- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #55.261
Ayağında paralansin bunlar da abla, güle güle kullanYuruyus ayakkabim 5.yilin icinde nerdeyse ayagimda paralandi...
Dusundugum ayakkabi 100 tl indirime girmis, 100 tl de damadimin indirim kuponu varmis, onu da kullandim. 500 tl'lik ayakkabi 300 tl'ya geldi. Eksik listem yavas yavas tamamlaniyor...
Amin, tesekkur ederim...Ayağında paralansin bunlar da abla, güle güle kullan
Ay kizlar retro mu vardı bu dönemde elektroniklerde ariza diyordu astrolog.Geçmiş olsunkronikuykucu önemli bir arıza yoktur umarım.
İki gündür benim buzdolabında da garip sesler geliyor, 9 yıl doldu çok korkuyorum bir arıza çıkarsa diye
Isteyiver sende ablacımBir yandan harcarken, bir yandan da acil durum fonuma ilave yaptim. Esim benden hic bir sey istemiyorsun, herseyini kendin aliyorsun dedi ve 1000 tl verdi. Ben de cuzdanimin bir kosesinde unuttugum 175 tl ile birlikte, acil durum fonuma aktardim...Adamin icinden gelmis, almam mi deseydim...
700 tl alisveris limitim kaldi.Onunla da pijama ve camasir alirim insallah...
O isi hic beceremem...Eve de hemen hic harcama yapmadigim icin, ayibima gidiyor.Isteyiver sende ablacım
Helâl olsun bey amcamizaO isi hic beceremem...Eve de hemen hic harcama yapmadigim icin, ayibima gidiyor.
Onun da boylesi ayibina gitmis.
Sagol canim benim. Kistan beri bakinip duruyordum, cok da pahali geliyordu. Bugune nasipmis, dusundugumun altinda olmasi da harika oldu...
Yeni neslin para muhabbetlerine hiiic aklim ermez. Bizim nesil konusmadan anlasir...Helâl olsun bey amcamiza
Ben maaş günü yaklaşınca hatirlatiyorum dayeni nesil daha açık sözlü ablacim hiç çekinmiyorum vallahi utanmiyorum da
E ev borcu var o da sıkacak kendini beraber aldik.
Yeni nesil para muhabbetleri biraz hareketliYeni neslin para muhabbetlerine hiiic aklim ermez. Bizim nesil konusmadan anlasir...
Konusarak anlasiyorsaniz cok iyi, genelde gordugum para mevzularindan hir cikiyor...
Güle güle kullan ablacimSagol canim benim. Kistan beri bakinip duruyordum, cok da pahali geliyordu. Bugune nasipmis, dusundugumun altinda olmasi da harika oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?