Yuruyus ayakkabim 5.yilin icinde nerdeyse ayagimda paralandi...
Dusundugum ayakkabi 100 tl indirime girmis, 100 tl de damadimin indirim kuponu varmis, onu da kullandim. 500 tl'lik ayakkabi 300 tl'ya geldi. Eksik listem yavas yavas tamamlaniyor...
Ayağında paralansin bunlar da abla, güle güle kullan

Geçmiş olsun kronikuykucu önemli bir arıza yoktur umarım.
İki gündür benim buzdolabında da garip sesler geliyor, 9 yıl doldu çok korkuyorum bir arıza çıkarsa diye
Ay kizlar retro mu vardı bu dönemde elektroniklerde ariza diyordu astrolog.
Umarim ariza çıkarmaz.

Bir yandan harcarken, bir yandan da acil durum fonuma ilave yaptim. Esim benden hic bir sey istemiyorsun, herseyini kendin aliyorsun dedi ve 1000 tl verdi. Ben de cuzdanimin bir kosesinde unuttugum 175 tl ile birlikte, acil durum fonuma aktardim...Adamin icinden gelmis, almam mi deseydim...
700 tl alisveris limitim kaldi.Onunla da pijama ve camasir alirim insallah...

Isteyiver sende ablacım

Anneme hem ziyarete gittim hem de ihtiyaç sahibi bir hanım vardı daha önceden konuşmuştuk görürse zekat vermesi için sağolsun vermiş
Bir de bugün telefonda konuşurken başka bir hanım aklıma geldi
Paraları bırakmaya gittim
Annem Allah razı olsun benim için bir tencere sarma yapmış onu da getirdim

Gelirken de kasaba uğradım

Akşam için düşündüklerim

Tarhana çorbası
Dünden kalma makarna
Arnavut ciğeri
Yoğurt
İçecek

O isi hic beceremem...Eve de hemen hic harcama yapmadigim icin, ayibima gidiyor.
Onun da boylesi ayibina gitmis.
Helâl olsun bey amcamiza

Ben maaş günü yaklaşınca hatirlatiyorum da yeni nesil daha açık sözlü ablacim hiç çekinmiyorum vallahi utanmiyorum da
E ev borcu var o da sıkacak kendini beraber aldik.

Helâl olsun bey amcamiza

Ben maaş günü yaklaşınca hatirlatiyorum da yeni nesil daha açık sözlü ablacim hiç çekinmiyorum vallahi utanmiyorum da
E ev borcu var o da sıkacak kendini beraber aldik.
Yeni neslin para muhabbetlerine hiiic aklim ermez. Bizim nesil konusmadan anlasir...
Konusarak anlasiyorsaniz cok iyi, genelde gordugum para mevzularindan hir cikiyor...

Yeni neslin para muhabbetlerine hiiic aklim ermez. Bizim nesil konusmadan anlasir...
Konusarak anlasiyorsaniz cok iyi, genelde gordugum para mevzularindan hir cikiyor...
Yeni nesil para muhabbetleri biraz hareketli
Sizin gibi konuşmadan anlaşan yok şu an.
O değilde erkekleri çok rahata alıştırmamak lâzım, getirilen göreve dönüşmesin.
Çok şükür konuşarak hallediyoruz sıkıntı yok ama erkeklere para konusunda çok güvenmemek gerektiğini düşünüyorum.
Genelde sadece harçlık bırakır kendine

CanTorun abla güle güle harca
Kızlar oruç oruç 5000 adım yürüyüş yaptım. Cok kilo aldım aksam da yine Leslie ile yürürüm iyi olur. Dünden barbunya kıymalı ıspanaklı anne böreği ve patlıcanlı bir yemek yapmış annem onları yeriz. Evi supurdum makinaya çamaşır attım. Bu ara farzların ardından kaza namazi kiliyorum bir de her gün bir cüz okuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…