- 6 Ağustos 2010
- 40.334
- 72.165
- 1.123
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #55.081
Benim hayatımda ne Korono sebebiyle ne de Ramazan münasebetiyle aslında değişen hiçbirşey olmamış sokağa çıkarken maske takmaktan başkaBenim bugün yemeğim yok, aklımda bir şey de yokAklımdaki her şeyi yaptım Ramazan ı Şerif’in başından beri, erken tükendum yani
Ayda yılda bir yemek yapan ben, yine çok iyi dayandım, kendimi tebrik ediyorum... iftar sofralarında, hangisinden yesem ben den, bu akşam iftara nE yapsam ben e geçiş, isimli roman yazacağım :)))
Benim de bu ay gün param gelecek nasipseBu ay gün sirasi bende
3.000 tl bekliyorum
Eline sağlık canim
Bu tatlıyı da pek severim, sanırım benim sevmediğim tatlı pek yok
Boşver ablacım kurtulmuşsun çok şükürBenim hayatımda ne Korono sebebiyle ne de Ramazan münasebetiyle aslında değişen hiçbirşey olmamış sokağa çıkarken maske takmaktan başka
Bir de okula gidememek
Onun dışında herşey aynı
Ramazanda bizim akrabalar arasında iftar buluşmaları geleneği yoktur herkes kendi evinde
Bizim vatandaşın aile akraba çevresinden uzak olmak birlikte olmaktan her açıdan tercihimdir
Burada gıyablarında yazmamın kimseye faydası yok
Ya sabır
Ellerine sağlık canım çok güzel görünüyorlar
Gozum üstünüzde hiç merak etme,Kizlar ekmek tarifinizi bulamıyorum yazar misiniz lutfen
K kahvemsi mutluluk tebrikler guzel kilo verdin ama bize destek ol
Al benden de o kadarkaramelli_turta benim yıllık altın birikim hedefi altın fiyatlarının yükselmesi ve de okula gidemediğimiz için ekderslerdeki düşüş sebebiyle rotadan saptı
Darisi benim basimaKızlar ben şokkk
Zayıflamaya devam ediyorum.
Artık bu yeter bana.
Boyum 173, 68 ideal benim için, kemikliyim ve yağ oranim da idealdi en son olcumde.
Ben 300 gramı verip koruyarak size eşlik edeyim.
Kızlar ben şokkk
Zayıflamaya devam ediyorum.
Artık bu yeter bana.
Boyum 173, 68 ideal benim için, kemikliyim ve yağ oranim da idealdi en son olcumde.
Ben 300 gramı verip koruyarak size eşlik edeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?