- 1 Kasım 2019
- 6.167
- 22.491
- 348
- Konu Sahibi karamelli_turta
-
- #55.281
Anneciğim ile rahmetli babacığım geldi aklımaYeni neslin para muhabbetlerine hiiic aklim ermez. Bizim nesil konusmadan anlasir...
Konusarak anlasiyorsaniz cok iyi, genelde gordugum para mevzularindan hir cikiyor...
selamlar hanımlar
bugun çok cabuk gecti binbir oyunla paşayı yıkadık benim de hastalıgım bitti cok sukur ramazanı anlamıyorum öyle.Rabbim ibadetlerimizden geri koymasın.
Ömer Döngeloglunu çok severdim ben ya sohbetini,gözleri dolardı sıkça,coronadan vefat etmıs çok üzüldüm mübarek ramazan ayında vefat etti Allah rahmetıyle muamele etsin.
Eskiler farkliydi be kuzum.Anneciğim ile rahmetli babacığım geldi aklıma
Ne varsa eskilerde var
Allah rahmet ve merhamet eylesin inşaallahselamlar hanımlar
bugun çok cabuk gecti binbir oyunla paşayı yıkadık benim de hastalıgım bitti cok sukur ramazanı anlamıyorum öyle.Rabbim ibadetlerimizden geri koymasın.
Ömer Döngeloglunu çok severdim ben ya sohbetini,gözleri dolardı sıkça,coronadan vefat etmıs çok üzüldüm mübarek ramazan ayında vefat etti Allah rahmetıyle muamele etsin.
Maşallah süpersinKızlar ben şokkk
Zayıflamaya devam ediyorum.
Artık bu yeter bana.
Boyum 173, 68 ideal benim için, kemikliyim ve yağ oranim da idealdi en son olcumde.
Ben 300 gramı verip koruyarak size eşlik edeyim.
Karantina döneminde *2 hepsiHerkese selamlar kızlar
Ne cok sey kaynatmışsıniz hepsini okuyamadım atlaya atlaya geldim yetişmek için
Mayıs ayı birikimleriniz başlamış herkese hayırlı olsun
Benim merak ettiğim faturalarıniz ne durumda geçen aylara göre farklılıklar var mı
Teşekkür ederimMaşallah süpersin
Toplamda kaç kg verdin canım, ne kadar sürede?
Elektrik faturam 180 tl den 138 tl ye düştüHerkese selamlar kızlar
Benim merak ettiğim faturalarıniz ne durumda geçen aylara göre farklılıklar var mı
Ben şokkkkElektrik faturam 180 tl den 138 tl ye düştü
Benim oğlanlar eskiden dışarda oldukları için her gün tepeden tırnağa üst baş değiştiriyorlardiBen şokkkk
Nasıl oldu abla, gün aşırı fırında çalışıyor sende
Su faturası ortalama yazılmış eve gelip saat okunmadi yani.Herkese selamlar kızlar
Ortalama %25 arttı faturalarım. Isınma merkezi sistem o sabit sadece. Mutfak masrafı çok arttı, eşim geçen gün bu ara ne kadar harcadık diye hesap etmeye kalktı bırak boşver dedimHerkese selamlar kızlar
Senin makine yenidir abla benimki7 kg hemen doluyorBenim oğlanlar eskiden dışarda oldukları için her gün tepeden tırnağa üst baş değiştiriyorlardi
Şimdi haftada 1 makina anca çamaşır çıkıyor
Eskiden haftada en az 4 en fazla 5 6 makina çamaşır yıkanıyordu bir o kadar da kurutma çalışıyordu
Fırın gene insaflı çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?