- 1 Ekim 2013
- 8.464
- 20.517
- 548
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #54.681
kahvemsim arcelik tost makınası 250 tl ye dusmus 500e yakınmıs anneme bıse almak ıstıyodum alayım dedim sonra aklıma anneler günü geldi hedıye olur dedim sen arıyodun ya haberin olsn canımSağol canım evdeyken untmayayim
Evet canım ariyorum hâlâ, gezip görüp almak istiyorum ama nerde..kahvemsim arcelik tost makınası 250 tl ye dusmus 500e yakınmıs anneme bıse almak ıstıyodum alayım dedim sonra aklıma anneler günü geldi hedıye olur dedim sen arıyodun ya haberin olsn canım
turtis sen de bakıyodun bı ara
ızgara özelliği falan da var tek kırmızı rengını secmezdım de o kampanyalı annem begenmesse ıade ederiz dedim
Sağol ablacım, akımı başlattınız peşinizden geliyorumKızlar ellerinize sağlık pideler çok güzel olmuş
tesekkur ederim canımEvet canım ariyorum hâlâ, gezip görüp almak istiyorum ama nerde..
Güle güle kullansın annecin ☺
Sağol ablacım, akımı başlattınız peşinizden geliyorum
Güle güle kullansın canım.kahvemsim arcelik tost makınası 250 tl ye dusmus 500e yakınmıs anneme bıse almak ıstıyodum alayım dedim sonra aklıma anneler günü geldi hedıye olur dedim sen arıyodun ya haberin olsn canım
turtis sen de bakıyodun bı ara
ızgara özelliği falan da var tek kırmızı rengını secmezdım de o kampanyalı annem begenmesse ıade ederiz dedim
Tacın krep tavasini tek geçerim müthiş biseyKızlar krep tavası nE marka kullanıyorsunuz, memnun musunuz?
Tefalinki ki gereksiz çok pahalı, Cem in veya başka bir markanın nE olabilir?
tesekkur ederim canımGüle güle kullansın canım.
Ama biz doğumgünü ya da kişiye özel günlerde evsel hediye almaya karşıyız.
Annem öyle yetiştirdi
İlkokula giderken kız kardeşimle harcliklarimizi biriktirip üstünü babama tamamlatip şimdinin çay makinesi tarzı elektrikli çaydanlık almıştık.
Annem çok sevindi ama sonra dediki ben size her özel günde hatıra kalacak ya da size özel birşeyler almaya ya da yapmaya çalışıyorum. Siz de artik bana sadece sarılın ya da çok isterseniz bir tane çiçek getirin. O zaman evimizin onunde kocaman bahçe vardı oradan.Paranizi harcamayın.
Yıllarca hepimiz bunu gelenek haline getirdik, manevi hediyeler verdik annemize. Para biriktirmeye daha doğrusu çalışmaya başlayınca da ortak kullanım ya da evsel değil de kişisel hediyeler vermeye dikkat ettik.
Son yıllarda kahvaltıya, yemeğe, spaya gidiyorduk farklı yerlere ama bu sene hiçbiri olamayacak.
Küçük ama özel birşey istiyorum.
Teşekkür ederim canım, bi bakayımTacın krep tavasini tek geçerim müthiş bisey
Granit ve 90 yada 100lira falan instagramda var bak istersen cnm
Çerçeve çok iyi fikirK kahvemsi mutluluk
elektronik cerceve ola bilir mi? Ayle fotoraflarinizi yüklersin?
Yada annene mektup yazip onu neden sevdigin 100 sebebi siraliya bilirsin.
Ben en cok mektuba sevinirdim herhalde.
Bu arada merhaba kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?