Kizlar bugun uzak bir akraba kizindan, beni cok mutlu eden bir geri donus aldim. Aslini sorarsaniz ben unutmustum bile...

Kizimiz 3 yil once hem ev, hem araba borcuna girmisti. Muhabbet esnasinda, herhangi bir sebepten dolayi isten ayrilma durumu icin, mumkunse 6 aylik borcunuz kadar kenariniza para koyun, kimseye minnet etmezsiniz demistim. Sagolsunlar tecrubeye kulak verip dinlemisler, ikisi de ucretsiz izne cikarilmis. Uzgunuz tabi ama, eyvah ne yapariz moduna girmedik. Biriktirdigimiz paradan dolayi kafamiz bir nebze de olsa rahat, iyi ki soylemissin, iyi ki dinlemisiz dedi. Allah feraha erdirsin, kendime mutluluk payi cikardim...

Yeni neslin para muhabbetlerine hiiic aklim ermez. Bizim nesil konusmadan anlasir...
Konusarak anlasiyorsaniz cok iyi, genelde gordugum para mevzularindan hir cikiyor...
Anneciğim ile rahmetli babacığım geldi aklıma
Ne varsa eskilerde var

selamlar hanımlar
bugun çok cabuk gecti binbir oyunla paşayı yıkadık benim de hastalıgım bitti cok sukur ramazanı anlamıyorum öyle.Rabbim ibadetlerimizden geri koymasın.
Ömer Döngeloglunu çok severdim ben ya sohbetini,gözleri dolardı sıkça,coronadan vefat etmıs çok üzüldüm mübarek ramazan ayında vefat etti Allah rahmetıyle muamele etsin.

Sihhatler olsun pasaya...
Omer Dongeloglu'na da Allah rahmet eylesin, ailesine sabirlar versin...

Allah rahmet ve merhamet eylesin inşaallah

Karantina döneminde *2 hepsi
Mutfak masrafı da *3 şeklinde gidiyor benim

Elektrik faturam 180 tl den 138 tl ye düştü

Ben şokkkk
Nasıl oldu abla, gün aşırı fırında çalışıyor sende
Benim oğlanlar eskiden dışarda oldukları için her gün tepeden tırnağa üst baş değiştiriyorlardi
Şimdi haftada 1 makina anca çamaşır çıkıyor
Eskiden haftada en az 4 en fazla 5 6 makina çamaşır yıkanıyordu bir o kadar da kurutma çalışıyordu
Fırın gene insaflı çıktı

Su faturası ortalama yazılmış eve gelip saat okunmadi yani.
Doğalgaz her zamanki kadar çok.
Elektrik yüzde 50 fazla geldi.

Ortalama %25 arttı faturalarım. Isınma merkezi sistem o sabit sadece. Mutfak masrafı çok arttı, eşim geçen gün bu ara ne kadar harcadık diye hesap etmeye kalktı bırak boşver dedim

Senin makine yenidir abla benimki7 kg hemen doluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…