Sağol canım evdeyken untmayayim
kahvemsim arcelik tost makınası 250 tl ye dusmus 500e yakınmıs anneme bıse almak ıstıyodum alayım dedim sonra aklıma anneler günü geldi hedıye olur dedim sen arıyodun ya haberin olsn canım
turtis sen de bakıyodun bı ara
ızgara özelliği falan da var tek kırmızı rengını secmezdım de o kampanyalı annem begenmesse ıade ederiz dedim

Evet canım ariyorum hâlâ, gezip görüp almak istiyorum ama nerde..
Güle güle kullansın annecin

Kızlar ellerinize sağlık pideler çok güzel olmuş
Sağol ablacım, akımı başlattınız peşinizden geliyorum

Supangle tarifim

1 lt süt
5 yk şeker yazıyordu ama çok tatsız geldi ben
1sb şeker kullandım
3 yk kakao
3 yk un
2 yumurta sarısı
Vanilya yoktu ama ben 2 paket vanilya kullandım
40 gr bitter çikolata
40 gr sütlü çikolata

Muhallebiyi pişirdim
Kaynayınca çikolatayı ve 25 gr margarin ya da tereyağı ekliyorum
Soğuyana kadar arada karıştırdım

Sonra 1 sb buzdolabından çıkmış çok soğuk suyu muhallebinin içine döktüm ve karıştırdım

Sonra supangleyi bardaklara koydum
Altına ister kek ister bisküvi koyun
Isterseniz hiçbirşey koymayın
Üzerini sade bırakın ya da süsleyin size kalmış

Güle güle kullansın canım.
Ama biz doğumgünü ya da kişiye özel günlerde evsel hediye almaya karşıyız.
Annem öyle yetiştirdi
İlkokula giderken kız kardeşimle harcliklarimizi biriktirip üstünü babama tamamlatip şimdinin çay makinesi tarzı elektrikli çaydanlık almıştık.
Annem çok sevindi ama sonra dediki ben size her özel günde hatıra kalacak ya da size özel birşeyler almaya ya da yapmaya çalışıyorum. Siz de artik bana sadece sarılın ya da çok isterseniz bir tane çiçek getirin. O zaman evimizin onunde kocaman bahçe vardı oradan.Paranizi harcamayın.
Yıllarca hepimiz bunu gelenek haline getirdik, manevi hediyeler verdik annemize. Para biriktirmeye daha doğrusu çalışmaya başlayınca da ortak kullanım ya da evsel değil de kişisel hediyeler vermeye dikkat ettik.
Son yıllarda kahvaltıya, yemeğe, spaya gidiyorduk farklı yerlere ama bu sene hiçbiri olamayacak.
Küçük ama özel birşey istiyorum.

Kızlar krep tavası nE marka kullanıyorsunuz, memnun musunuz?
Tefalinki ki gereksiz çok pahalı, Cem in veya başka bir markanın nE olabilir?
Tacın krep tavasini tek geçerim müthiş bisey
Granit ve 90 yada 100lira falan instagramda var bak istersen cnm

tesekkur ederim canım
sen fikir sorunca ben de bu tarz soruyorsun zannettim
bizde de hediye genelde süpriz olmaz anneme kv ye gorumceme neye ıhtıyacı varsa ıstedıkleri çoksa ortaklasa azsa tek olarak alırız tabi normal zamanda aldıgımız hedıyeler hariç.
babamla anneme hedıye alalım gıbı dıaloglarımız olmadıgı için küçüklükten beri harclıklarımı biriktirip alırım ben de ufakta olsa. taa ortaokulda porselen saklama kabı almıstım hala saklar annem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…