne atarım kar gibi çıkar çamaşırlar
Renkliler için persil severim

Sahurda içtiğim su miktarini abartiyorum galiba rahatsız olup hemen yatamiyorum.
Uyandiktan sonra bile karnim şiş halde
Canım birkaç sene önce ben de sahurda mideyi su ile şişirdim
Yatınca sular midemden yukarı harekete geçti biraz reflü oldum
Ondan da 40 gün tahin yiyerek kurtuldum
Aman dikkat et canım

Canım birkaç sene önce ben de sahurda mideyi su ile şişirdim
Yatınca sular midemden yukarı harekete geçti biraz reflü oldum
Ondan da 40 gün tahin yiyerek kurtuldum
Aman dikkat et canım
Ablacim o kadar abartmışım ki nefes almakta zorlandim
Tahin iyi mi geldi reflune sana da geçmiş olsun abla.

A 101 de abc konsantre yumuşatıcı 8.95 tl aynı yumuşatıcı internetteki farklı sitelerde farklı fiyatlarda örneğin hepsiburada da 19.25 tl
Trenyolda 21.25 tl
Abla internet sitelerinin indirimlerini takip et.
Mesela Hepsiburada salı günü süpermarket günü, trendyolda özel günlerde ve gece yarısı indirimleri oluyor. Kupon veriyor.
Çoklu alımlarda marketten daha uyguna geliyor ama normal zamanda fiyatlar çok ucuk.
Bu dönemde kimse pek çıkmak istemedigi için internet siteelrinde fiyatlar çok abartı

Kahvaltımızı yaptık

Akşam için minik kuzum anne peksemet yap da kahvaltı şeklinde yapalım dedi
Kıyamam kuzucuğuma

Tatlı olarak supangle yapacağım nasipse

Annem telefon etti
Annemin komşusu beyefendi bir amcamız vefat etmişti
Oğlu somun ekmeği dağıtıyormuş annem benim için de alayım mı dedi önemli değil diyene kadar ana yüreği sıcacık alıyorum dedi

Çamaşır yıkadım en son sıkma programından da geçirdim kiler odasına kurutmalığı açtım serdim
Hava güzel nasılsa ortalık sıcak kurusun
Elektrikten de tasarruf edeyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…