İyi geceler
Sahura kalkiyorum namazim tesbihim sahurumu yapıyorum sabah namazimi kılıp yatıyorum. Sabah tesbihimi yaptım 2.cüzümü okudum. Oğlusla ilgilendim. İs için aradılar mecbur çıktım eve dönerken 101 e uğradım. Ketçap mayonez ikilisi ve marnarabirligin siyah zeytini ve de kahve dünyasının kahveleri indirimliydi aldım eve geldim. Annem harika pideler yaptı kızlar tam iftara denk getirdik. Çok kolay siz de yapabilirsiniz. Dünden İzmir köftem corbam ve sarmamiz vardı pide eşliğinde yedik sistik
Yarim saat leslie yaptım iste simdi de buradayım.

Annemin tansyonu iki haftadir sürekli cikip düsüyor. Bugün esim bir arkadasiyla gitdi annemi bize getirdi.
Bize1 saat uzak bir sehirde, bekar abimle yasiyor.
Yarina doktordan randevu aldim götürcem. Esiminde sabah göz doktorunda randevusu var, onada gitcem. Annemle esimin almancasi yetersiz malesef. Ben burda büyüdügüm icin zorlanmiyorum.
Arkadas sagolsun annemi arabasiyla gitdi aldi trene binmesin diye. Esim ehliyet icin ders calisiyor, umarim sürücü okullari acilinca sinavlarini verir. Bugün ehliyetin ne kadar önemli oldugunu yine anladim. Araba günlük, saatlikde kiralanir ehliyet olunca.
Benimde ehliyetim varda, 24 yil önce kaza yaptim, ondan beri kullaniyorum. Bir kac tekrarlama dersi aldim bir kac yil önce, ama arabada yanliz olunca korkumu atlatamadim.
Bugün karar verdim korkumun üzerine gitcem ve yine araba kullancam.
Ise döneyim, ekonomik durumumuz stabil olsun, yine bir kac saat ders alcam ve bu korku mu yenecem.
Sabah markete gitdim eksikleri aldim. 40€ tutdu.
Butceyi hic tutduramadik bu ay. Umarim gelecek ay daha iyi olur.

Biz pide fırını açmayı düşünüyoruz canim
Ek iş olarak

selam kızlar
bugun markete manava gıttık çok kalabalıktı sıra bekle kapıda bekle bılmemne evımızın dıbı oldugu halde 1.5 saat sürdü
eve geldim dus al hepsını sırkeli suyla sil
epey yorucu oldu
aksam da survıvora takılıyorum vakıt nası gecti anlamadım
bıde bı hafta evvelden regl oldum yaa

Varyemez abla ne yapıyorsun
Tarif, yemek fotosu nerede
Merhaba canım
Bugün makarna ve köylü tavuğu almıştım onu haşladım
Çarşıda işlerim vardı onları hallettim
Evde yapılması gereken işler derken
Mutfakta pek birşey yapmadım

Merhaba hanımlar. Bugün birikimimi yaptım bu aylık bir miktar gram aldım. Hayrını görürüz inşallah.

sabah çok erken kalkıyorum, oruç olunca zaman da geçmiyor sanki.Ev işi yemek derken oyalanmaya çalışıyorum ben ama eşim çok sıkılmaya başladı bu süreç öncesi de kış olduğu için evdeydi , şimdi de zorunlu evde. Sinirleri bozuldu garibimin Sen niye ağlamıyorsun diyor bana, çok normalmişim, çıkmak istemiyormuşum. Şu yaşıma kadar 1 gün boş boş evde durmamışım,niye itiraz edeyim halbuki

Bugün şirket işleri epey gerdi beni, çok şükür tamamladım.
Sporumu yapıp duş aldım, makinada çamaşırlar var, bitsin yatacağım.
Eşime kahvaltı tabağı hazırladım sahura ama yarından sonra o da tutamayacak sanırım, son kontrollerinin sonuçları çıkmış yarın doktoru arayacak.

Eşim iki gündür saat başı çöpleri atmaya mi çıksam diyor
Evde iki kişiyiz ne kadar çöp cikartabiliriz ki
En son balkonda oturayım hava güzel diyip 5 dakika sonra TV karsisina geçti.
Sıkıldıysan çık dolan diyorum, maskemiz yok kod da gelmedi, olanları ziyan etmeyeyim diyor.
En son seni kendi haline birakiyorum diyip işime döndüm.
Birkaç gündür işyeri için sürekli sisteme bağlanıyorum, yalnız kalınca bunaldı sanirim.

Valla benimki sürekli dibimde İki dakika sesim çıkmasa tin tin beni arıyor evde . Hadi sohbet edelim diyor hemen ama ben mutfakta olunca hiç yanaşmıyor ne hikmetse, bi salata yap azcık stres atarsın diyorum ama nerdeee

Valla benimki sürekli dibimde İki dakika sesim çıkmasa tin tin beni arıyor evde . Hadi sohbet edelim diyor hemen ama ben mutfakta olunca hiç yanaşmıyor ne hikmetse, bi salata yap azcık stres atarsın diyorum ama nerdeee
Ben çalışırken rahatsız olmasın diye yatak odasına ya da diğer odaya geçiyordum, sabah kalktım ki laptopu ve ajandami salonda yemek masanina goturmus. Ne yapıyorsun diye arada laf atıyor. Ben mali musavirim ki hic ilgi alanı da değil yaptığım isler, yorum falan yapiyor
Mutfakta da çok vakit geçiriyor benim eşim sever ama artık 40.gunu geçince haklı olarak sıkıldı.
Sürekli evde çay mi koyayım, kahve mi içsek modundaydik Allah'tan ramazan geldi
Evde sıkıldın mi diyorum yok sen varsın diyor
İnşallah bayramdan sonra ise döneriz de hepimiz normal rutine geçeriz

İnşallah ya... Normal rutinimiz için bile ne kadar şükretmeliymişiz meğer

Eğer hiç maske almadıysanız tc kimlikle eczaneler kontrol edip veriyor canım.

Selamlar kızlar, malesef benim blender setim yandı rengini, biçimi çok severek takım halinde almıştım. Arçeliğin lal serisiydi. Şimdi şöyle; blender ve mikser özelliği artık çalışmıyor, aparatın ucu yandığı için. Sadece parçalayıcı çalışıyor (küçük boy)
İki marka arasında kaldım arzum mu tefal mi? Arzum daha uygun fiyatlı, kullananlar var mı? Yorumlarda ısınıyor vs diye okudum korktum. Benimkinden dumanlar yükseldi çünkü eridi.
Tefal kullanan da ve memnun olan varsa yazarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…