- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #55.061
Ona hayırlısıyla kiracı bulursun... boyumuz aynı seninle..Pilates çok güzel şekillendiriyor vücudu. Ama ben cok sıkılıyorum...Pilates harici ekstra altin faydalı oldu dediğin bir şey var miGünaydın kızlar nasilsiniz
Birikimsiz bir nisan ayını kapattım
1000tl artırdım aslında ama
Kızın mezuniyeti vs harcanır gibi düşünüyorum.
Kilodan konuşulmuş 56 kiloyum boyum 160cm her akşam plates yapıyorum acemice, amacım kilo vermek değil fit olmak.
Kızım mezuniyet için kıyafet getitttirdi 36 beden abiye ondan önce ben giydim
Güveç kaplarında tavuklubezelye, pilav,
Hazır yufkadan peynirli börek
Canımın ne zamandır istediği profiterol ekleyebilirim,
Salata mutlaka
Çorba ev halkına bağlı
Dua ediyorum evime hayırlı bir kiraci gelsin diye 2 ay oldu alalı..
Uykucum bunlar ne güzel gelişmeler sizin adiniza sevindimgunaydın kızlar
karamelli_turta turtişim ben gecen aya 3bin demıstım ama tırtıklaya tırtıklaya 2150 kaldı
mayıs ayı için de 3500 birikime 350 de kurban için kumbaraya dıyorum ınsAllah içinden almak zorunda kalmayız. altın alamadıgımızdan bırıkıme ayırdıgım paradan harcadım kk az kullanmak için.
bu arada kk 2000 gelecek sanırımbelki son üç yılın en azıı hep nakit harcamaya calıstık arada esım unutunca yada sanal alısverıste kullandık çoğuda taksit. çok mutluyum hep 5binlerdeydi nakit yerine kullandıgımız için.
sagol canım bnım devamı olur insAllahUykucum bunlar ne güzel gelişmeler sizin adiniza sevindim
Nakite tamamen geçince daha iyi anliyor insan nelere harcama yapmasi gerektiğini.
Sifira inmesini umuyorum
Mayis birikime ekleyeyim mi 3.500
yine sıkayetmı olduki canımBen hala yataktan çıkamadım tembellik yapıyorum, bir yandan da işlere yetisiyorum
Kalkıp tartilayim hemen.
Birlikte ilerleyince güzel sonuçlar alacagimiza inanıyorum
Burada yediğimizden, paraya, hastalığa herşeyi paylaşıyoruz kiloyu niye paylasmayalim anladım.
Kk da bile zayıflama takımları var sonuçta, ilginç yanı.
Benim bu ay mutfak dışında ödemem olmayınca para kaldı, maaşım da gelecek inşallah.Günaydın kızlar
Hayirli Cumalar ,
1 mayis emekçi ve işçi bayramı kutlu olsun
Mayis birikim listemizi açıyorum o zaman,
Nisan +Mayis ortak olarak da eklettirebilsiniz
Kilo takip için günlük yazariz sayfalara gözümden kaçarsa diye.
Boşver canım,yine sıkayetmı olduki canım
Bende diğer hesapta nakit bekletiyorum cnm dursun bakalım.Benim bu ay mutfak dışında ödemem olmayınca para kaldı, maaşım da gelecek inşallah.
Ama birikim mi yoksa eve ara ödeme mi yapariz bilmiyorum
Önümüzde pek parlak değil, acil fon parası kalsın dedim.
Evdeyken düşüşe devam etmekKızlar ben şokkk
Zayıflamaya devam ediyorum.
Artık bu yeter bana.
Boyum 173, 68 ideal benim için, kemikliyim ve yağ oranim da idealdi en son olcumde.
Ben 300 gramı verip koruyarak size eşlik edeyim.
Biz bu yıl gün yapmadık, duruma bakinca iyiki yapmadık diyorum ama toplu para gelince de iyi oluyorBu ay gün sirasi bende
3.000 tl bekliyorum
Biz virüs öncesi listeyi yapmıştık,Biz bu yıl gün yapmadık, duruma bakinca iyiki yapmadık diyorum ama toplu para gelince de iyi oluyor
Evde kaldığımız gün 66.9 kiloymusum,Evdeyken düşüşe devam etmek
Asil zor olan bu cnm tebriklerrr
Enişteye rağmenEvde kaldığımız gün 66.9 kiloymusum,
Ben hep fotolarını çekerim tartilinca
Ben de kendimi tebrik ettim valla turtis
Benimki gibi bir eşle evde kalıp kilo vermek gerçekten zor.
1 karpuza 60 tl miSapmayan beri gelsin :))
Benim de kredi, kira vs derdim yok çok şükür de, ama onları kat kat aşan harcama kalemleri var önümdesağlam bir bütçe ayarlaması yapmam lazım, 60 tl bir karpuza vermemem lazım mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?